*

Αποστολέας Θέμα: ΠΕ60 - Και τώρα B' φάση  (Αναγνώστηκε 153326 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος try more..

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: ΠΕ60 - Και τώρα B' φάση
« Απάντηση #238 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 03:24:21 pm »
mariannarhga δεν είναι ακριβώς έτσι..
αυτά τα 44 άτομα που λες είναι γιατί μέχρι τον αριθμο 1262 δεν τους πήραν όλους..
έμειναν 44 άτομα που δεν έφυγαν απ τον πίνακα γιατι μάλλον δεν υπήρχαν κενά
στις περιοχές προτίμησής τους..
ελπίζω να σε βοήθησα... :)
α!!τώρα κατάλαβα!!!οκ.σ ευχαριστώ πολύ για τη διευκρίνηση.μου έφτιαξες τη διάθεση γιατι η σειρά μου στον πίνακα που ετοίμασες είναι πολύ καλύτερη απο αυτή που υπολόγιζα!!!!!να σαι καλα και πάλι ευχαριστούμε!!!!!

;)  :D

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:37:00 »

Αποσυνδεδεμένος dimitris21

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #239 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:03:18 pm »
Καλησπέρα σε όλους,

Καταρχάς έχω θέση κοντά στο 1800 και δουλεύω σε ιδιωτικό σαν δάσκαλος. Με κράξανε οι βλάκες του υπουργείου οτι με τέτοια θέση πόσο μυαλό είχα να υπογράψω σύμβαση στον ιδιωτικό αφού θα με καλέσουνε σίγουρα. Αυτό το λέω για όποιον δουλεύει σε ιδιωτικο σχολείο οτι έχει δικαίωμα ο διευθυντής σου να μη σε αφήσει να πάς και όποιος άλλος είναι σε ίδια κατάσταση να ενημερώσει άμεσα τη διεύθυνση εφόσον έχει αποφασίσει οτι θα φύγει για αναπληρωτής. Απτην άλλη το συμπέρασμα που βγάζω ούτε ως υπεραισιόδοξος ούτε ως απαισιόδοξος είναι οτι σίγουρα θα φτάσει ως το 1800 και προσωπική μου άποψη πάνω απο 2000. Αυτό όμως που με απασχολεί ποιο πολύ είναι αν αξίζει να πάς αναπληρωτής οπου σύμφωνα με τον καινούριο νόμο δεν θα παίρνεις 1 μόριο το μήνα αλλά 0,1 για κάθε μήνα μέχρι τους 8 και 0,15 για 8 μέχρι 16 κοκ. Δηλαδή πρακτικά σημαίνει αυτό οτι θέλοντας να κάνω ενα βήμα για την καριέρα μου σε 18 μήνες αναπληρωτής θα πάρω χοντρικά 3,5 μόρια. Δηλαδή έτσι όπως τα καταλαβαίνω εγώ για να διοριστώ όπως παλιά μαζεύοντας μόρια ώς αναπληρωτής θαήθελα 4 χρόνια περίπου ενώ τώρα αναλογικά θα θέλω 14. Άρα αποκλείοντάς το αυτό το ενδεχόμενο να κάνω μια ερώτηση για να τα βάλω σε μια σειρά.

Υποθέτω οτι ο στόχος μου ο αντικειμενικός (εφόσον δεν θέλω να περιφέρομαι σε πόλεις για 10 χρόνια) είναι να πάω 2 χρόνια αναπληρωτής να πάρω τα 3,5 μόρια και έχοντας ήδη 24 απο προηγούμενους ΑΣΕΠ + 1μόριο απο ECDL + 1μόριο απο Αγγλικά το σύνολο 29,5 μόρια και να προσπαθήσω να γράψω στον ΑΣΕΠ το 2012  65 με 70 (+ τα 29,5) για να κάνω άλλα 3 χρόνια (σύμφωνα με το νέο νόμο) σαν δόκιμος τα 2 και σαν νεοδιοριζόμενος το 1 και να διοριστώ να γυρίσω στην πόλη μου. Οπότε το σύνολο 5 χρόνια. Κάλα τα είπα ή τα 24 μόρια που έχω έως τώρα απο ΑΣΕΠ θα αναπροσαρμοστούν προς τα κάτω? Εγώ απο το νόμο που διάβασα δεν κατάλαβα κάτι τετοιο αλλά το λέω γιατί σε κάποιο άλλο θέμα κανανε υπολογισμούς αλλά με αναπροσαρμοσμένα τα 24 μόρια του ΑΣΕΠ και έχω χιλιομπερδευτεί αν αξίζει να πάς ή οχι. Σόρυ για το μακροσκελές κείμενο αλλά ήθελα να λύσω όλες μου τις απορίες γιατί δεν περίμενα να με πάρουν, έρχεται λογικά την άλλη βδομάδα και ήθελά να ξέρω ποιο εγκυρα αν όλα αυτά που έχω στο μυαλό μου είναι σωστά ή όχι για να ξέρω και γιατί το κάνω. 

