*

Αποστολέας Θέμα: ΠΕ60 - Και τώρα B' φάση  (Αναγνώστηκε 153321 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mendor

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: ΠΕ60 - Και τώρα B' φάση
« Απάντηση #182 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2010, 11:31:16 pm »
Να το αποδεχθεις γιατι γινετε χαμος να μην ισχυσει αυτο. Δεν εχει νομικη βαση!!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:36:23 »

Αποσυνδεδεμένος minac

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #183 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2010, 11:41:34 pm »
Να το αποδεχθεις γιατι γινετε χαμος να μην ισχυσει αυτο. Δεν εχει νομικη βαση!!!!

Τι εννοείς δεν έχει νομική βάση;

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #184 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2010, 11:49:09 pm »
Minac,καλωσήρθες στη χώρα του Ποτέ!!Καλά είναι δυνατόν;;;;Eδώ έχει γίνει χαμός,βγήκαμε στους δρόμους,κάναμε απεργίες,οι διορισμοί είναι μισοί,ξαναφωνάζουμε.....Σε ποιά χώρα ζεις;;;Δεν γίνεται έτσι να αλλάξει τίποτα...Είναι δυνατόν να μαθαίνεις τώρα για το νομοσχέδιο που έχει διαλύσει τον εκπαιδευτικό κόσμο;;;;;Πάμε στα υπουργεία,ρίχνουμε πόρτες για το λόγο αυτό....
Ασχολήσου λίγο περισσότερο και θα δεις πολλά...Εδώ έχουμε προσφύγει νομικά,καταργείται το 24μηνο!!Έλεος!!
Αξίζει να πας αναπληρώτρια για έναν και μόνο λόγο:Αυτό που θα βιώσεις στο δημόσιο σχολείο,αυτά που θα δεις από τα παιδιά,δεν πρόκειται να τα δεις σε κανένα ιδιωτικό!!Και δεν πρόκειται να εισπράξεις τόσα πολλά...Ασχέτως μορίων και λοιπών δαιμονίων...Αν έχεις μόνιμη δουλειά,πάω πάσο...Εξαρτάται καθαρά από σένα..
Αν αγαπάς αυτό που κάνεις,άρχισε να ενημερώνεσαι και να αντιδράς....Δεν μπορεί να αγωνίζονται 10 άνθρωποι για όλους.....
Κρίση είναι όταν ο λαός είναι περικυκλωμένος από τη φτώχεια και.....την αστυνομία.-Ανώνυμος-

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #185 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2010, 11:59:27 pm »
Minac,καλωσήρθες στη χώρα του Ποτέ!!Καλά είναι δυνατόν;;;;Eδώ έχει γίνει χαμός,βγήκαμε στους δρόμους,κάναμε απεργίες,οι διορισμοί είναι μισοί,ξαναφωνάζουμε.....Σε ποιά χώρα ζεις;;;Δεν γίνεται έτσι να αλλάξει τίποτα...Είναι δυνατόν να μαθαίνεις τώρα για το νομοσχέδιο που έχει διαλύσει τον εκπαιδευτικό κόσμο;;;;;Πάμε στα υπουργεία,ρίχνουμε πόρτες για το λόγο αυτό....
Ασχολήσου λίγο περισσότερο και θα δεις πολλά...Εδώ έχουμε προσφύγει νομικά,καταργείται το 24μηνο!!Έλεος!!
Αξίζει να πας αναπληρώτρια για έναν και μόνο λόγο:Αυτό που θα βιώσεις στο δημόσιο σχολείο,αυτά που θα δεις από τα παιδιά,δεν πρόκειται να τα δεις σε κανένα ιδιωτικό!!Και δεν πρόκειται να εισπράξεις τόσα πολλά...Ασχέτως μορίων και λοιπών δαιμονίων...Αν έχεις μόνιμη δουλειά,πάω πάσο...Εξαρτάται καθαρά από σένα..
Αν αγαπάς αυτό που κάνεις,άρχισε να ενημερώνεσαι και να αντιδράς....Δεν μπορεί να αγωνίζονται 10 άνθρωποι για όλους.....
Μαζί σου. Δυστυχώς πολλοί αδιόριστοι εκπαιδευτικοί, οι νέοι κυρίως, που έχουν βγει εδώ και λίγα χρόνια απ' τις σχολές, δεν έχουν ιδέα από τις εξελίξεις στην εκπαίδευση. Όχι στο internet δε μπαίνουν, ούτε τις ειδήσεις για το Υπουργείο Παιδείας δεν βλέπουν στην τηλεόραση. Χωρίς φυσικά να θέλω να θίξω τη minac, δεν την ξέρω την κοπέλα, ούτε ξέρω αν είναι ενημερωμένη ή όχι. Για τους αναπληρωτές ή νεοδιόριστους... καλά δε το συζητώ. Όσο ευκολότερα μπήκαν στο δημόσιο σχολείο τόσο πιο ανενημέρωτοι και λιγότερο μαχητικοί είναι για τα δικαιώματά τους.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:36:23 »

