*

Αποστολέας Θέμα: ΠΕ60 - Και τώρα B' φάση  (Αναγνώστηκε 153392 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος BLONDIE

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • "χαμογελω και προχωραω....!!!!"
    • Προφίλ
Απ: ΠΕ60 - Και τώρα B' φάση
« Απάντηση #266 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:43:39 pm »
Πόσες θέσεις είπε η κυρία υπουργός ότι έχουν μείνει κενέσ στην Πρωτοβάθμια?

Στην τηλεόραση ανακοίνωσαν 5.000 !!! Αλλά είναι όντως ετσι ???

ποτε εγινε αυτο??

Το πρωί το άκουσαν γνωστοί μου στην τηλεόραση ... πού και πώς δεν ξέρω !!! Αλλά ο αριθμός που είπαν είναι αυτός ...
Εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω ... Είπαν κιόλας ότι δεν υπάρχει ούτε ένα νηπιαγωγείο που να έχει πάνω από 25 παιδιά ... άντε 26 το πολύ πολύ ... Για πεστε μου εσείς ?? Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ νηπιαγωγείο με παραπάνω παιδιά ???

θα ελεγα τπτ τωρα....!!! >:( >:( >:(
ΥΓ.ειναι κ χαζοι!!εκλογες εν οψει!!! ;D ;D ;D ;D ;D :P :P :P
Don't let go!Never give up!It's such a wonderfull life!!!!!!!! :-)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:20:02 »

Αποσυνδεδεμένος pandwra

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #267 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:45:08 pm »
Dimitris 21, καταρχάς δεν καταλάβα τι είναι το 24 που λες μόρια από άλλους Ασεπ; Θα σου απαντήσω όμως το τι γίνεται από εδώ και πέρα. Από τον Ασεπ του 2012 σύμφωνα με το καινούργιο νομοσχέδιο μετράει ο καλύτερος βαθμός που είχες σε ΕΝΑΝ από τους Ασεπ του 06 του 08 και του 12. Το  2014 για παράδειγμα που θα ξαναγίνει Ασεπ θα μετράει ένας από τους ΑΣΕΠ του 08 του 12 και του 14. ΕΝΑΣ όμως κάθε φορά από τους τρείς. Σε αυτόν το βαθμό τώρα προσθέτεις αν τυχόν έχεις προυπηρεσία μέχρι εκείνη τη στιγμή, (μετασχηματισμένη βέβαια με τους συντελεστές που είπες), μεταπτυχιακά, αγγλικά, υπολογιστές, μόρια από παιδιά κλπ. Από εκεί και πέρα θα καταρτιστεί ένας και μόνο πίνακας με τις συνολικές βαθμολογίες και από εκεί θα παίρνουν και μόνιμους και αναπληρωτές. Μην ξεχνάς επίσης ότι ο Ασεπ του 2012 θα είναι ανοικτός , δεν θα προκηρύσεται δηλαδή συγκεκριμένος αριθμός θέσεων εξ αρχής , αλλά κατόπιν θα παίρνουν όσους έχουν ανάγκη. Επίσης έχουν πει ότι θα άλλάξουν και τον Ασεπ, χωρίς όμως ακόμη να ξέρει κανείς τι είδους αλλαγές θα είναι αυτές. Αυτά από εμένα ελπίζω να σε βοήθησα. Η επιλογή από εκεί και πέρα είναι δική σου για το τι θα κάνεις.

Μαντάρα τα έχουν κάνει ... τι σχέση έχουν τα μόρια από παιδιά με τον ΑΣΕΠ ??? Όχι ότι τα άλλα όλα έχουν με το επάγγαλμά μας .... ΑΛΛΑ ...

ενώ το ECDL ΠΟΥ ΤΟ ΈΧΕΙ ΤΟ 99% του ελληνικού πληθυσμού θα αλλάξει πολύ και τα  μόρια και τη σειρά κατάταξης ε?

Αποσυνδεδεμένος Gi@

• Έμπειρο μέλος
  • Νηπιαγωγός!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #268 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:45:45 pm »
θα ελεγα τπτ τωρα....!!! >:( >:( >:(
ΥΓ.ειναι κ χαζοι!!εκλογες εν οψει!!! ;D ;D ;D ;D ;D :P :P :P

Ακριβώς αυτό ... Γι' αυτό δεν πιστεύω τίποτα από όσα λένε !!! Είναι απαράδεκτοι ... Εδώ βγάλανε αναπληρωτές και τους ξαναπήρανε πίσω ... Με την αγωνία μας παίζουν??? Αλλά είναι έξω από το χορό και ...
ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος dimitris21

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #269 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:46:10 pm »
vickym Οταν λέω 24 μόρια εννοώ στον πίνακα αναπληρωτών το σύνολο μορίων που λέει στην στήλη. Άρα απο αυτά που λές καταλαβαίνω οτι μετά στον ΑΣΕΠ του 2012 στα τελικά αποτελέσματα δεν θα υπάρχουν αυτά τα 24 μόρια και θα αναπροσαρμοστούν προς τα κάτω.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:20:02 »

Αποσυνδεδεμένος Gi@

• Έμπειρο μέλος
  • Νηπιαγωγός!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #270 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:48:15 pm »
ενώ το ECDL ΠΟΥ ΤΟ ΈΧΕΙ ΤΟ 99% του ελληνικού πληθυσμού θα αλλάξει πολύ και τα  μόρια και τη σειρά κατάταξης ε?