Αποσυνδεδεμένος Gi@

• Έμπειρο μέλος
  • Νηπιαγωγός!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #240 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:13:01 pm »
Καλησπέρα σε όλους,

Καταρχάς έχω θέση κοντά στο 1800 και δουλεύω σε ιδιωτικό σαν δάσκαλος. Με κράξανε οι βλάκες του υπουργείου οτι με τέτοια θέση πόσο μυαλό είχα να υπογράψω σύμβαση στον ιδιωτικό αφού θα με καλέσουνε σίγουρα. Αυτό το λέω για όποιον δουλεύει σε ιδιωτικο σχολείο οτι έχει δικαίωμα ο διευθυντής σου να μη σε αφήσει να πάς και όποιος άλλος είναι σε ίδια κατάσταση να ενημερώσει άμεσα τη διεύθυνση εφόσον έχει αποφασίσει οτι θα φύγει για αναπληρωτής. Απτην άλλη το συμπέρασμα που βγάζω ούτε ως υπεραισιόδοξος ούτε ως απαισιόδοξος είναι οτι σίγουρα θα φτάσει ως το 1800 και προσωπική μου άποψη πάνω απο 2000. Αυτό όμως που με απασχολεί ποιο πολύ είναι αν αξίζει να πάς αναπληρωτής οπου σύμφωνα με τον καινούριο νόμο δεν θα παίρνεις 1 μόριο το μήνα αλλά 0,1 για κάθε μήνα μέχρι τους 8 και 0,15 για 8 μέχρι 16 κοκ. Δηλαδή πρακτικά σημαίνει αυτό οτι θέλοντας να κάνω ενα βήμα για την καριέρα μου σε 18 μήνες αναπληρωτής θα πάρω χοντρικά 3,5 μόρια. Δηλαδή έτσι όπως τα καταλαβαίνω εγώ για να διοριστώ όπως παλιά μαζεύοντας μόρια ώς αναπληρωτής θαήθελα 4 χρόνια περίπου ενώ τώρα αναλογικά θα θέλω 14. Άρα αποκλείοντάς το αυτό το ενδεχόμενο να κάνω μια ερώτηση για να τα βάλω σε μια σειρά.

Υποθέτω οτι ο στόχος μου ο αντικειμενικός (εφόσον δεν θέλω να περιφέρομαι σε πόλεις για 10 χρόνια) είναι να πάω 2 χρόνια αναπληρωτής να πάρω τα 3,5 μόρια και έχοντας ήδη 24 απο προηγούμενους ΑΣΕΠ + 1μόριο απο ECDL + 1μόριο απο Αγγλικά το σύνολο 29,5 μόρια και να προσπαθήσω να γράψω στον ΑΣΕΠ το 2012  65 με 70 (+ τα 29,5) για να κάνω άλλα 3 χρόνια (σύμφωνα με το νέο νόμο) σαν δόκιμος τα 2 και σαν νεοδιοριζόμενος το 1 και να διοριστώ να γυρίσω στην πόλη μου. Οπότε το σύνολο 5 χρόνια. Κάλα τα είπα ή τα 24 μόρια που έχω έως τώρα απο ΑΣΕΠ θα αναπροσαρμοστούν προς τα κάτω? Εγώ απο το νόμο που διάβασα δεν κατάλαβα κάτι τετοιο αλλά το λέω γιατί σε κάποιο άλλο θέμα κανανε υπολογισμούς αλλά με αναπροσαρμοσμένα τα 24 μόρια του ΑΣΕΠ και έχω χιλιομπερδευτεί αν αξίζει να πάς ή οχι. Σόρυ για το μακροσκελές κείμενο αλλά ήθελα να λύσω όλες μου τις απορίες γιατί δεν περίμενα να με πάρουν, έρχεται λογικά την άλλη βδομάδα και ήθελά να ξέρω ποιο εγκυρα αν όλα αυτά που έχω στο μυαλό μου είναι σωστά ή όχι για να ξέρω και γιατί το κάνω. 