Αποσυνδεδεμένος dinateacher

• Ιστορικό μέλος
  • τα όνειρα θα βγουν αληθινά...
    • Προφίλ
« Απάντηση #186 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 12:17:02 am »
Λίγο καθυστερημένα αλλά μόλις έμαθα ότι έκαναν λάθος στην α φάση των νηπιαγγωγών >:(... Τι να πει κανείς!!! ??? ??? Είναι απελπιστικά τραγικοί οι άνθρωποι... :( Πώς παίζουν έτσι με τις ζωές τόσων ανθρώπων;;;;;; ??? Ας έπαιρναν απλά επιπλέον τις τρίτεκνες που έπρεπε να πάρουν. Καλά δε το συζητώ ότι αν αυτό είχε συμβεί σε οποιαδήποτε άλλη χώρα η υπουργός θα είχε παραιτηθεί. Καλό κουράγιο παιδιά! :)
Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο: εκπληρώνει τον σκοπό του όταν είναι ανοικτό.
Νοημοσύνη είναι αυτό που χρησιμοποιείς όταν δεν ξέρεις τι να κάνεις.

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #187 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 12:20:54 am »
Demetroula ξέρω πολλούς μόνιμους που αγωνίζονται διαρκώς.Και μόνιμους που δεν ασχολούνται καν..Και τι σημαίνει αδιόριστος(που είπε και το...βαμπίρ);;Κι εγώ,κι εσύ αδιόριστες είμαστε..Αλλά δεν μπορώ να διαβάζω ότι μόνο όταν έρχεται η σειρά τους,ενημερώνονται κάποιοι!!!Είναι θέμα διάθεσης και θέμα αρχής να ασχολείσαι με τα εκπαιδευτικά εφόσον τα σπούδασες και τα αγαπάς...(δεν λέω για σένα,ασχολείσαι υπερβολικά και είναι προς τιμή σου)...Αν κάποιος έχει άλλη δουλειά και το σπούδασε,αλλά δεν ασχολείται με αυτό..τότε ναι μου φαίνεται λογικό....
Αλλά εδώ έχει βουήξει ο τόπος,κόσμος χάνει το διορισμό του,άνθρωποι χρόνια στην εκπαίδευση πετιούνται έξω...
Κρίση είναι όταν ο λαός είναι περικυκλωμένος από τη φτώχεια και.....την αστυνομία.-Ανώνυμος-

