*

Αποστολέας Θέμα: ΠΕ60 - Και τώρα B' φάση  (Αναγνώστηκε 153295 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: ΠΕ60 - Και τώρα B' φάση
« Απάντηση #518 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2010, 11:15:46 pm »
Αντε να δουμε....αν και πρεπει να εξαντλησουμε οση υπομονη μας εμεινε μεχρι να βγει η β φαση!!!! Με θεση γυρω στο 260 ελπιζω να ειμαι στις επομενες.....κουραγιο σε ολες!!!
Ε, θα είσαι. Εγώ πάλι με 791 ελπίζω μ' αυτά τα δεδομένα να με καλέσουν μέσα στο 2010.
αντε demetrοula πήρες α πάνω σου!!!  :)
Δε θέλω και πολύ!!!
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:07:36 »

Αποσυνδεδεμένος julie9

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #519 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2010, 11:18:51 pm »
Παιδια σημερα μιλησα με εναν Διευθυντη εκπαιδευσης

1. Εχουν ακομα πολλα κενα
2. Ειναι η χειροτερη χρονια τους απο οργανωση (στελνουν αναπληρωτες εκει που δεν εχουν ζητησει και το αντιθετο - γι' αυτο και τα μπερδεματα με μετακινησεις αναπληρωτων απο Λασιθι σε Ηρακλειο και απο Λημνο σε Μυτιληνη)
3. Ο μεγαλυτερος αριθμος συνταξιοδοτησεων για προσληψεις αναπληρωτων θα φανει μετα τις 10 Οκτωβριου ημερομηνια κατα την οποια παραδιδουν την δευτερη και τελικη αιτηση συνταξιοδοτησης οι νηπιαγωγοι (ειναι παρα πολλες αυτες που ειναι με αδειες αλλα εχουν ακομα οργανικη)
4. Μετα τις 10 Οκτωβριου θΑ βγει αλλο ενα κυμα πολλων κενων και μπορει να ειναι τυχεροι οι αναπληρωτες που θα φυγουν τοτε γιατι θα εχει μερη σε ολη την ελλαδα (π.χ. θα ανοιξει η Θεσ/νικη, η Λαρισα κτλ) - Πολυ λογικο αν σκεφτει κανεις οτι δεν πηραν αναπληρωτες σε Λαρισα, Θεσ/νικη κτλ που ειναι φουλ σε συνταξιοδοτησεις

Ετσι οπως μου τα περιεγραψε η κατασταση παντου και σε σχολεια και σε πρωτοβαθμιες ειναι τραγικη και σιγουρα θα παρουν πολλα ατομα ακομα αναγκαστικα
Σκεφτειτε θετικα και μην ξεχασετε να ΜΗΝ ψηφισετε αυτους που τοσα χρονια καταστρεφουν τις ζωες μας στις εκλογες που ερχονται. Ειναι η μονη λυση  ;)

Συμφωνώ και επαυξάνω.Μην ψηφίσει κανεις τα 2 μεγάλα κόμματα που κυβερνουν τα τελευταια 30 χρονια.Μας εχουν φτασει ολους εμας σε αυτη την καταντια και εχουν υποθηκευσει το δικο μας μελλον και των παιδιων μας στο ΔΝΤ & Ε.Ε.Δεν ειναι μονο η Αννουλα το προβλημα αλλα ειναι συνολικο το ζητημα.Μακαρι να σας παρουν αναπληρωτες αλλα μην εφησυχασετε με αυτο. Ειμαστε εφημεροι για  την παρεουλα που κυβερναει.Ας τους δειξουμε ποσο εφημεροι ειναι και αυτοι.

Αποσυνδεδεμένος Maria GrBl

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #520 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2010, 11:33:57 pm »
Παιδια σημερα μιλησα με εναν Διευθυντη εκπαιδευσης

1. Εχουν ακομα πολλα κενα
2. Ειναι η χειροτερη χρονια τους απο οργανωση (στελνουν αναπληρωτες εκει που δεν εχουν ζητησει και το αντιθετο - γι' αυτο και τα μπερδεματα με μετακινησεις αναπληρωτων απο Λασιθι σε Ηρακλειο και απο Λημνο σε Μυτιληνη)
3. Ο μεγαλυτερος αριθμος συνταξιοδοτησεων για προσληψεις αναπληρωτων θα φανει μετα τις 10 Οκτωβριου ημερομηνια κατα την οποια παραδιδουν την δευτερη και τελικη αιτηση συνταξιοδοτησης οι νηπιαγωγοι (ειναι παρα πολλες αυτες που ειναι με αδειες αλλα εχουν ακομα οργανικη)
4. Μετα τις 10 Οκτωβριου θΑ βγει αλλο ενα κυμα πολλων κενων και μπορει να ειναι τυχεροι οι αναπληρωτες που θα φυγουν τοτε γιατι θα εχει μερη σε ολη την ελλαδα (π.χ. θα ανοιξει η Θεσ/νικη, η Λαρισα κτλ) - Πολυ λογικο αν σκεφτει κανεις οτι δεν πηραν αναπληρωτες σε Λαρισα, Θεσ/νικη κτλ που ειναι φουλ σε συνταξιοδοτησεις

Ετσι οπως μου τα περιεγραψε η κατασταση παντου και σε σχολεια και σε πρωτοβαθμιες ειναι τραγικη και σιγουρα θα παρουν πολλα ατομα ακομα αναγκαστικα
Σκεφτειτε θετικα και μην ξεχασετε να ΜΗΝ ψηφισετε αυτους που τοσα χρονια καταστρεφουν τις ζωες μας στις εκλογες που ερχονται. Ειναι η μονη λυση  ;)
ΑΝΤΕ
Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!!!!

