0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: BLONDIE στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:35:50 pmΠαράθεση από: Gi@ στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:33:04 pmΠαράθεση από: Maria GrBl στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:30:04 pmΠόσες θέσεις είπε η κυρία υπουργός ότι έχουν μείνει κενέσ στην Πρωτοβάθμια?Στην τηλεόραση ανακοίνωσαν 5.000 !!! Αλλά είναι όντως ετσι ποτε εγινε αυτο??Το πρωί το άκουσαν γνωστοί μου στην τηλεόραση ... πού και πώς δεν ξέρω !!! Αλλά ο αριθμός που είπαν είναι αυτός ...Εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω ... Είπαν κιόλας ότι δεν υπάρχει ούτε ένα νηπιαγωγείο που να έχει πάνω από 25 παιδιά ... άντε 26 το πολύ πολύ ... Για πεστε μου εσείς ?? Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ νηπιαγωγείο με παραπάνω παιδιά
Παράθεση από: Gi@ στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:33:04 pmΠαράθεση από: Maria GrBl στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:30:04 pmΠόσες θέσεις είπε η κυρία υπουργός ότι έχουν μείνει κενέσ στην Πρωτοβάθμια?Στην τηλεόραση ανακοίνωσαν 5.000 !!! Αλλά είναι όντως ετσι ποτε εγινε αυτο??
Παράθεση από: Maria GrBl στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:30:04 pmΠόσες θέσεις είπε η κυρία υπουργός ότι έχουν μείνει κενέσ στην Πρωτοβάθμια?Στην τηλεόραση ανακοίνωσαν 5.000 !!! Αλλά είναι όντως ετσι
Πόσες θέσεις είπε η κυρία υπουργός ότι έχουν μείνει κενέσ στην Πρωτοβάθμια?
Παράθεση από: vickym στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:37:16 pmDimitris 21, καταρχάς δεν καταλάβα τι είναι το 24 που λες μόρια από άλλους Ασεπ; Θα σου απαντήσω όμως το τι γίνεται από εδώ και πέρα. Από τον Ασεπ του 2012 σύμφωνα με το καινούργιο νομοσχέδιο μετράει ο καλύτερος βαθμός που είχες σε ΕΝΑΝ από τους Ασεπ του 06 του 08 και του 12. Το 2014 για παράδειγμα που θα ξαναγίνει Ασεπ θα μετράει ένας από τους ΑΣΕΠ του 08 του 12 και του 14. ΕΝΑΣ όμως κάθε φορά από τους τρείς. Σε αυτόν το βαθμό τώρα προσθέτεις αν τυχόν έχεις προυπηρεσία μέχρι εκείνη τη στιγμή, (μετασχηματισμένη βέβαια με τους συντελεστές που είπες), μεταπτυχιακά, αγγλικά, υπολογιστές, μόρια από παιδιά κλπ. Από εκεί και πέρα θα καταρτιστεί ένας και μόνο πίνακας με τις συνολικές βαθμολογίες και από εκεί θα παίρνουν και μόνιμους και αναπληρωτές. Μην ξεχνάς επίσης ότι ο Ασεπ του 2012 θα είναι ανοικτός , δεν θα προκηρύσεται δηλαδή συγκεκριμένος αριθμός θέσεων εξ αρχής , αλλά κατόπιν θα παίρνουν όσους έχουν ανάγκη. Επίσης έχουν πει ότι θα άλλάξουν και τον Ασεπ, χωρίς όμως ακόμη να ξέρει κανείς τι είδους αλλαγές θα είναι αυτές. Αυτά από εμένα ελπίζω να σε βοήθησα. Η επιλογή από εκεί και πέρα είναι δική σου για το τι θα κάνεις.Μαντάρα τα έχουν κάνει ... τι σχέση έχουν τα μόρια από παιδιά με τον ΑΣΕΠ Όχι ότι τα άλλα όλα έχουν με το επάγγαλμά μας .... ΑΛΛΑ ...