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #188 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 12:36:29 am »
Demetroula ξέρω πολλούς μόνιμους που αγωνίζονται διαρκώς.Και μόνιμους που δεν ασχολούνται καν..Και τι σημαίνει αδιόριστος(που είπε και το...βαμπίρ);;Κι εγώ,κι εσύ αδιόριστες είμαστε..Αλλά δεν μπορώ να διαβάζω ότι μόνο όταν έρχεται η σειρά τους,ενημερώνονται κάποιοι!!!Είναι θέμα διάθεσης και θέμα αρχής να ασχολείσαι με τα εκπαιδευτικά εφόσον τα σπούδασες και τα αγαπάς...(δεν λέω για σένα,ασχολείσαι υπερβολικά και είναι προς τιμή σου)...Αν κάποιος έχει άλλη δουλειά και το σπούδασε,αλλά δεν ασχολείται με αυτό..τότε ναι μου φαίνεται λογικό....
Αλλά εδώ έχει βουήξει ο τόπος,κόσμος χάνει το διορισμό του,άνθρωποι χρόνια στην εκπαίδευση πετιούνται έξω...
Κι όμως... οι περισσότεροι, μη σου πω, είναι άσχετοι. Πριν 4 μήνες ταξίδευα με 5-6 αναπληρώτριες δασκάλες. Δεν είχαν ιδέα για το πώς μοριοδοτούμαστε στον ΑΣΕΠ. Εγώ τους τα εξηγούσα (που ήμουν άνεργη). Όταν βγήκε το νομοσχέδιο η μοναδική που το διάβασα ήμουν εγώ (ήμουν τότε στην Κέρκυρα με την κολλητή μου που ήταν νεοδιόριστη δασκάλα), και τα άτομα στα οποία εξήγησα το νομοσχέδιο ήταν πάρα πολλά, γιατί κανένας δεν ενδιαφέρθηκε να το διαβάσει.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος try more..

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #189 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 12:40:05 am »
εχω ανεβάσει τον πίνακα μετά τις σημερινές αλλαγές κ στο:
http://www.4shared.com/file/RczUlqr9/W_60____.html

περιμένετε 20 δευτ. κ μετά πατήστε download..
ελπίζω εδώ να σας ανοίγει..

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #190 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 12:44:01 am »
Ακριβώς...Είπες τη μαγική λέξη"δάσκαλοι".Τα πιτσιρίκια που διορίζονται στα 24 και δεν έχουν φάει στη μάπα αναπληρωση και ωρομισθία γιατί να νοιαστούν;Υπάρχουν δάσκαλοι όμως,με οικογένειες και υποχρεώσεις που είναι στην πρώτη γραμμή..Και απεργίες και όλα...και νηπιαγωγοί το ίδιο..Στις συνελεύσεις θα μάθεις πολλά και θα δεις πως οι δάσκαλοι είναι .....κοσμάρα!!!(καλή ευκαιρία για καφέ η συνέλευση).

Αποσυνδεδεμένος minac

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #191 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 12:46:24 am »
Δυστυχώς μία εγκυμοσύνη υψηλού κινδύνου και χειρουργεία με έκαναν να αποφεύγω οτιδήποτε με αγχωνε και με αναστάτωνε.....Αποχή από καθε ενημέρωση ..και απογοητευση..θυμός.ΤΩΡΑ γράφω με το μωρό αγκαλια.Εχω τελιώσει απο το 1996....... κατάργησαν επετηρίδα χωρίς καμία πρόβλεψη, μας υποχρέωσαν να εξεταζόμαστε και ενώ υποχρεωθήκαμε να χορέψουμε στο δικό τους ρυθμό μας ακυρώνουν παλι;ο αγώνας για να εχει ελπίδες να ευωδοθει θέλει συνειδητοποιημένα άτομα και όχι μεμονωμένες προσπάθειες αλλάσυλλογικές. Εάν επιτρέπουμε έτσι στην εκάστοτε κυβέρνηση να μας ακυρώνει και να διαγράφει έτσι απάνθρωπα γενιές, τότε κληροδοτούμε και στα παιδιά μας ένα αβέβαιο μέλλον που μπορεί να τα αφανίσει και να τα πετάξει στον Κειάδα όποτε θελήσει ο εκάστοτε ιθύνοντας. Με συμβουλεύεις να δεχθώ μοιρολατρικά το προσωρινό διορισμό για να γευτώ το δημόσιο;  14 χρόνια απολαμβάνω τα παιδιά ακόμα κι αν οι συνθήκες του ιδιωτικού είναι αισχρές. Όμως τα λόγια είναι φτώχεια. Πρέπει να κινητοποιηθούμε. Ας οργανωθούμε σωστά. Μπορούμε....;   

