0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αντε να δουμε....αν και πρεπει να εξαντλησουμε οση υπομονη μας εμεινε μεχρι να βγει η β φαση!!!! Με θεση γυρω στο 260 ελπιζω να ειμαι στις επομενες.....κουραγιο σε ολες!!!
αντε demetrοula πήρες α πάνω σου!!!
Παιδια σημερα μιλησα με εναν Διευθυντη εκπαιδευσης1. Εχουν ακομα πολλα κενα2. Ειναι η χειροτερη χρονια τους απο οργανωση (στελνουν αναπληρωτες εκει που δεν εχουν ζητησει και το αντιθετο - γι' αυτο και τα μπερδεματα με μετακινησεις αναπληρωτων απο Λασιθι σε Ηρακλειο και απο Λημνο σε Μυτιληνη)3. Ο μεγαλυτερος αριθμος συνταξιοδοτησεων για προσληψεις αναπληρωτων θα φανει μετα τις 10 Οκτωβριου ημερομηνια κατα την οποια παραδιδουν την δευτερη και τελικη αιτηση συνταξιοδοτησης οι νηπιαγωγοι (ειναι παρα πολλες αυτες που ειναι με αδειες αλλα εχουν ακομα οργανικη) 4. Μετα τις 10 Οκτωβριου θΑ βγει αλλο ενα κυμα πολλων κενων και μπορει να ειναι τυχεροι οι αναπληρωτες που θα φυγουν τοτε γιατι θα εχει μερη σε ολη την ελλαδα (π.χ. θα ανοιξει η Θεσ/νικη, η Λαρισα κτλ) - Πολυ λογικο αν σκεφτει κανεις οτι δεν πηραν αναπληρωτες σε Λαρισα, Θεσ/νικη κτλ που ειναι φουλ σε συνταξιοδοτησειςΕτσι οπως μου τα περιεγραψε η κατασταση παντου και σε σχολεια και σε πρωτοβαθμιες ειναι τραγικη και σιγουρα θα παρουν πολλα ατομα ακομα αναγκαστικαΣκεφτειτε θετικα και μην ξεχασετε να ΜΗΝ ψηφισετε αυτους που τοσα χρονια καταστρεφουν τις ζωες μας στις εκλογες που ερχονται. Ειναι η μονη λυση
demetroula ακους?!!!! ολα καλα θα πανε!!ρε παιδια ετσι ειναι!αφου δεν εχουν φυγει ολοι οσοι εχουν κανει χαρτια για συνταξη!ειμαι κ παιδι εκπαιδευτικων(κ μαλιστα προσφατα εχω ζησει το θεμα συνταξεων γιατι περυσι βγηκε ο μπαμπας κ φετος η μαμα-η οποια αναγκαστικα να φανταστειτε μενει μεχρι και αυτη τη βδομαδα προκειμενου να συμπληρωσει τα χρονια!)κ μου λενε αυτο ακριβως το πραγμα!μετα τις 10 οκτωβρη θα φανουν οι συνταξεις.υπομονη κ αισιοδοξια!τα κενα αυτα δεν φαινονται ακομα(ασχετως αν εχουν κανει ηδη αιτησεις συνταξεων)καθως εχουν το δικαιωμα ανακλησης!αλλα κ καποιοι να την ακυρωσουν την αιτηση τους,ποσοι θα ειναι πια αυτοι?το ποσοστο θα ειναι πολυ μικρο ειναι η αποψη μου καθως το ασφαλιστικο τους εκανε ολους να τραπουν σε φυγη κ οχι αδικα!αυτα!!!!
ο μπαμπας δασκαλος κ η μαμα κοινωνικη λειτουργος αλλα διοριστηκε σε παιδικο σταθμο(τοτε παιρνανε κ αυτη την ειδικοτητα στους σταθμους κ δουλεψε σαν νηπιαγωγος).αντε παιδια μακαρι να μας παρουν ολους!!!!
Παράθεση από: BLONDIE στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 12:14:58 amο μπαμπας δασκαλος κ η μαμα κοινωνικη λειτουργος αλλα διοριστηκε σε παιδικο σταθμο(τοτε παιρνανε κ αυτη την ειδικοτητα στους σταθμους κ δουλεψε σαν νηπιαγωγος).αντε παιδια μακαρι να μας παρουν ολους!!!! Άντε τώρα να πάρει σειρά και η κόρη.
Παράθεση από: Demetroula στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 12:25:47 amΠαράθεση από: BLONDIE στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 12:14:58 amο μπαμπας δασκαλος κ η μαμα κοινωνικη λειτουργος αλλα διοριστηκε σε παιδικο σταθμο(τοτε παιρνανε κ αυτη την ειδικοτητα στους σταθμους κ δουλεψε σαν νηπιαγωγος).αντε παιδια μακαρι να μας παρουν ολους!!!! Άντε τώρα να πάρει σειρά και η κόρη. ετσι ακριβως λεω κ εγω!! αν εχω νεοτερα παντως σας ενημερωνω!
καλημέρα συνάδελφοι!!! βοηθήστε με γιατί τραβάω τα μαλλιά μου(+ έχω και πολλά η γυναίκα)...είχε τώρα στο ΝΕΤ τον γενικό γραμματέα του υπουργείο του Κουλαϊδή..και είπε οτι έχουν ελάχιστα κενά και τα χουν καλύψει ήδη τα περισσότερα κλπ κλπ κλπ..βάζω ΣΚΑΙ και είχε τον Κάτσικα, ο οποίος έλεγε οτι θα γίνει και γ και δ φάση αναπληρωτών και τα κενά είναι πολλά και τα πιο πολλά θα σκάσουν και μετά τις 10 Οκτώβρη που φαίνονται και κάποιες περιπτώσεις συνταξιούχων -αυτό μου το είπε και η πρωην προσταμένη μου οτι γίνεται για να πάρουν το κλιμάκιο-μισθολογικό και χρόνια υπηρεσίας-..εμείς συνάδελφοι ποιον να πιστέψουμε τελικά;;; τα νεύρα μου είναι κρόσια..εγώ ειδικά που περιμένω αν γίνει κάτι από γ φαση....υπομονή σε όλους μας..