*

Αποστολέας Θέμα: ΠΕ60 - Και τώρα B' φάση  (Αναγνώστηκε 154096 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dimitris21

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: ΠΕ60 - Και τώρα B' φάση
« Απάντηση #252 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:29:12 pm »
Gi   Ναι το ξέρω οτι δεν πιάνει η προυπηρεσία μας και είναι το λιγότερο αυτό. Να πείς να κάτυσεις στο ιδιωτικό που είμαι τίγκα ευχαριστημένος σε ένα σύο χρόνια θα πάρουν δασκάλους στη θέση μας να πείς να πάω αναπληρωτής...μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα αλλά φαίνεται καλύτερη η προοπτική ανμαπληρωτής- ΑΣΕΠ - διορισμός.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:25:38 »

Αποσυνδεδεμένος Gi@

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Νηπιαγωγός!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #253 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:29:42 pm »
xarikleia85 Αν κοιτάξεις το νόμο τα περισσότερα τα διευκρινίζει πόσα μόρια θα παρνεις απο το καθετί αλλά το θέμα είναι πολύ περίπλοκο νομίζω.

ΟΛΑ περίπλοκα τα κάνανε !!! ΕΛΕΟΣ δηλαδή
ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος Maria GrBl

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #254 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:30:04 pm »
Πόσες θέσεις είπε η κυρία υπουργός ότι έχουν μείνει κενέσ στην Πρωτοβάθμια?
Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!!!!

Αποσυνδεδεμένος BLONDIE

• Πλήρες μέλος
  • "χαμογελω και προχωραω....!!!!"
    • Προφίλ
« Απάντηση #255 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:31:36 pm »
γεια σας παιδια! πήγα και γω σήμερα και παρουσιαστηκα στην πρωτοβαθμια. επικρατουσε ένας πανικος... τα κενα θα τα μαθουμε τη δευτερα γιατι ακομα δεν έχουν τοποθετηθει οι αποσπασμένοι και οι υπεραριθμοι... τρελα πραγματα δηλαδη...
μια υπαλληλος εκει στο γραφειο μου ειπε οτι δεν ειναι μονο στο δικο τους γραφειο αυτο το προβλημα αλλα σχεδον σε ολες τις πρωτοβαθμιες μια και η διαμαντω πηρε πολυ κοσμο στα σχολεια. ρώτησα αν αναμενουν και β φαση συντομα και μου απαντησε οτι συνηθως την πρωτη εβδομαδα που ανοιγουν τα σχολεια ξαναστελνουν τα κενα στο υπουργειο και βγαινει η β φαση. δεν έίχε ομως ιδεα για τον αριθμο της β φασης.

sophia λες μεχρι την επομενη παρασκευη να βγει η β φαση?αχ μακαρι...!!!!!!!!!! :-\
Don't let go!Never give up!It's such a wonderfull life!!!!!!!! :-)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:25:38 »

Αποσυνδεδεμένος Gi@

• Έμπειρο μέλος
  • Νηπιαγωγός!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #256 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:32:30 pm »
Gi   Ναι το ξέρω οτι δεν πιάνει η προυπηρεσία μας και είναι το λιγότερο αυτό. Να πείς να κάτυσεις στο ιδιωτικό που είμαι τίγκα ευχαριστημένος σε ένα σύο χρόνια θα πάρουν δασκάλους στη θέση μας να πείς να πάω αναπληρωτής...μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα αλλά φαίνεται καλύτερη η προοπτική ανμαπληρωτής- ΑΣΕΠ - διορισμός.

Εγώ όμως που είμαι αρκετά χρόνια σαν δασκάλα σε ιδιωτικό ... έχω αρχίσει να ξεχνάω αυτό που έχω σπουδάσει ... Και θεωρώ ότι είναι αδικία τα ιδιωτικά να επαφελούνται από εμάς και εμείς όχι από αυτα΄... και φυσικά σε αυτό φταίει το Υπουργείο ...
Γιατί εκεί δεν δουλεύουμε??? Και μάλιστα κάνουμε και περισσότερη δουλειά ... Τελοσπαντων ... Είδωμεν !!!
ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος Gi@

• Έμπειρο μέλος
  • Νηπιαγωγός!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #257 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:33:04 pm »

Στην τηλεόραση ανακοίνωσαν 5.000 !!! Αλλά είναι όντως ετσι ???
ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος Gi@

• Έμπειρο μέλος
  • Νηπιαγωγός!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #258 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:34:03 pm »
η σειρα σου στον πινακαειναι 1922?
Ιστορική ημερομηνια και νομιζω παρα την ασχημη εκβαση των γεγονότων εκεινης της εποχής για εσενα θα ειναι πολυ καλή... (με συμφέρει άλλωστε ειμαστε κοντα.)

Δεν είμαι 1922 ... είμαι περίπου 2200
ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος BLONDIE

• Πλήρες μέλος
  • "χαμογελω και προχωραω....!!!!"
    • Προφίλ
« Απάντηση #259 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:35:50 pm »

ποτε εγινε αυτο??
Don't let go!Never give up!It's such a wonderfull life!!!!!!!! :-)

Αποσυνδεδεμένος pandwra

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #260 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:36:50 pm »
δειτε λιγο κι αυτό...
Μεθοδεύσεις και αλχημείες του υπουργείου στις προσλήψεις των τρίτεκνων νηπιαγωγών

http://www.alfavita.gr/artro.php?id=9023

Αποσυνδεδεμένος Maria GrBl

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #261 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:37:09 pm »
Εννοείς ότι είναι παραπάνω τα κενά από 5000?και από αυτές πόσες αντιστοιχούν στους νηπιαγωγούς? Περίπου το 1/3? δηλαδή μιλάμε για περίπου 1600 αναπληρωτές ακόμα :-\?
Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!!!!

