0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εμ ετσι δεν ειναι???!!!!!
Παράθεση από: BLONDIE στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 04:54:31 pmεμ ετσι δεν ειναι???!!!!! παιδια έχουμε ένα σημαντικό σύμμαχο... τις εκλογές! Μέχρι το Νοέμβριο θα γίνουν πολλές προσλήψεις.Διορθώστε με αν κάνω λάθος.
πάντως και πέρσυ με αυτήν την ελπίδα πέρασα όλη τη χρονιά... ότι ακόμα δεν έφυγαν αυτοί που συνταξιοδοτούνται. ααααααααααχχχχχχχχχχχχχχ... κορίτσια κάθε χρόνο τα ίδια λέμε να παρηγοριόμαστε! μήπως ξέρει κανείς πόσους πήρε πέρσυ θεσσαλονίκη? υπάρχει πουθενά ένα ς συγκεντρωτικός πίνακας των αναπληρωτών που πήρανε ή να ψάξω μία μία τις φάσεις?
Παράθεση από: BLONDIE στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 04:49:41 pmΡε παιδια να σας πω λιγο κατι.πιστευω οτι απο οκτωβρη κ μετα θα φανουν κ αλλα κενα,λογω συνταξεων.σωστη δεν ειμαι?αυτα προς το παρον δεν φαινονται γιατι εργαζονται κανονικα τα ατομα αυτα.η διαμαντω το παιζει τωρα ειναι λιγα τα κενα κ οτι θα καλυψει τις θεσεις.εννοωντας ομως οτι "δεν υπαρχουν κενα αυτην τη στιγμη".φυσικα κ δεν υπαρχουν...ακομα!!αφου δεν εφυγαν ακομα ολοι αυτοι που δηλωσαν για συνταξη!!!!τι λετε κ εσεις?? ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!!!Έχεις δίκιο! Δεν φαίνονται ακόμα όλα τα κενά. Πολλά θα φανούν από Οκτώβρη.
Ρε παιδια να σας πω λιγο κατι.πιστευω οτι απο οκτωβρη κ μετα θα φανουν κ αλλα κενα,λογω συνταξεων.σωστη δεν ειμαι?αυτα προς το παρον δεν φαινονται γιατι εργαζονται κανονικα τα ατομα αυτα.η διαμαντω το παιζει τωρα ειναι λιγα τα κενα κ οτι θα καλυψει τις θεσεις.εννοωντας ομως οτι "δεν υπαρχουν κενα αυτην τη στιγμη".φυσικα κ δεν υπαρχουν...ακομα!!αφου δεν εφυγαν ακομα ολοι αυτοι που δηλωσαν για συνταξη!!!!τι λετε κ εσεις?? ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!!!
Παράθεση από: dinateacher στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 04:52:14 pmΠαράθεση από: BLONDIE στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 04:49:41 pmΡε παιδια να σας πω λιγο κατι.πιστευω οτι απο οκτωβρη κ μετα θα φανουν κ αλλα κενα,λογω συνταξεων.σωστη δεν ειμαι?αυτα προς το παρον δεν φαινονται γιατι εργαζονται κανονικα τα ατομα αυτα.η διαμαντω το παιζει τωρα ειναι λιγα τα κενα κ οτι θα καλυψει τις θεσεις.εννοωντας ομως οτι "δεν υπαρχουν κενα αυτην τη στιγμη".φυσικα κ δεν υπαρχουν...ακομα!!αφου δεν εφυγαν ακομα ολοι αυτοι που δηλωσαν για συνταξη!!!!τι λετε κ εσεις?? ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!!!Έχεις δίκιο! Δεν φαίνονται ακόμα όλα τα κενά. Πολλά θα φανούν από Οκτώβρη.ΑΠΟ ΤΙΣ 10/9 ΤΑ ΚΕΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ....ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ...ΜΕΧΡΙ 9/9 ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ...ΑΠΟ ΤΙΣ 10/9 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ....ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ 8/10 ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ...ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ? ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΕΣ
Παράθεση από: dinateacher στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 04:52:14 pmΠαράθεση από: BLONDIE στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 04:49:41 pmΡε παιδια να σας πω λιγο κατι.πιστευω οτι απο οκτωβρη κ μετα θα φανουν κ αλλα κενα,λογω συνταξεων.σωστη δεν ειμαι?αυτα προς το παρον δεν φαινονται γιατι εργαζονται κανονικα τα ατομα αυτα.η διαμαντω το παιζει τωρα ειναι λιγα τα κενα κ οτι θα καλυψει τις θεσεις.εννοωντας ομως οτι "δεν υπαρχουν κενα αυτην τη στιγμη".φυσικα κ δεν υπαρχουν...ακομα!!αφου δεν εφυγαν ακομα ολοι αυτοι που δηλωσαν για συνταξη!!!!τι λετε κ εσεις?? ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!!!Έχεις δίκιο! Δεν φαίνονται ακόμα όλα τα κενά. Πολλά θα φανούν από Οκτώβρη.ΑΠΟ ΤΙΣ 10/9 ΤΑ ΚΕΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ....ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ...ΜΕΧΡΙ 9/9 ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ...ΑΠΟ ΤΙΣ 10/9 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ....ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ 8/10 ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ...ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ? ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΕΣδηλαδη εννοεις οτι απ βδομαδα θα ξερουμε σχεδον ολα τα κενα??η διαμαντοπουλου ηδη ειπε ακριβη αριθμο κενων, 373 αν δεν κανω λαθος.. εγω δεν πιστευω οτι το υπουργειο δεν ξερει ποιοι θα φυγουν εστω κ οκτωβρη, νοεμβρη κτλ τα κενα ειναι ηδη γνωστα (εστω σε ενα πολυ μεγαλο ποσοστο)
τα κενα των συνταξιοδοτησεων φυσικα και τα ξερουν...οι τελευταιοι συνταξιουχοι θα φυγουν 8 οκτωβριου,καθονται για να ανεβουνε κλιμακιο,αλλα εχουν καταθεσει τα χαρτια τους στις πρωτοβαθμιες...οτιδηποτε αλλο ειναι δικαιολογιες!!!!!!!