0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
droserh μονο δροσερη που δεν εισαι...που να περιμενες και 17 χρονια.΄.. ή 21 όπως μια άλλη συναδελφος...ηρεμηστε λιγο να δουμε τι θα γινει έχει πολυ δρομο ακόμα,έτσι, μεσα σε δυο φάσεις θα καθαρίσει ολα τα κενά?μπραβο βρενα τη βάλουμε να φτιαξει και τα αλα υπουργεια οπως εφτιαξε και το παιδείαςπιστευω οτι θα φτασει 1800-2000 μερι τελος Νοεμβριουκρατατε γερα μεχρι τοτε
2144 στον ενιαιο και στου try 2198 αν δεν κάνω λάθος!
συγνώμη συνάδερφοι απλώς με πήρε απο κάτω!!αλλα θα ξανασηκωθώ!!ΣΥΓΝΩΜΗ!
αχ βρε δροσερη μου να ξερες ποσο σε καταλαβαινω.... αλλά κράτα γερα. ερχονται εκλογες. αυτο να σκεφτεις. και δεν ξερω κατι μη νομιζετε περισσοτερο απο σας αλλα παντα προεκλογικα γίνονται "θαύματα". μην αποκλειεις τιποτα λοιπον... και στα λεω εγώ που κοντευω τα 40, με πτυχιο απο το 93 και εχοντας ολους τους ΑΣΕΠ στην πλατη μου και ακομα παλευω να διοριστω. εχε πιστη
Παράθεση από: sophia_pap στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 11:37:11 pmαχ βρε δροσερη μου να ξερες ποσο σε καταλαβαινω.... αλλά κράτα γερα. ερχονται εκλογες. αυτο να σκεφτεις. και δεν ξερω κατι μη νομιζετε περισσοτερο απο σας αλλα παντα προεκλογικα γίνονται "θαύματα". μην αποκλειεις τιποτα λοιπον... και στα λεω εγώ που κοντευω τα 40, με πτυχιο απο το 93 και εχοντας ολους τους ΑΣΕΠ στην πλατη μου και ακομα παλευω να διοριστω. εχε πιστη sophia pap και εγω ακριβως τα ιδια, απο το 93ας ελπισουμε για το καλυτερο