Αποσυνδεδεμένος trikie

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #262 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:37:16 pm »
Dimitris 21, καταρχάς δεν καταλάβα τι είναι το 24 που λες μόρια από άλλους Ασεπ; Θα σου απαντήσω όμως το τι γίνεται από εδώ και πέρα. Από τον Ασεπ του 2012 σύμφωνα με το καινούργιο νομοσχέδιο μετράει ο καλύτερος βαθμός που είχες σε ΕΝΑΝ από τους Ασεπ του 06 του 08 και του 12. Το  2014 για παράδειγμα που θα ξαναγίνει Ασεπ θα μετράει ένας από τους ΑΣΕΠ του 08 του 12 και του 14. ΕΝΑΣ όμως κάθε φορά από τους τρείς. Σε αυτόν το βαθμό τώρα προσθέτεις αν τυχόν έχεις προυπηρεσία μέχρι εκείνη τη στιγμή, (μετασχηματισμένη βέβαια με τους συντελεστές που είπες), μεταπτυχιακά, αγγλικά, υπολογιστές, μόρια από παιδιά κλπ. Από εκεί και πέρα θα καταρτιστεί ένας και μόνο πίνακας με τις συνολικές βαθμολογίες και από εκεί θα παίρνουν και μόνιμους και αναπληρωτές. Μην ξεχνάς επίσης ότι ο Ασεπ του 2012 θα είναι ανοικτός , δεν θα προκηρύσεται δηλαδή συγκεκριμένος αριθμός θέσεων εξ αρχής , αλλά κατόπιν θα παίρνουν όσους έχουν ανάγκη. Επίσης έχουν πει ότι θα άλλάξουν και τον Ασεπ, χωρίς όμως ακόμη να ξέρει κανείς τι είδους αλλαγές θα είναι αυτές. Αυτά από εμένα ελπίζω να σε βοήθησα. Η επιλογή από εκεί και πέρα είναι δική σου για το τι θα κάνεις.

Αποσυνδεδεμένος Gi@

• Έμπειρο μέλος
  • Νηπιαγωγός!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #263 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:37:58 pm »

ποτε εγινε αυτο??

Το πρωί το άκουσαν γνωστοί μου στην τηλεόραση ... πού και πώς δεν ξέρω !!! Αλλά ο αριθμός που είπαν είναι αυτός ...
Εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω ... Είπαν κιόλας ότι δεν υπάρχει ούτε ένα νηπιαγωγείο που να έχει πάνω από 25 παιδιά ... άντε 26 το πολύ πολύ ... Για πεστε μου εσείς ?? Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ νηπιαγωγείο με παραπάνω παιδιά ???
ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος L.C.

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #264 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:39:21 pm »
xarikleia85 λες να ειμαστε τυχερες????κ απ οτι βλεπω εχουμε κ ιδια ηλικια (κ γω του 85)
ωχ τι περναμε κ μεις!!καλη τυχη σε ολες!

Αποσυνδεδεμένος Gi@

• Έμπειρο μέλος
  • Νηπιαγωγός!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #265 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:41:15 pm »
Dimitris 21, καταρχάς δεν καταλάβα τι είναι το 24 που λες μόρια από άλλους Ασεπ; Θα σου απαντήσω όμως το τι γίνεται από εδώ και πέρα. Από τον Ασεπ του 2012 σύμφωνα με το καινούργιο νομοσχέδιο μετράει ο καλύτερος βαθμός που είχες σε ΕΝΑΝ από τους Ασεπ του 06 του 08 και του 12. Το  2014 για παράδειγμα που θα ξαναγίνει Ασεπ θα μετράει ένας από τους ΑΣΕΠ του 08 του 12 και του 14. ΕΝΑΣ όμως κάθε φορά από τους τρείς. Σε αυτόν το βαθμό τώρα προσθέτεις αν τυχόν έχεις προυπηρεσία μέχρι εκείνη τη στιγμή, (μετασχηματισμένη βέβαια με τους συντελεστές που είπες), μεταπτυχιακά, αγγλικά, υπολογιστές, μόρια από παιδιά κλπ. Από εκεί και πέρα θα καταρτιστεί ένας και μόνο πίνακας με τις συνολικές βαθμολογίες και από εκεί θα παίρνουν και μόνιμους και αναπληρωτές. Μην ξεχνάς επίσης ότι ο Ασεπ του 2012 θα είναι ανοικτός , δεν θα προκηρύσεται δηλαδή συγκεκριμένος αριθμός θέσεων εξ αρχής , αλλά κατόπιν θα παίρνουν όσους έχουν ανάγκη. Επίσης έχουν πει ότι θα άλλάξουν και τον Ασεπ, χωρίς όμως ακόμη να ξέρει κανείς τι είδους αλλαγές θα είναι αυτές. Αυτά από εμένα ελπίζω να σε βοήθησα. Η επιλογή από εκεί και πέρα είναι δική σου για το τι θα κάνεις.

Μαντάρα τα έχουν κάνει ... τι σχέση έχουν τα μόρια από παιδιά με τον ΑΣΕΠ ??? Όχι ότι τα άλλα όλα έχουν με το επάγγαλμά μας .... ΑΛΛΑ ...
ΠΕ 60

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182676
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144