Δημήτρη είσαι ΠΕ60 ή ΠΕ70 ???
ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος L.C.

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #241 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:13:48 pm »

try more και η δικη μου θεση (οπως ανεφερε και η mariannarhga) ειναι καλυτερη απ οτι υπολογιζα!!!!!!
με θεση 680 περιπου να ελπιζω βρε κοριτσα?? δουλευω σε ιδιωτικο κ η πιθανοτητα αναπληρωσης θα ηταν η ιδανικη για μενα :-[

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:37:00 »

Αποσυνδεδεμένος Gi@

• Έμπειρο μέλος
  • Νηπιαγωγός!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #242 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:18:43 pm »

try more και η δικη μου θεση (οπως ανεφερε και η mariannarhga) ειναι καλυτερη απ οτι υπολογιζα!!!!!!
με θεση 680 περιπου να ελπιζω βρε κοριτσα?? δουλευω σε ιδιωτικο κ η πιθανοτητα αναπληρωσης θα ηταν η ιδανικη για μενα :-[

Κατάλαβα ... όλοι σε ιδιωτικά είμαστε ... Φωτιά στα μπατζάκια τους !!!
ΠΕ 60

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #243 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:19:10 pm »
Gi@ είμαι Π60.

Αποσυνδεδεμένος pandwra

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #244 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:20:40 pm »
Δημήτρη καλησπερα,
με θεση λιγο πιο χαμηλα απο τη δικη σου βρισκομαι κι εγω οπως και πολυ συναδελφοι στην αβεβαιοτητα της επομενης φασης. Δεν ξερω πλεον τι μετραει περισσοτερο
1. ενα πτυχιο ακριβως στα 4 χρονια σπουδων με μεγαλη βαθμολογια?
2. ενα μεταπτυχιακο ή και διδακτορικο?
3. η επιτυχια σε υψηλη θεση στον ΑΣΕΠ? Αφου δεν θα ξερουμε απ την αρχη ποσους θα ζητησουν απο την ειδικοτητα μας.
4. ενα σωρο αλλα χαρτια για να μαζεψουμε 2-3 μορια παραπάνω?
5. η θεση του αναπληρωτη? που τελικα δεν ξερω ποσο θα προσφερει στο γενικο συνολο των μοριων
6. η απόκτηση 3 ή και 4 τεκνων?
7. όλα τα παραπάνω?
Και πότε ακριβως μαζευονται όλα τα παραπάνω? σε ποια ηλικα? με ποιο κοστος?
Μιλαμε ενα μηνα τωρα για τους αναπληρωτες για κενα και προσλήψεις. Και αν μας παρουν θα παλευουμε στην ακρη της Ελλάδας δινοντας πολλαπλασια χρηματα απο αυτα που θα παρουμε και χωρις να μετραει πραγματικα η προυπηρεσια μας, εστω και μακροπροθεσμα.
Το βεβαιο ειναι οτι η επομενη φαση θα ειναι εξισου γενναία σε αριθμους. Κατα πόσο αξίζει βέβαια ο χρονος θα το δειξει.

Αποσυνδεδεμένος L.C.

