*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 497518 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος stell@74

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #770 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 08:06:40 pm »
Μόλις μου έγραψε ο Καψαλάκης στο facebook ότι από ότι ακούει τα κενά των φιλολόγων και των μαθηματικών είναι ελάχιστα.... ΩΧ! Τι τρέχει βρε παιδιά?
Ο Καψαλάκης είναι αιρετός, σωστά; Τα στοιχεία που έχουν είναι μόνο αυτά που τους δίνουν οι β΄βάθμιες, άρα δεν μπορεί να ξέρει και πολλά. Νομίζω ότι όλο το παιχνίδι θα παιχτεί στις συνταξιοδοτήσεις.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:27:58 »

Αποσυνδεδεμένος GERMANOS

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #771 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 08:09:33 pm »
 Μπράβο βρε Στέλλα μου.....

Αποσυνδεδεμένος marion

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #772 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 08:09:48 pm »
Μόλις μου έγραψε ο Καψαλάκης στο facebook ότι από ότι ακούει τα κενά των φιλολόγων και των μαθηματικών είναι ελάχιστα.... ΩΧ! Τι τρέχει βρε παιδιά?
Ο Καψαλάκης είναι αιρετός, σωστά; Τα στοιχεία που έχουν είναι μόνο αυτά που τους δίνουν οι β΄βάθμιες, άρα δεν μπορεί να ξέρει και πολλά. Νομίζω ότι όλο το παιχνίδι θα παιχτεί στις συνταξιοδοτήσεις.

Οι οποίες θ' αρχίσουν να φαίνονται από πότε; Πάντως, αν αρχίσουν να φαίνονται από μέσα Οκτώβρη, και πάλι θα υπάρξουν καθυστερήσεις στις προσλήψεις λόγω των επικείμενων εκλογών. Καλά Χριστούγεννα δηλ;
" Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει. "

Αποσυνδεδεμένος stell@74

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #773 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 08:12:08 pm »

Οι οποίες θ' αρχίσουν να φαίνονται από πότε; Πάντως, αν αρχίσουν να φαίνονται από μέσα Οκτώβρη, και πάλι θα υπάρξουν καθυστερήσεις στις προσλήψεις λόγω των επικείμενων εκλογών. Καλά Χριστούγεννα δηλ;
Δυδτυχώς είναι πολύ πιθανό κάτι τέτοιο. Ίσως όχι καλά Χριστούγεννα, αλλά Νοέμβρης ίσως...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:27:58 »

Αποσυνδεδεμένος belw

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #774 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 08:13:19 pm »
Το Υπουργείο Παιδείας επικοινώνησε με την ΠΕΑΕ τηλεφωνικά στις 16/9/2010 για να ζητήσει συνάντηση εκ μέρους της κ. Διαμαντοπούλου. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 17/9/2010 μαζί και με το συντονιστικό ωρομισθίων, στις 5μμ.  

Τι τσιφουτα ειναι η Διαμ. για να γλιτωσει 15 ημερομισθια βαζει τους ανθρωπους στην ταξη που θα φυγουν για συνταξη σε λιγο και θα γινει ενα μπαχαλο.

Αποσυνδεδεμένος eri02

• Ιστορικό μέλος
  • χαμογελά η ζωή σε όποιον έχει πίστη και αντοχή....
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #775 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 08:14:26 pm »
παντως αν ειναι οι ξενογλωσσοι και λοιποι να παιρνουν τις ιστοριες ,ας σταματησουν να τις εχουν εξεταζομενο μαθημα στον ασεπ....υποφερουμε να συγκρατησουμε τοσες πληροφοριες και γεγονοτα και το δια ταυτα ποιο ειναι...?????σε μας γινονται διορισμοι αν και εκλογες ...εξαιρουμαστε...