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #192 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 12:57:59 am »
Minac, καλωσήρθες στη χώρα του Ποτέ!!Καλά είναι δυνατόν;;;;Eδώ έχει γίνει χαμός,βγήκαμε στους δρόμους,κάναμε απεργίες,οι διορισμοί είναι μισοί,ξαναφωνάζουμε.....Σε ποιά χώρα ζεις;;;Δεν γίνεται έτσι να αλλάξει τίποτα...Είναι δυνατόν να μαθαίνεις τώρα για το νομοσχέδιο που έχει διαλύσει τον εκπαιδευτικό κόσμο;;;;;Πάμε στα υπουργεία,ρίχνουμε πόρτες για το λόγο αυτό....
Δυστυχώς μία εγκυμοσύνη υψηλού κινδύνου και χειρουργεία με έκαναν να αποφεύγω οτιδήποτε με αγχωνε και με αναστάτωνε.....Αποχή από καθε ενημέρωση ..και απογοητευση..θυμός.ΤΩΡΑ γράφω με το μωρό αγκαλια.Εχω τελιώσει απο το 1996....... κατάργησαν επετηρίδα χωρίς καμία πρόβλεψη, μας υποχρέωσαν να εξεταζόμαστε και ενώ υποχρεωθήκαμε να χορέψουμε στο δικό τους ρυθμό μας ακυρώνουν παλι;ο αγώνας για να εχει ελπίδες να ευωδοθει θέλει συνειδητοποιημένα άτομα και όχι μεμονωμένες προσπάθειες αλλάσυλλογικές. Εάν επιτρέπουμε έτσι στην εκάστοτε κυβέρνηση να μας ακυρώνει και να διαγράφει έτσι απάνθρωπα γενιές, τότε κληροδοτούμε και στα παιδιά μας ένα αβέβαιο μέλλον που μπορεί να τα αφανίσει και να τα πετάξει στον Κειάδα όποτε θελήσει ο εκάστοτε ιθύνοντας. Με συμβουλεύεις να δεχθώ μοιρολατρικά το προσωρινό διορισμό για να γευτώ το δημόσιο;  14 χρόνια απολαμβάνω τα παιδιά ακόμα κι αν οι συνθήκες του ιδιωτικού είναι αισχρές. Όμως τα λόγια είναι φτώχεια. Πρέπει να κινητοποιηθούμε. Ας οργανωθούμε σωστά. Μπορούμε....;  

