0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: try more.. στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 03:30:39 pmναι βρε παιδιά..κ οι αριθμοί που είχε δώσει κ δίνει είναι γιατι δεν μπορεί να πει τα πραγματικά κενά..αυτό γίνεται κάθε χρονιά..κανείς δεν ξέρει τα πραγματικά κενά..ελπίζω να πέσει μέσα πάλι ο Καψαλάκης κη βάση των 500 ατόμων(νηπιαγωγών,όχι γενικά αβάθμιας) στην β φάση να ισχύει..νομίζω πάμε για 700-750 άτομα. Σε ερώτηση στον κύριο Καψαλάκη μια κοπέλα με θέση κοντα στο 1900, αν έχει ελπίδες, της απάντησε οτι έχει.Άντε 5 μέρες είναι θα περάσουν...(Ευχαριστούμε και για τον πίνακά σου?)
ναι βρε παιδιά..κ οι αριθμοί που είχε δώσει κ δίνει είναι γιατι δεν μπορεί να πει τα πραγματικά κενά..αυτό γίνεται κάθε χρονιά..κανείς δεν ξέρει τα πραγματικά κενά..ελπίζω να πέσει μέσα πάλι ο Καψαλάκης κη βάση των 500 ατόμων(νηπιαγωγών,όχι γενικά αβάθμιας) στην β φάση να ισχύει..
Παράθεση από: xarikleia85 στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 03:34:17 pmΠαράθεση από: try more.. στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 03:30:39 pmναι βρε παιδιά..κ οι αριθμοί που είχε δώσει κ δίνει είναι γιατι δεν μπορεί να πει τα πραγματικά κενά..αυτό γίνεται κάθε χρονιά..κανείς δεν ξέρει τα πραγματικά κενά..ελπίζω να πέσει μέσα πάλι ο Καψαλάκης κ η βάση των 500 ατόμων(νηπιαγωγών,όχι γενικά αβάθμιας) στην β φάση να ισχύει..νομίζω πάμε για 700-750 άτομα. Σε ερώτηση στον κύριο Καψαλάκη μια κοπέλα με θέση κοντα στο 1900, αν έχει ελπίδες, της απάντησε οτι έχει.Άντε 5 μέρες είναι θα περάσουν...(Ευχαριστούμε και για τον πίνακά σου?)έχω την εντύπωση ότι η κοπέλα με τη θέση περίπου 1900 είναι ειδικής αγωγής γιατί τα σχόλια γίνονται κάτω από την αναφορά των αναπληρωτών ειδικής.με κάθε επιφύλαξη βέβαια το λέω αυτό.
Παράθεση από: try more.. στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 03:30:39 pmναι βρε παιδιά..κ οι αριθμοί που είχε δώσει κ δίνει είναι γιατι δεν μπορεί να πει τα πραγματικά κενά..αυτό γίνεται κάθε χρονιά..κανείς δεν ξέρει τα πραγματικά κενά..ελπίζω να πέσει μέσα πάλι ο Καψαλάκης κ η βάση των 500 ατόμων(νηπιαγωγών,όχι γενικά αβάθμιας) στην β φάση να ισχύει..νομίζω πάμε για 700-750 άτομα. Σε ερώτηση στον κύριο Καψαλάκη μια κοπέλα με θέση κοντα στο 1900, αν έχει ελπίδες, της απάντησε οτι έχει.Άντε 5 μέρες είναι θα περάσουν...(Ευχαριστούμε και για τον πίνακά σου?)
ναι βρε παιδιά..κ οι αριθμοί που είχε δώσει κ δίνει είναι γιατι δεν μπορεί να πει τα πραγματικά κενά..αυτό γίνεται κάθε χρονιά..κανείς δεν ξέρει τα πραγματικά κενά..ελπίζω να πέσει μέσα πάλι ο Καψαλάκης κ η βάση των 500 ατόμων(νηπιαγωγών,όχι γενικά αβάθμιας) στην β φάση να ισχύει..
εγώ δεν διάβασα αυτό που λέτε..με θέση 1900.εγώ είδα τις απαντησεις που δίνει σε μια κοπέλα που ρώτησε τι γίνεται με τη β φάση νηπιαγωγων,πόσους θα πάρουν...εκεί δεν μιλάει κανένας για ειδική ή για δασκάλους..
Παράθεση από: try more.. στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 04:07:31 pmεγώ δεν διάβασα αυτό που λέτε..με θέση 1900.εγώ είδα τις απαντησεις που δίνει σε μια κοπέλα που ρώτησε τι γίνεται με τη β φάση νηπιαγωγων,πόσους θα πάρουν...εκεί δεν μιλάει κανένας για ειδική ή για δασκάλους..πιο κάτω από αυτό λέει :ειδική αγωγή:ανακοινώθηκαν οι διορισμοί.εκεί στα σχόλια αναφέρεται αυτό.
Παράθεση από: mariannarhga στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 04:17:01 pmΠαράθεση από: try more.. στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 04:07:31 pmεγώ δεν διάβασα αυτό που λέτε..με θέση 1900.εγώ είδα τις απαντησεις που δίνει σε μια κοπέλα που ρώτησε τι γίνεται με τη β φάση νηπιαγωγων,πόσους θα πάρουν...εκεί δεν μιλάει κανένας για ειδική ή για δασκάλους..πιο κάτω από αυτό λέει :ειδική αγωγή:ανακοινώθηκαν οι διορισμοί.εκεί στα σχόλια αναφέρεται αυτό.μα ο πίνακας ειδικής δεν έχει 1900 άτομα στους νηπιαγωγούς ετσι κι αλλιώς!
Ρε παιδια να σας πω λιγο κατι.πιστευω οτι απο οκτωβρη κ μετα θα φανουν κ αλλα κενα,λογω συνταξεων.σωστη δεν ειμαι?αυτα προς το παρον δεν φαινονται γιατι εργαζονται κανονικα τα ατομα αυτα.η διαμαντω το παιζει τωρα ειναι λιγα τα κενα κ οτι θα καλυψει τις θεσεις.εννοωντας ομως οτι "δεν υπαρχουν κενα αυτην τη στιγμη".φυσικα κ δεν υπαρχουν...ακομα!!αφου δεν εφυγαν ακομα ολοι αυτοι που δηλωσαν για συνταξη!!!!τι λετε κ εσεις?? ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!!!
που μπορώ να βρω τον Καψαλάκη στο FACEBOOK?[/quotehttp://www.facebook.com/?ref=home#!/profile.php?id=100000112853349&ref=tsBLONDIE όλοι αυτό θέλουμε να πιστεύουμε..κάπου διάβασα κ εγώ οτι αρχές Οκτώβρη θαφανούν τα κενά απ τις συνταξιοδοτήσεις..