Dimitris 21, καταρχάς δεν καταλάβα τι είναι το 24 που λες μόρια από άλλους Ασεπ; Θα σου απαντήσω όμως το τι γίνεται από εδώ και πέρα. Από τον Ασεπ του 2012 σύμφωνα με το καινούργιο νομοσχέδιο μετράει ο καλύτερος βαθμός που είχες σε ΕΝΑΝ από τους Ασεπ του 06 του 08 και του 12. Το 2014 για παράδειγμα που θα ξαναγίνει Ασεπ θα μετράει ένας από τους ΑΣΕΠ του 08 του 12 και του 14. ΕΝΑΣ όμως κάθε φορά από τους τρείς. Σε αυτόν το βαθμό τώρα προσθέτεις αν τυχόν έχεις προυπηρεσία μέχρι εκείνη τη στιγμή, (μετασχηματισμένη βέβαια με τους συντελεστές που είπες), μεταπτυχιακά, αγγλικά, υπολογιστές, μόρια από παιδιά κλπ. Από εκεί και πέρα θα καταρτιστεί ένας και μόνο πίνακας με τις συνολικές βαθμολογίες και από εκεί θα παίρνουν και μόνιμους και αναπληρωτές. Μην ξεχνάς επίσης ότι ο Ασεπ του 2012 θα είναι ανοικτός , δεν θα προκηρύσεται δηλαδή συγκεκριμένος αριθμός θέσεων εξ αρχής , αλλά κατόπιν θα παίρνουν όσους έχουν ανάγκη. Επίσης έχουν πει ότι θα άλλάξουν και τον Ασεπ, χωρίς όμως ακόμη να ξέρει κανείς τι είδους αλλαγές θα είναι αυτές. Αυτά από εμένα ελπίζω να σε βοήθησα. Η επιλογή από εκεί και πέρα είναι δική σου για το τι θα κάνεις.
θα ελεγα τπτ τωρα....!!! ΥΓ.ειναι κ χαζοι!!εκλογες εν οψει!!!
ενώ το ECDL ΠΟΥ ΤΟ ΈΧΕΙ ΤΟ 99% του ελληνικού πληθυσμού θα αλλάξει πολύ και τα μόρια και τη σειρά κατάταξης ε?
Παράθεση από: xarikleia85 στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:45:08 pmενώ το ECDL ΠΟΥ ΤΟ ΈΧΕΙ ΤΟ 99% του ελληνικού πληθυσμού θα αλλάξει πολύ και τα μόρια και τη σειρά κατάταξης ε?Γενικά όλα αυτά ... ενώ ο ΑΣΕΠ είναι απαραίτητος Και τι μας βάζουν και δίνουμε εξετάσεις δεκάδων μαθημάτων μέσα στις σχολές??? Μας εξετάζουν ξανά και ξανά ... στα ίδια και στα ίδια ...
Παράθεση από: xarikleia85 στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:45:08 pmενώ το ECDL ΠΟΥ ΤΟ ΈΧΕΙ ΤΟ 99% του ελληνικού πληθυσμού θα αλλάξει πολύ και τα μόρια και τη σειρά κατάταξης ε?ειδικά για το ΕCDL εχω φοβερες ενστάσεις όχι γιατί διαφωνώ ως προς τις γνώσεις αλλα ως προς το γεγονός οτι τις θέλει και πιστοποιημένες απο φορείς! Γιατί να πληρώνω ενώ το ιδιο το κράτος έχει σεμινάρια εκμάθησης, στο πανεπιστήμιο είχαμε εκμάθηση πολύ εξειδικευμένη κιόλας (Ιωάννινα), ε όχι...εγώ το απέφυγα, το θεωρώ κοροϊδία. ας μην πάρω το ένα μόριο
Γιάννενα τελείωσες κι εσύ? πότε? εγώ το 2007
Παράθεση από: xarikleia85 στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:53:51 pmΓιάννενα τελείωσες κι εσύ? πότε? εγώ το 20072001 αλλά ξαναήρθα για ΜΠΣ οπότε πάλι εκεί γύρω ήμουν! αχ ωραία τα Γιάννενα! είχαμε κ τη νοηματική μας, τον Σταύρου να μας παιδεύει κ.ο.κ!
Παράθεση από: Fiodora στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:55:57 pmΠαράθεση από: xarikleia85 στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:53:51 pmΓιάννενα τελείωσες κι εσύ? πότε? εγώ το 20072001 αλλά ξαναήρθα για ΜΠΣ οπότε πάλι εκεί γύρω ήμουν! αχ ωραία τα Γιάννενα! είχαμε κ τη νοηματική μας, τον Σταύρου να μας παιδεύει κ.ο.κ!και την "εξειδικευμένη" Πληροφορική μας...
vickym Οταν λέω 24 μόρια εννοώ στον πίνακα αναπληρωτών το σύνολο μορίων που λέει στην στήλη. Άρα απο αυτά που λές καταλαβαίνω οτι μετά στον ΑΣΕΠ του 2012 στα τελικά αποτελέσματα δεν θα υπάρχουν αυτά τα 24 μόρια και θα αναπροσαρμοστούν προς τα κάτω.