Αποσυνδεδεμένος BLONDIE

• Πλήρες μέλος
  • "χαμογελω και προχωραω....!!!!"
    • Προφίλ
« Απάντηση #521 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2010, 11:47:48 pm »
demetroula ακους?!!!! ;D ;D ;D ολα καλα θα πανε!!ρε παιδια ετσι ειναι!αφου δεν εχουν φυγει ολοι οσοι εχουν κανει χαρτια για συνταξη!ειμαι κ παιδι εκπαιδευτικων(κ μαλιστα προσφατα εχω ζησει το θεμα συνταξεων γιατι περυσι βγηκε ο μπαμπας κ φετος η μαμα-η οποια αναγκαστικα να φανταστειτε μενει μεχρι και αυτη τη βδομαδα προκειμενου να συμπληρωσει τα χρονια!)κ μου λενε αυτο ακριβως το πραγμα!μετα τις 10 οκτωβρη θα φανουν οι συνταξεις.υπομονη κ αισιοδοξια!τα κενα αυτα δεν φαινονται ακομα(ασχετως αν εχουν κανει ηδη αιτησεις συνταξεων)καθως εχουν το δικαιωμα ανακλησης!αλλα κ καποιοι να την ακυρωσουν την αιτηση τους,ποσοι θα ειναι πια αυτοι?το ποσοστο θα ειναι πολυ μικρο ειναι η αποψη μου καθως το ασφαλιστικο τους εκανε ολους να τραπουν σε φυγη κ οχι αδικα!αυτα!!!!  ;) ;) ;)
Don't let go!Never give up!It's such a wonderfull life!!!!!!!! :-)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:07:36 »

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #522 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2010, 12:06:15 am »
demetroula ακους?!!!! ;D ;D ;D ολα καλα θα πανε!!ρε παιδια ετσι ειναι!αφου δεν εχουν φυγει ολοι οσοι εχουν κανει χαρτια για συνταξη!ειμαι κ παιδι εκπαιδευτικων(κ μαλιστα προσφατα εχω ζησει το θεμα συνταξεων γιατι περυσι βγηκε ο μπαμπας κ φετος η μαμα-η οποια αναγκαστικα να φανταστειτε μενει μεχρι και αυτη τη βδομαδα προκειμενου να συμπληρωσει τα χρονια!)κ μου λενε αυτο ακριβως το πραγμα!μετα τις 10 οκτωβρη θα φανουν οι συνταξεις.υπομονη κ αισιοδοξια!τα κενα αυτα δεν φαινονται ακομα(ασχετως αν εχουν κανει ηδη αιτησεις συνταξεων)καθως εχουν το δικαιωμα ανακλησης!αλλα κ καποιοι να την ακυρωσουν την αιτηση τους,ποσοι θα ειναι πια αυτοι?το ποσοστο θα ειναι πολυ μικρο ειναι η αποψη μου καθως το ασφαλιστικο τους εκανε ολους να τραπουν σε φυγη κ οχι αδικα!αυτα!!!!  ;) ;) ;)
++++++++++++++++++++
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Τι ειδικότητα έχουν ο μπαμπάς και η μαμά;
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος BLONDIE

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #523 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2010, 12:14:58 am »
ο μπαμπας δασκαλος κ η μαμα κοινωνικη λειτουργος αλλα διοριστηκε σε παιδικο σταθμο(τοτε παιρνανε κ αυτη την ειδικοτητα στους σταθμους κ δουλεψε σαν νηπιαγωγος).αντε παιδια μακαρι να μας παρουν ολους!!!! ;D ;D ;D ;D ;D

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #524 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2010, 12:25:47 am »
ο μπαμπας δασκαλος κ η μαμα κοινωνικη λειτουργος αλλα διοριστηκε σε παιδικο σταθμο(τοτε παιρνανε κ αυτη την ειδικοτητα στους σταθμους κ δουλεψε σαν νηπιαγωγος).αντε παιδια μακαρι να μας παρουν ολους!!!! ;D ;D ;D ;D ;D
Άντε τώρα να πάρει σειρά και η κόρη. ;D
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος BLONDIE

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #525 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2010, 12:27:11 am »
ετσι ακριβως λεω κ εγω!! ;D ;D ;D
αν εχω νεοτερα παντως σας ενημερωνω! 8)

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #526 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2010, 12:37:52 am »
ετσι ακριβως λεω κ εγω!! ;D ;D ;D
αν εχω νεοτερα παντως σας ενημερωνω! 8)
Εντάξει! ;)
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος pandwra

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #527 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2010, 09:12:23 am »
Καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλά αποτελέσματα να έχουμε.
Δείτε το παρακάτω έχει ενδιαφερον:

Άνν να ενας...μύλος
http://www.alfavita.gr/artro.php?id=9308

Αποσυνδεδεμένος dimitris21

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #528 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2010, 10:54:57 am »
Με αφορμή το παραπάνω άρθρο πραγματικά το μόνο που μου βγαίνει να πω είναι ο καθένας την πάρτη του...

