0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: try more.. στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 03:08:54 pmmariannarhga δεν είναι ακριβώς έτσι..αυτά τα 44 άτομα που λες είναι γιατί μέχρι τον αριθμο 1262 δεν τους πήραν όλους..έμειναν 44 άτομα που δεν έφυγαν απ τον πίνακα γιατι μάλλον δεν υπήρχαν κενάστις περιοχές προτίμησής τους..ελπίζω να σε βοήθησα... α!!τώρα κατάλαβα!!!οκ.σ ευχαριστώ πολύ για τη διευκρίνηση.μου έφτιαξες τη διάθεση γιατι η σειρά μου στον πίνακα που ετοίμασες είναι πολύ καλύτερη απο αυτή που υπολόγιζα!!!!!να σαι καλα και πάλι ευχαριστούμε!!!!!
mariannarhga δεν είναι ακριβώς έτσι..αυτά τα 44 άτομα που λες είναι γιατί μέχρι τον αριθμο 1262 δεν τους πήραν όλους..έμειναν 44 άτομα που δεν έφυγαν απ τον πίνακα γιατι μάλλον δεν υπήρχαν κενάστις περιοχές προτίμησής τους..ελπίζω να σε βοήθησα...
Καλησπέρα σε όλους, Καταρχάς έχω θέση κοντά στο 1800 και δουλεύω σε ιδιωτικό σαν δάσκαλος. Με κράξανε οι βλάκες του υπουργείου οτι με τέτοια θέση πόσο μυαλό είχα να υπογράψω σύμβαση στον ιδιωτικό αφού θα με καλέσουνε σίγουρα. Αυτό το λέω για όποιον δουλεύει σε ιδιωτικο σχολείο οτι έχει δικαίωμα ο διευθυντής σου να μη σε αφήσει να πάς και όποιος άλλος είναι σε ίδια κατάσταση να ενημερώσει άμεσα τη διεύθυνση εφόσον έχει αποφασίσει οτι θα φύγει για αναπληρωτής. Απτην άλλη το συμπέρασμα που βγάζω ούτε ως υπεραισιόδοξος ούτε ως απαισιόδοξος είναι οτι σίγουρα θα φτάσει ως το 1800 και προσωπική μου άποψη πάνω απο 2000. Αυτό όμως που με απασχολεί ποιο πολύ είναι αν αξίζει να πάς αναπληρωτής οπου σύμφωνα με τον καινούριο νόμο δεν θα παίρνεις 1 μόριο το μήνα αλλά 0,1 για κάθε μήνα μέχρι τους 8 και 0,15 για 8 μέχρι 16 κοκ. Δηλαδή πρακτικά σημαίνει αυτό οτι θέλοντας να κάνω ενα βήμα για την καριέρα μου σε 18 μήνες αναπληρωτής θα πάρω χοντρικά 3,5 μόρια. Δηλαδή έτσι όπως τα καταλαβαίνω εγώ για να διοριστώ όπως παλιά μαζεύοντας μόρια ώς αναπληρωτής θαήθελα 4 χρόνια περίπου ενώ τώρα αναλογικά θα θέλω 14. Άρα αποκλείοντάς το αυτό το ενδεχόμενο να κάνω μια ερώτηση για να τα βάλω σε μια σειρά. Υποθέτω οτι ο στόχος μου ο αντικειμενικός (εφόσον δεν θέλω να περιφέρομαι σε πόλεις για 10 χρόνια) είναι να πάω 2 χρόνια αναπληρωτής να πάρω τα 3,5 μόρια και έχοντας ήδη 24 απο προηγούμενους ΑΣΕΠ + 1μόριο απο ECDL + 1μόριο απο Αγγλικά το σύνολο 29,5 μόρια και να προσπαθήσω να γράψω στον ΑΣΕΠ το 2012 65 με 70 (+ τα 29,5) για να κάνω άλλα 3 χρόνια (σύμφωνα με το νέο νόμο) σαν δόκιμος τα 2 και σαν νεοδιοριζόμενος το 1 και να διοριστώ να γυρίσω στην πόλη μου. Οπότε το σύνολο 5 χρόνια. Κάλα τα είπα ή τα 24 μόρια που έχω έως τώρα απο ΑΣΕΠ θα αναπροσαρμοστούν προς τα κάτω? Εγώ απο το νόμο που διάβασα δεν κατάλαβα κάτι τετοιο αλλά το λέω γιατί σε κάποιο άλλο θέμα κανανε υπολογισμούς αλλά με αναπροσαρμοσμένα τα 24 μόρια του ΑΣΕΠ και έχω χιλιομπερδευτεί αν αξίζει να πάς ή οχι. Σόρυ για το μακροσκελές κείμενο αλλά ήθελα να λύσω όλες μου τις απορίες γιατί δεν περίμενα να με πάρουν, έρχεται λογικά την άλλη βδομάδα και ήθελά να ξέρω ποιο εγκυρα αν όλα αυτά που έχω στο μυαλό μου είναι σωστά ή όχι για να ξέρω και γιατί το κάνω.
