0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ath79 μόλις έκανα την ίδια ερώτηση σε αλλο topic..δεν έχω προσέξει αν στον πίνακα αναπληρωτών γράφει οτι ειναι πε61..
Παράθεση από: try more.. στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 01:42:45 pmath79 μόλις έκανα την ίδια ερώτηση σε αλλο topic..δεν έχω προσέξει αν στον πίνακα αναπληρωτών γράφει οτι ειναι πε61..σόρρυ τώρα είδα οτι ρώτησες και εσύ το ίδιο...μόνο αν πάμε στον πίνακα ειδκής και συγκρίνουμε τα ονόματα με αυτά της γενικής...
Παράθεση από: ath79 στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 01:48:56 pmΠαράθεση από: try more.. στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 01:42:45 pmath79 μόλις έκανα την ίδια ερώτηση σε αλλο topic..δεν έχω προσέξει αν στον πίνακα αναπληρωτών γράφει οτι ειναι πε61..σόρρυ τώρα είδα οτι ρώτησες και εσύ το ίδιο...μόνο αν πάμε στον πίνακα ειδκής και συγκρίνουμε τα ονόματα με αυτά της γενικής... Ο πινακας της ειδικης που βρισκεται?? δηλαδη οσες δηλωσαμε κι αυτο θα εμαστε γραμμενες κ εκει??
Παράθεση από: Rinaki στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 01:53:12 pmΠαράθεση από: ath79 στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 01:48:56 pmΠαράθεση από: try more.. στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 01:42:45 pmath79 μόλις έκανα την ίδια ερώτηση σε αλλο topic..δεν έχω προσέξει αν στον πίνακα αναπληρωτών γράφει οτι ειναι πε61..σόρρυ τώρα είδα οτι ρώτησες και εσύ το ίδιο...μόνο αν πάμε στον πίνακα ειδκής και συγκρίνουμε τα ονόματα με αυτά της γενικής... Ο πινακας της ειδικης που βρισκεται?? δηλαδη οσες δηλωσαμε κι αυτο θα εμαστε γραμμενες κ εκει??Α καταλαβα οποτε για μας δεν παιζει κανενα ρολο αυτο...thanks! στον πίνακα ειδικής καταχωρουνται όσοι έχουν σχετική επάρκεια εμείς βάλαμε απλά το κουτάκι σε περίπτωση που εξαντληθούν οι πίνακες ειδικής. Ελπίζω να βοήθησα
Εμας μας ειπαν οτι μπορουμε να το βαλουμε κανονικα... κ το βαλαμε