Αποσυνδεδεμένος vatraxaki

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #529 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2010, 10:57:00 am »
καλημέρα συνάδελφοι!!! βοηθήστε με γιατί τραβάω τα μαλλιά μου(+ έχω και πολλά η γυναίκα)...είχε τώρα στο ΝΕΤ τον γενικό γραμματέα του υπουργείο του Κουλαϊδή..και είπε οτι έχουν ελάχιστα κενά και τα χουν καλύψει ήδη τα περισσότερα κλπ κλπ κλπ..βάζω ΣΚΑΙ και είχε τον Κάτσικα, ο οποίος έλεγε οτι θα γίνει και γ και δ φάση αναπληρωτών και τα κενά είναι πολλά και τα πιο πολλά θα σκάσουν και μετά τις 10 Οκτώβρη που φαίνονται και κάποιες περιπτώσεις συνταξιούχων -αυτό μου το είπε και η πρωην προσταμένη μου οτι γίνεται για να πάρουν το κλιμάκιο-μισθολογικό και χρόνια υπηρεσίας-..εμείς συνάδελφοι ποιον να πιστέψουμε τελικά;;; τα νεύρα μου είναι κρόσια..εγώ ειδικά που περιμένω αν γίνει κάτι από γ φαση....υπομονή σε όλους μας..

Αποσυνδεδεμένος pandwra

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #530 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2010, 11:24:07 am »
ΠΕΑΕ: Κακή χρονιά σε όλη την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας

http://www.alfavita.gr/artro.php?id=9334

Αποσυνδεδεμένος Marrilita

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #531 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2010, 11:44:11 am »
καλημέρα συνάδελφοι!!! βοηθήστε με γιατί τραβάω τα μαλλιά μου(+ έχω και πολλά η γυναίκα)...είχε τώρα στο ΝΕΤ τον γενικό γραμματέα του υπουργείο του Κουλαϊδή..και είπε οτι έχουν ελάχιστα κενά και τα χουν καλύψει ήδη τα περισσότερα κλπ κλπ κλπ..βάζω ΣΚΑΙ και είχε τον Κάτσικα, ο οποίος έλεγε οτι θα γίνει και γ και δ φάση αναπληρωτών και τα κενά είναι πολλά και τα πιο πολλά θα σκάσουν και μετά τις 10 Οκτώβρη που φαίνονται και κάποιες περιπτώσεις συνταξιούχων -αυτό μου το είπε και η πρωην προσταμένη μου οτι γίνεται για να πάρουν το κλιμάκιο-μισθολογικό και χρόνια υπηρεσίας-..εμείς συνάδελφοι ποιον να πιστέψουμε τελικά;;; τα νεύρα μου είναι κρόσια..εγώ ειδικά που περιμένω αν γίνει κάτι από γ φαση....υπομονή σε όλους μας..
Ρε παιδιά άλλο τι μας συμφέρει και άλλο η πραγματικότητα. ο Κάτσικας δεν είναι θεσμικός παράγοντας. καλώς ή κακώς την πολιιτκή ηγεσία που παίρνει τις αποφάσεις την εκπροσωπεί ο  Κουλαϊδής. προσωπικά αρχίζω και τα πιστεύω αυτά που λένε οχι για κανένα άλλο λόγο αλλά σε καμία χώρα του κόσμου οι πολιτικές ηγεσίες δεν θέλουν να ειναι απροκάλυπτα δυσάρεστες. αν είχαν σκοπό να συνεχίσουν να παίρνουν πολύ κόσμο δεν θα βγαιναν να λένε ότι έχουν καλύψει τα κενά και δεν έχουν άλλα. θα έλεγαν ένα πολιτικάντικο "θα δούμε", "η πολιτική ηγεσία κάνει ότι πρέπει, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων" κλπ....
και στο κάτω κάτω και ο Κάτσικας απο τους εκπαιδευτικούς έχει γίνει παράγοντας οπότε λογικό ειναι να φέρεται και αυτός λίγο πολιτικάντικα, να χαϊδεύει αυτιά. γιατί αλλιώς πως θα έχει αναγνωσιμότητα, και άρα διαφήμιση, η ιστοσελίδα του ή πως θα πουλάει η εφημερίδα στην οποία γράφει; ε;;;   

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182624
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 624
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)