0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
αυτό μπορεί να σημαίνει οτι καποιος που κλήθηκε ίσως και να μη φύγει σάυτήν την φάση;ρωτάω γιατί είμαι αρκετά πίσω.ή απλά θα αλλάξουν οι περιοχές διορισμού;
Παράθεση από: mary_c στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 02:13:45 pmΠότε θα βγουν είπαν;;;;;;;;;;;;Το μεσημεράκι διάβασα κάπου αλλού.Παράθεση από: libra στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 01:46:49 pmδηλαδη να μην ξεκινησουμε για τις περιοχες μας?? ΤΙ ΤΡΕΛΑ!!! Καλα που μπηκα στο φορουμ πριν φυγω................. τι κανουμε τωρα?libra εσύ μη μιλάς καθόλου! Μπορεί και να τη γλυτώσεις τελικά την Κέρκυρα .
Πότε θα βγουν είπαν;;;;;;;;;;;;
δηλαδη να μην ξεκινησουμε για τις περιοχες μας?? ΤΙ ΤΡΕΛΑ!!! Καλα που μπηκα στο φορουμ πριν φυγω................. τι κανουμε τωρα?
πολύ πιθανό…..αλλά τόσο ξεδιάντροπα πια;;;;
Παράθεση από: Boldini στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 02:37:41 pmαυτό μπορεί να σημαίνει οτι καποιος που κλήθηκε ίσως και να μη φύγει σάυτήν την φάση;ρωτάω γιατί είμαι αρκετά πίσω.ή απλά θα αλλάξουν οι περιοχές διορισμού;βρε Boldini ....βρε κοπέλα μου......καταλαβαινω την αγωνια σου....αλλά.....εδώ δεν μπορουν να σου απαντησουν αυτοι που ειναι υπευθυνοι....ντροπή τους......ποιος να αναλαβει την ευθυνη μιας σοβαρης απαντησης την οποια εχεις αναγκη.......ακομη και καποιος να πει το α η το β......υποθεσεις θα κανει.δεν σε "μαλωνω"...... αγανακτηση για το μπαχαλο που δημιουργησαν βγαζω
Καλά είναι τα παραμύθια και οι τέλειες κοινωνίες, αλλά μεγαλώστε λίγο ψάξτε τι γίνεται γύρω σας.