Δε νομίζω ότι μπορούμε. Κακά τα ψέματα. Οι περισσότεροι που ασχολούνται με τα συνδικαλιστικά (κατά συντριπτική πλειοψηφία άντρες δάσκαλοι) το κάνουν για προσωπικό όφελος, προβολή, έστω κι αν λένε το αντίθετο.
Να σου ζήσει το μωράκι σου και να πας αναπληρώτρια, μη το σκέφτεσαι!
Ακριβώς...Είπες τη μαγική λέξη"δάσκαλοι".Τα πιτσιρίκια που διορίζονται στα 24 και δεν έχουν φάει στη μάπα αναπληρωση και ωρομισθία γιατί να νοιαστούν;Υπάρχουν δάσκαλοι όμως,με οικογένειες και υποχρεώσεις που είναι στην πρώτη γραμμή..Και απεργίες και όλα...και νηπιαγωγοί το ίδιο..Στις συνελεύσεις θα μάθεις πολλά και θα δεις πως οι δάσκαλοι είναι .....κοσμάρα!!!(καλή ευκαιρία για καφέ η συνέλευση).
Αυτοί, οι "στην πρώτη γραμμή" οικογενειάρχες δάσκαλοι και νηπιαγωγοί, μπορεί να είναι πολλά άτομα, αλλά σε ποσοστό επί του συνόλου των εκπαιδευτικών είναι ελάχιστοι!!! Έχουν ακούσει πολλά τ' αυτιά μου εδώ στην περιφέρεια. Η κολλητή μου (δασκάλα, με μάνα δασκάλα) λέει ότι οι δάσκαλοι είναι η χειρότερη φάρα  ;). Και δε θέλω να το πάρει κανείς στραβά αυτό. Εξάλλου, όπως λέει κι ο λαός: "Ουδείς μωρότερος των ιατρών αν δεν υπήρχαν και οι δάσκαλοι"!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 12:59:43 am από Demetroula »
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #193 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 01:02:21 am »
Δυστυχώς μία εγκυμοσύνη υψηλού κινδύνου και χειρουργεία με έκαναν να αποφεύγω οτιδήποτε με αγχωνε και με αναστάτωνε.....Αποχή από καθε ενημέρωση ..και απογοητευση..θυμός.ΤΩΡΑ γράφω με το μωρό αγκαλια.Εχω τελιώσει απο το 1996....... κατάργησαν επετηρίδα χωρίς καμία πρόβλεψη, μας υποχρέωσαν να εξεταζόμαστε και ενώ υποχρεωθήκαμε να χορέψουμε στο δικό τους ρυθμό μας ακυρώνουν παλι;ο αγώνας για να εχει ελπίδες να ευωδοθει θέλει συνειδητοποιημένα άτομα και όχι μεμονωμένες προσπάθειες αλλάσυλλογικές. Εάν επιτρέπουμε έτσι στην εκάστοτε κυβέρνηση να μας ακυρώνει και να διαγράφει έτσι απάνθρωπα γενιές, τότε κληροδοτούμε και στα παιδιά μας ένα αβέβαιο μέλλον που μπορεί να τα αφανίσει και να τα πετάξει στον Κειάδα όποτε θελήσει ο εκάστοτε ιθύνοντας. Με συμβουλεύεις να δεχθώ μοιρολατρικά το προσωρινό διορισμό για να γευτώ το δημόσιο;  14 χρόνια απολαμβάνω τα παιδιά ακόμα κι αν οι συνθήκες του ιδιωτικού είναι αισχρές. Όμως τα λόγια είναι φτώχεια. Πρέπει να κινητοποιηθούμε. Ας οργανωθούμε σωστά. Μπορούμε....;   

Το πρόβλημα υγείας και όλα τα υπόλοιπα που αναφέρεις,σαφώς και είναι πολύ σοβαροί λόγοι για να μην ασχολείσαι με τίποτα άλλο.Είμαστε σχεδόν ίδια γενιά..Τελείωσα το 2000...Συμφωνώ ότι είναι στο χέρι σου να μείνεις στη δουλειά σου( με παιδί κι εγώ το ίδιο θα έκανα και ειδικά όπως έχει γίνει η κατάσταση είναι πίκρα να ρισκάρει κάποιος αν έχει μόνιμη δουλειά,το είπα και  πιο πριν κάπου).Και δεν είπα να γευτείς το δημόσιο,αλλά το δημόσιο σχολείο...Και στο λέει κάποια που έχει φάει ιδιωτικό με το κουτάλι....
Μπορούμε..αλλά κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ακόμα τι παίζεται....Και νομίζουν ότι θα διοριστούν...
Δεν είναι όλοι κομματόσκυλα,υπάρχουν και καλοί...Να είσαι καλά με το παιδάκι σου και σκέψου καλά αν θα φύγεις τελικά.....Μέτρα τα υπέρ και τα κατά και αποφάσισε....

Αποσυνδεδεμένος Maria GrBl

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #194 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 01:09:52 am »
ΠΟΣΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΛΛΟΥΣ 800 ΟΧΙ ΣΤΗΝ
Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!!!!

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #195 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 01:14:13 am »
Καλά θα ήταν να μη γινόταν ποτέ,αλλά από πληροφορίες μάλλον αρχές του 12....

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182627
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)