0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όσο για τις συντάξεις ο Καψαλάκης μιλάει ακόμα και για τέλος Νοέμβρη!!! Έχουμε τουλάχιστον 2,5 μήνες μπροστά μας!!!
exei ektimithei o arithmos aytwn pou tha syntaxiodotithoun?
Καψαλάκης:Καλησπέρα και πάλι! Για τους νέους αδιόριστους συναδέλφους που αγωνιούν. Στη σημερινή ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υπάρχει θέμα με τα κενά. Γράφει λοιπόν : «Ωστόσο, σύμφωνα με την καταγραφή που πραγματοποιεί η ΔΟΕ αυτές τις ημέρες, στα Δημοτικά μόνο φτάνουν τα 1.329 κενά, και μάλιστα στις 30 από τις 58 Περιφέρειες, γι' αυτό και αναμένεται να διπλασιαστούν» Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο: http://www.doe.gr/index.php?categoryid=3&p2_articleid=7181 Για να κοιμηθείτε τουλάχιστον απόψε λίγο λίγο πιο ήσυχοι.για τα νηπιαγωγεια αριθμος?δεν αναφερει....Θα ηθελα να τον ηξερα να κοιμηθω ακομα πιο ησυχη! Υπομονη!
γεια σας!!!! νομιζω εχω ευχαριστα νέα. σήμερα μας τοποθέτησαν σε σχολεια στην Καβάλα. έμαθα λοιπόν οτι το απογευμα παρέμεινε ο προιστάμενος( μετά τη συνεδρίαση για την τοποθέτηση της α φάσης ) για να ετοιμάσουν τα κενά για τη β φάση και να τα στειλουν στο υπουργείο. έχουν ήδη δηλαδή μια εικόνα με το ανοιγμα των σχολείων για τα κενά. αμέσως ρώτησα πότε προβλέπεται να γίνει η β φάση και μου είπαν λογικά την Παρασκευή ή τη Δευτέρα. ρώτησα και για ποτε προβλέπεται η γ φάση και είπαν για αρχές Οκτώβρη. εύχομαι ολόψυχα να γίνουν ετσι όπως σας τα λέω και μακάρι να είναι επίσης μεγάλη και η β φάση (άσχετα με τις μπαρούφες που λέει η διαμαντοπουλου) οτιδήποτε μάθω θα σας ενημερώσω!!!!
η αποψη η δικη μου ειναι πως τα κενα αυτην τη στιγμη που μιλαμε μπορει κ να ειναι τοσα λιγα οντως.ποσα θα ειναι ομως μετα κ την αποχωρηση των συνταξιουχων ειναι για μενα η απορια....γιατι αν ειναι 1000 ατομα για συνταξη που ειχε πει καποιος,μιλαμε για 1000 κενα μπαμ μπαμ!!χωρις να καταλαβει η αννουλα τιποτα!!
Παράθεση από: BLONDIE στις Σεπτεμβρίου 14, 2010, 12:59:54 amη αποψη η δικη μου ειναι πως τα κενα αυτην τη στιγμη που μιλαμε μπορει κ να ειναι τοσα λιγα οντως.ποσα θα ειναι ομως μετα κ την αποχωρηση των συνταξιουχων ειναι για μενα η απορια....γιατι αν ειναι 1000 ατομα για συνταξη που ειχε πει καποιος,μιλαμε για 1000 κενα μπαμ μπαμ!!χωρις να καταλαβει η αννουλα τιποτα!!Δε νομίζω να βγουν όλοι οι 1066 τον Οκτώβριο στη σύνταξη, αλλά μόνο ένα ποσοστό.