0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
συναδελφοι να ρωτησω κατι , ο πινακας που ανεβασε η try more μετα τις προσληψεις της ειδικης αγωγης ισχυει η οχι; ευχαριστω
Dhmhtroyla μην απελπίζεσαι..είμαι χειρότερα από σένα σε θέση..και όμως ακόμα ελπίζω..το απόγευμα μίλησα με Καψαλάκη. του έστειλα mail και τον ρώτησα για την ειδική αγωγή που περιμένω και απο κει..μου είπε οτι θεωρεί οτι και εγώ θα δουλέψω φέτος και πολλοί άλλοι συνάδελφοι. τα κενά είναι υπαρκτά και είναι πολλά! οπότε υπομονή..το υπουργείο με τπτ δεν μπορεί να βγει να πει οτι ναι ανοίξαμε με τόσα κενά..εδώ κάνανε δηλώσεις περί αναπληρωτών και ακόμα δεν έχουν τοποθετήσει την ά φάση...οπότε για μένα λένε ψέμματα για να μην γελοιοποιηθούν κ άλλο...αυτά κ από μένα!!
Παράθεση από: vatraxaki στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 09:52:12 pmDhmhtroyla μην απελπίζεσαι..είμαι χειρότερα από σένα σε θέση..και όμως ακόμα ελπίζω..το απόγευμα μίλησα με Καψαλάκη. του έστειλα mail και τον ρώτησα για την ειδική αγωγή που περιμένω και απο κει..μου είπε οτι θεωρεί οτι και εγώ θα δουλέψω φέτος και πολλοί άλλοι συνάδελφοι. τα κενά είναι υπαρκτά και είναι πολλά! οπότε υπομονή..το υπουργείο με τπτ δεν μπορεί να βγει να πει οτι ναι ανοίξαμε με τόσα κενά..εδώ κάνανε δηλώσεις περί αναπληρωτών και ακόμα δεν έχουν τοποθετήσει την ά φάση...οπότε για μένα λένε ψέμματα για να μην γελοιοποιηθούν κ άλλο...αυτά κ από μένα!!εγω παντως με σειρα γυρω στο 190 αρχιζω και αγχωνομαι για αυτη τη φαση
Παράθεση από: zavi στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 09:55:02 pmΠαράθεση από: vatraxaki στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 09:52:12 pmDhmhtroyla μην απελπίζεσαι..είμαι χειρότερα από σένα σε θέση..και όμως ακόμα ελπίζω..το απόγευμα μίλησα με Καψαλάκη. του έστειλα mail και τον ρώτησα για την ειδική αγωγή που περιμένω και απο κει..μου είπε οτι θεωρεί οτι και εγώ θα δουλέψω φέτος και πολλοί άλλοι συνάδελφοι. τα κενά είναι υπαρκτά και είναι πολλά! οπότε υπομονή..το υπουργείο με τπτ δεν μπορεί να βγει να πει οτι ναι ανοίξαμε με τόσα κενά..εδώ κάνανε δηλώσεις περί αναπληρωτών και ακόμα δεν έχουν τοποθετήσει την ά φάση...οπότε για μένα λένε ψέμματα για να μην γελοιοποιηθούν κ άλλο...αυτά κ από μένα!!εγω παντως με σειρα γυρω στο 190 αρχιζω και αγχωνομαι για αυτη τη φασηΕντάξει, ας μην υπερβάλουμε τόσο πολύ. Με σειρά 190 θα είσαι σίγουρα στη β' φάση, εφόσον την Τρίτη που βγήκε η α' φάση έμειναν ακάλυπτα 336 κενά.
o Καψαλάκης θεωρεί οτι η βάση θα είναι 500 για τη φάση αυτή..και λογικά θα πάει και παραπάνω..γιατί δεν σκέφτεστε πιο αισιόδοξα συνάδελφοι;; πέρσι στη β και γ φάση πήρε τους μισούς της ά . δλδ α =624, β=317, γ=345.. άρα τώρα γιατί να μη δε γίνει το ίδιο;; α=1304, β= 650, γ= 670!!! εγώ είμαι πολύ ονειροπόλα αλλά γιατί να μη γίνει;; οι πιστώσεις υπάρχουν άλλωστε!!! και επίσης ειναι και οι εκλογές που αναφέρατε παραπάνω!! θετική σκέψη!!!
ξερω πολλους που στην πρωτη φαση τους πηραν πρωτη επιλογη.φετος εβαλα 15 περιοχες στερια.λετε να μαι τοσο ατυχη και να παω νησι;