0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
""Τα κενά που έχουμε αφήσει είναι όλα τριψήφια και την επόμενη εβδομάδα θα γίνει μια τελική διαχείριση, ώστε να πάμε στην ολοκλήρωση των τοποθετήσεων."" Αυτο που αναφερει σε καποια η διαμαντοπουλου τι σημαινει?? οχι οτι απο την ερχομενη βδομαδα θα κοιταξει να κανει αλλη μια φαση κ τελος εεε??? μαλλον ειναι χαζη η ερωτηση μου αλλα εχω κολλησει....
linx οπως εχουμε ξαναπει ειμαστε διπλα διπλα στον πινακα!και εγω πραγματικα εχω σαλταρει με ολα αυτα που ακουγονται χρειαζομαι ηρεμιστικα περα απο την πλακα τα οποια δεν μπορω να παρω λογω εγκυμοσυνης.....μας εχουν φτασει στο απροχωρητο.και αυτο που λεει ο καψαλακης οτι δηλ. να περιμενουμε να τελειωσουν οι εγγραφες δεν τα πολυπιστευω γιατι τι μπορει να αλλαξει στα κενα μεσα σε διαστημα τοσων λιγων ημερων;δεν νομιζω οτι υπαρχει γονεας που περιμενε την σημερινη τελευταια μερα για να γραψει το παιδι του στο σχολειο.το πολυ πολυ να αλλαξε κατι με τον αριθμο των προνηπιων αλλα και αυτο δυσκολο το κοβω γιατι εδω καλα καλα δεν υπαρχουν θεσεις για τα νηπια.δεν ξερω αν η σκεψη μου ειναι σωστη αλλα δυστυχως πρεπει να κραταμε μικρο καλαθι
Παράθεση από: Rinaki στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 03:13:24 am""Τα κενά που έχουμε αφήσει είναι όλα τριψήφια και την επόμενη εβδομάδα θα γίνει μια τελική διαχείριση, ώστε να πάμε στην ολοκλήρωση των τοποθετήσεων."" Αυτο που αναφερει σε καποια η διαμαντοπουλου τι σημαινει?? οχι οτι απο την ερχομενη βδομαδα θα κοιταξει να κανει αλλη μια φαση κ τελος εεε??? μαλλον ειναι χαζη η ερωτηση μου αλλα εχω κολλησει....Στο esos διάβασα ότι η επόμενη φάση θα γίνει το επόμενο δεκαήμερο.
θα μασ τρελανουν..γεν μπορουμε να προγραμματισουμε τιποτα.πιστευω οτι η β φαση θα εινα 300 -400 ατομα και θα υπαρχει συνεχεια.Στην χαλκιδα σημερα μια φιλη μου μου ειπε πωσ γινεται χαμοσ δεν ξερουν τι τουσ γινεται..κανεισ κανενα νεο;;ποτε λετε να γινει η επομενη φαση;;