try more και η δικη μου θεση (οπως ανεφερε και η mariannarhga) ειναι καλυτερη απ οτι υπολογιζα!!!!!!με θεση 680 περιπου να ελπιζω βρε κοριτσα?? δουλευω σε ιδιωτικο κ η πιθανοτητα αναπληρωσης θα ηταν η ιδανικη για μενα
Παράθεση από: christMA στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:13:48 pmtry more και η δικη μου θεση (οπως ανεφερε και η mariannarhga) ειναι καλυτερη απ οτι υπολογιζα!!!!!!με θεση 680 περιπου να ελπιζω βρε κοριτσα?? δουλευω σε ιδιωτικο κ η πιθανοτητα αναπληρωσης θα ηταν η ιδανικη για μενα Κατάλαβα ... όλοι σε ιδιωτικά είμαστε ... Φωτιά στα μπατζάκια τους !!!
Gi@ είμαι Π60.
Δημήτρη καλησπερα,με θεση λιγο πιο χαμηλα απο τη δικη σου βρισκομαι κι εγω οπως και πολυ συναδελφοι στην αβεβαιοτητα της επομενης φασης. Δεν ξερω πλεον τι μετραει περισσοτερο1. ενα πτυχιο ακριβως στα 4 χρονια σπουδων με μεγαλη βαθμολογια?2. ενα μεταπτυχιακο ή και διδακτορικο?3. η επιτυχια σε υψηλη θεση στον ΑΣΕΠ? Αφου δεν θα ξερουμε απ την αρχη ποσους θα ζητησουν απο την ειδικοτητα μας.4. ενα σωρο αλλα χαρτια για να μαζεψουμε 2-3 μορια παραπάνω?5. η θεση του αναπληρωτη? που τελικα δεν ξερω ποσο θα προσφερει στο γενικο συνολο των μοριων6. η απόκτηση 3 ή και 4 τεκνων?7. όλα τα παραπάνω?Και πότε ακριβως μαζευονται όλα τα παραπάνω? σε ποια ηλικα? με ποιο κοστος?
Παράθεση από: Gi@ στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:18:43 pmΠαράθεση από: christMA στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:13:48 pmtry more και η δικη μου θεση (οπως ανεφερε και η mariannarhga) ειναι καλυτερη απ οτι υπολογιζα!!!!!!με θεση 680 περιπου να ελπιζω βρε κοριτσα?? δουλευω σε ιδιωτικο κ η πιθανοτητα αναπληρωσης θα ηταν η ιδανικη για μενα Κατάλαβα ... όλοι σε ιδιωτικά είμαστε ... Φωτιά στα μπατζάκια τους !!!ποσους εχεις απο πανω σου???εγω με 680 να ελπιζω?? (βλεπεις επιμενω στην ερωτηση για να ακουσω ΝΑΙ )