Γενικά όλα αυτά ... ενώ ο ΑΣΕΠ είναι απαραίτητος ??? Και τι μας βάζουν και δίνουμε εξετάσεις δεκάδων μαθημάτων μέσα στις σχολές??? Μας εξετάζουν ξανά και ξανά ... στα ίδια και στα ίδια ...
ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος Fiodora

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #271 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:51:48 pm »

ειδικά για το ΕCDL εχω φοβερες ενστάσεις όχι γιατί διαφωνώ ως προς τις γνώσεις αλλα ως προς το γεγονός οτι τις θέλει και πιστοποιημένες απο φορείς! Γιατί να πληρώνω ενώ το ιδιο το κράτος έχει σεμινάρια εκμάθησης, στο πανεπιστήμιο είχαμε εκμάθηση πολύ εξειδικευμένη κιόλας (Ιωάννινα), ε όχι...εγώ το απέφυγα, το θεωρώ κοροϊδία. ας μην πάρω το ένα μόριο  ;D ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος pandwra

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #272 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:52:27 pm »

Γενικά όλα αυτά ... ενώ ο ΑΣΕΠ είναι απαραίτητος ??? Και τι μας βάζουν και δίνουμε εξετάσεις δεκάδων μαθημάτων μέσα στις σχολές??? Μας εξετάζουν ξανά και ξανά ... στα ίδια και στα ίδια ...
μην τα συζητας!αλήθεια μετα τα 2 χρονια που θα είμαστε δίκιμοι και θα έχουμε και "μέντορα" δεν λέει πουθενα στο νομο θα δίνουμε ξανά εξετάσεις? ή μηπως θα εισηγείται ο "μέντορας"?

Αποσυνδεδεμένος pandwra

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #273 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:53:51 pm »

ειδικά για το ΕCDL εχω φοβερες ενστάσεις όχι γιατί διαφωνώ ως προς τις γνώσεις αλλα ως προς το γεγονός οτι τις θέλει και πιστοποιημένες απο φορείς! Γιατί να πληρώνω ενώ το ιδιο το κράτος έχει σεμινάρια εκμάθησης, στο πανεπιστήμιο είχαμε εκμάθηση πολύ εξειδικευμένη κιόλας (Ιωάννινα), ε όχι...εγώ το απέφυγα, το θεωρώ κοροϊδία. ας μην πάρω το ένα μόριο  ;D ;D ;D ;D

Γιάννενα τελείωσες κι εσύ? πότε? εγώ το 2007

Αποσυνδεδεμένος Fiodora

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #274 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:55:57 pm »

2001 αλλά ξαναήρθα για ΜΠΣ οπότε πάλι εκεί γύρω ήμουν! αχ ωραία τα Γιάννενα! είχαμε κ τη νοηματική μας, τον Σταύρου να μας παιδεύει κ.ο.κ!

Αποσυνδεδεμένος pandwra

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #275 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:57:35 pm »

2001 αλλά ξαναήρθα για ΜΠΣ οπότε πάλι εκεί γύρω ήμουν! αχ ωραία τα Γιάννενα! είχαμε κ τη νοηματική μας, τον Σταύρου να μας παιδεύει κ.ο.κ!
και την "εξειδικευμένη" Πληροφορική μας...

Αποσυνδεδεμένος Fiodora

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #276 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:59:26 pm »
υποθέτω ότι ο μεντορας είναι όπως στα ιατροπαιδαγωγικά η επίβλεψη ή αλλιώς εποπτεία. όσοι έχουν δουλέψει σε ιατροπαιδαγωγικά ως ειδικοί παιδαγωγοί θα το ξέρουν τι είναι, δεν είναι κάτι τρομερό, μακάρι και να βοηθήσει αν το οργανώσουν σωστά. ΜΟΝΟ ΑΛΛΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΗΝ

Αποσυνδεδεμένος Fiodora

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #277 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 05:00:48 pm »

και την "εξειδικευμένη" Πληροφορική μας...

αυτό κόλλαγε πιο πολύ στο ΜΠΣ για να είμαι ειλικρινής  ;D γιατί κάποια Παγγε......

Αποσυνδεδεμένος trikie

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #278 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 05:04:29 pm »
vickym Οταν λέω 24 μόρια εννοώ στον πίνακα αναπληρωτών το σύνολο μορίων που λέει στην στήλη. Άρα απο αυτά που λές καταλαβαίνω οτι μετά στον ΑΣΕΠ του 2012 στα τελικά αποτελέσματα δεν θα υπάρχουν αυτά τα 24 μόρια και θα αναπροσαρμοστούν προς τα κάτω.

Ναι δεν θα υπάρχουν. Θα γίνει αυτό που σου περιέγραψα παραπάνω. Ξέχασα να σου πω επίσης ότι η προυπηρεσία θα μετράει μόνο εφόσον είσαι επιτυχών του ΑΣΕΠ, έχεις περάσει δηλαδή τη βαθμολογική βάση.

Αποσυνδεδεμένος dimitris21

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #279 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 05:12:01 pm »
vickym Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Καλά το είχα στο μυαλό μου αλλά απο οτι φαίνεται μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Δεν είναι δηλαδή και τόσο μεγάλη η χαρά αν σε καλέσουν για αναπλήρωση όπως παλιά που ήξερες οτι σε 4-5 χρόνια θα διοριστείς αλλα μάλλον ένα μεγάλο δίλλημα με αβέβαιο μέλλον. Ωραία...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182632
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)