0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλά διαβάζω την συνέντευξη της διαμάντω και δεν την χορταίνω...πως τα λέει η άτιμη??αφού έτσι που τα διαβάζω τα πράγματα λέω πως πραγματικά τα ελληνικά σχολεία λειτουργούν σαν ρολόι...τύφλα να έχουν τα σχολεία στο εξωτερικό...όσο για το υπουργείο τι να πούμε?οι άνθρωποι ξέρουν τι κάνουν..ρε δουλευόμαστε μεταξύ μας??αν δεν ήμουν στον κλάδο μάλλον θα την πίστευα αλλά... προς το παρόν έχουν κάνει τοσα λάθη που είναι να τραβάς τα μαλλιά σου..να γίνει ανάκληση α΄φάσης???που ακούστηκε και όμως έγινε αφήνοντας συναδέλφους απ΄έξω που μπορεί να είχαν δει το όνομα τους το βράδυ και το πρωί όχι..τι να λέμε τώρα?που ακόμα δεν έχουν τοποθετηθεί οι αναπληρωτές α΄φάσης ή που στέλνουν αναπληρωτές εκεί που δεν υπάρχουν κενά?
αχ!!που είναι αυτό το βιντεάκι να την καμαρώσω???δεν το βρίσκω....την θέλω απεγνωσμένα!!!!θέλω διαμάντω να ακούσω!!!
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ Σήμερα είχαμε μια εξέλιξη, που πιθανόν να αλλάξει τα δεδομένα. Δηλαδή, αναβλήθηκε για την ερχόμενη Τρίτη. Αυτή η εξέλιξη έχει δυο όψεις. Ή θα προχωρήσει τη β΄ φάση διορισμών, χωρίς να περιμένει τις αποσπάσεις ή θα περιμένει τις αποσπάσεις, ...θα μετρήσει τα κενά και θα διορίσει. Αν πάμε στην α΄ άποψη τότε πιθανόν να έχουμε διορισμούς αυτή τη βδομάδα. Αν επικρατήσει η β΄ άποψη - που είναι και η πλεόν πιθανή - τότε θα πάμε για διορισμούς γύρω στις 24 Σεπτέμβρη. Τα κενά είναι αρκετά. Σε επίπεδο Κρήτης που γνωρίζω: Χανιά 15 – 20 δάσκαλοι και ελάχιστοι νηπιαγωγοί. Ρέθυμνο 10 δάσκαλοι και 10 νηπιαγωγοί. Ηράκλειο 50 δάσκαλοι και 30 νηπιαγωγοί. Το Λασίθι δεν έχει κενά. Τον αριθμό των προσλήψεων δεν τον γνωρίζω, όπως –πιστεύω – και κανένας.Εκτιμώ ότι ξΞεκινάμε με βάση το 600 σε δασκάλους και το 500 σε νηπιαγωγούς και ανεβαίνουμε. Θέλω ΥΠΟΜΟΝΗ απ' όλους μας...Τι στο καλο ρε παιδια όλα αυτα που λενε οπι συναδελφοι μας ειναι ψέματα?
βγαλανε β φαση 31 ατομα μονο? http://www.alfavita.gr/artro.php?id=9469