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #245 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:22:52 pm »

ποσους εχεις απο πανω σου???εγω με 680 να ελπιζω?? (βλεπεις επιμενω στην ερωτηση για να ακουσω ΝΑΙ ;D ;D ;D )

Αποσυνδεδεμένος sophia_pap

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #246 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:24:32 pm »
γεια σας παιδια! πήγα και γω σήμερα και παρουσιαστηκα στην πρωτοβαθμια. επικρατουσε ένας πανικος... τα κενα θα τα μαθουμε τη δευτερα γιατι ακομα δεν έχουν τοποθετηθει οι αποσπασμένοι και οι υπεραριθμοι... τρελα πραγματα δηλαδη...
μια υπαλληλος εκει στο γραφειο μου ειπε οτι δεν ειναι μονο στο δικο τους γραφειο αυτο το προβλημα αλλα σχεδον σε ολες τις πρωτοβαθμιες μια και η διαμαντω πηρε πολυ κοσμο στα σχολεια. ρώτησα αν αναμενουν και β φαση συντομα και μου απαντησε οτι συνηθως την πρωτη εβδομαδα που ανοιγουν τα σχολεια ξαναστελνουν τα κενα στο υπουργειο και βγαινει η β φαση. δεν έίχε ομως ιδεα για τον αριθμο της β φασης.

Αποσυνδεδεμένος Gi@

• Έμπειρο μέλος
  • Νηπιαγωγός!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #247 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:25:10 pm »
Gi@ είμαι Π60.

Στην ίδια μοίρα είμαστε ... κατάλαβα !!! Γνωρίζεις ότι δεν πιάνει η προϋπηρεσία μας επειδή είμαστε σε άλλο κλάδο??? Η προϋπηρεσία για το 0,1 μόριο το μήνα, όπως λες !!! Γιατί ως συντάξιμα και ως μόρια εφοσον διοριστούμε, μετράνε κανονικά...
ΠΕ 60

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #248 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:25:41 pm »
xarikleia85 Αν κοιτάξεις το νόμο τα περισσότερα τα διευκρινίζει πόσα μόρια θα παρνεις απο το καθετί αλλά το θέμα είναι πολύ περίπλοκο νομίζω.

Αποσυνδεδεμένος Gi@

• Έμπειρο μέλος
  • Νηπιαγωγός!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #249 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:27:25 pm »
Δημήτρη καλησπερα,
με θεση λιγο πιο χαμηλα απο τη δικη σου βρισκομαι κι εγω οπως και πολυ συναδελφοι στην αβεβαιοτητα της επομενης φασης. Δεν ξερω πλεον τι μετραει περισσοτερο
1. ενα πτυχιο ακριβως στα 4 χρονια σπουδων με μεγαλη βαθμολογια?
2. ενα μεταπτυχιακο ή και διδακτορικο?
3. η επιτυχια σε υψηλη θεση στον ΑΣΕΠ? Αφου δεν θα ξερουμε απ την αρχη ποσους θα ζητησουν απο την ειδικοτητα μας.
4. ενα σωρο αλλα χαρτια για να μαζεψουμε 2-3 μορια παραπάνω?
5. η θεση του αναπληρωτη? που τελικα δεν ξερω ποσο θα προσφερει στο γενικο συνολο των μοριων
6. η απόκτηση 3 ή και 4 τεκνων?
7. όλα τα παραπάνω?
Και πότε ακριβως μαζευονται όλα τα παραπάνω? σε ποια ηλικα? με ποιο κοστος?

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ :(
Σε ποια ηλικία ??? Όταν δεν έχουμε την υπομονή να μπούμε στις τάξεις ...
Με ποιο κόστος ??? Οικονομικά μεγάλο ... Ψυχολογικά Τεράστιο !!!
ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος pandwra

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #250 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:28:15 pm »

ποσους εχεις απο πανω σου???εγω με 680 να ελπιζω?? (βλεπεις επιμενω στην ερωτηση για να ακουσω ΝΑΙ ;D ;D ;D )
η σειρα σου στον πινακαειναι 1922?
Ιστορική ημερομηνια και νομιζω παρα την ασχημη εκβαση των γεγονότων εκεινης της εποχής για εσενα θα ειναι πολυ καλή... (με συμφέρει άλλωστε ειμαστε κοντα.)

Αποσυνδεδεμένος Gi@

• Έμπειρο μέλος
  • Νηπιαγωγός!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #251 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:28:25 pm »

Εγώ έχω παραπάνω από σενα ... Παραπάνω από πάνω μου όπως λες !!! Περίπου 900 :(
ΠΕ 60

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182627
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653