Αποσυνδεδεμένος che

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #776 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 08:15:23 pm »

"από ότι ακούει "   "ελάχιστα" . Πες του πως αυτές οι εκφράσεις δε συνάδουν με προσπάθεια πληροφόρησης απο συνδικαλιστή . Μοιάζουν περισσότερο με λόγια καφενείου...
hasta la victoria siempre

Αποσυνδεδεμένος marion

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #777 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 08:19:32 pm »
παντως αν ειναι οι ξενογλωσσοι και λοιποι να παιρνουν τις ιστοριες ,ας σταματησουν να τις εχουν εξεταζομενο μαθημα στον ασεπ....υποφερουμε να συγκρατησουμε τοσες πληροφοριες και γεγονοτα και το δια ταυτα ποιο ειναι...?????σε μας γινονται διορισμοι αν και εκλογες ...εξαιρουμαστε...

Δυστυχώς, το μάθημα της Ιστορίας έχει καταντήσει βαθιά πληγή για τον κλάδο. Στο σχολείο που εργαζόμουν πέρυσι ως ωρομίσθια, θα έπρεπε κανονικά να κληθεί αναπληρωτής/τρια. Πήραν τις ιστορίες οι ξενόγλωσσες όμως κι έτσι πήγα εγώ. Φέτος, απ' ότι έμαθα, ενώ υπήρχαν δύο κενά φιλολόγων, πήραν πάλι τις ιστορίες οι ξενόγλωσσες και παρουσιάστηκε μόνο μία φιλόλογος αποσπασμένη.
" Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει. "

Αποσυνδεδεμένος stell@74

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #778 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 08:22:20 pm »
Μπράβο βρε Στέλλα μου.....
Ελπίζω να μην ακουστεί σαν προπαγάνδα, αλλά πάντα είχα εμπιστοσύνη στις εκτιμήσεις του ΠΑΜΕ. Με χθεσινή του ανακοίνωση (την οποία ήδη έχω αναφέρει) μιλά για 8000 κενά στη β΄βάθμια που θα φανούν με τις συνταξιοδοτήσεις του Οκτώβρη.
Και βέβαια να συμφωνήσω με την dina94. Χτυπιόμαστε τώρα για την αναπλήρωση (δικαίως με την ανεργία που αγγίζει νούμερα ρεκόρ), αλλά ας μην ξεχνιόμαστε συνάδελφοι. Ο στόχος είναι πάντα η μονιμότητα και τη δικαιούμαστε που να πάρει...!!

Αποσυνδεδεμένος eri02

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #779 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 08:25:26 pm »
Πρεπει να αντιδρασουμε καποια στιγμη....χωρις καμια καταρτηση ειναι απαραδεκτο αυτο...εχω φιλες ξενων γλωσσων που δε τις θελουν τις ιστοριες με τπτ...αλλα τί να κανουν...??????αν το πεις σε ευρωπαιους συναδερφους θα γελανε κι οχι μονο...τες πα μη φευγουμε απο το θεμα ( αλλα κι αυτο κομματι του θεματος δεν ειναι αν σκεφτουμε οτι αυτη η κατασταση  κοστιζει ωρες δικες μας...????)

Αποσυνδεδεμένος pupsi

• Έμπειρο μέλος
  • Όχι με λόγια, με έργα το άδικο πολέμα....
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #780 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 08:43:39 pm »
H ΠΕΑΕ έχει συνάντηση με τη Διαμάντω θα θίξει το θέμα των δεύτερων αναθέσεων! Στην κοζάνη εδώ και χρόνια τεχνολόγος παίρνει ωρες ιστιρίας απο γυμνασιο!!!!!!!!!! και όπως και να έχει το θέα δεν αφορά μόνο τους φιλολόγους!

Αποσυνδεδεμένος eva7

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #781 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 08:44:18 pm »
Συνάδελφοι...ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ :o Τι ομαδική υστερία έχει καταβάλλει αρκετούς από εσάς οι οποίοι φτάνουν σε σημείο να αμφιβάλλουν για το αν θα γίνει β' φάση. Η β' φάση έρχεται τέλη επόμενης εβδομάδας. Λίγη λογική...για όνομα του υψίστου..Υπάρχουν κενά. Και θα υπάρξουν και άλλα με τις συνταξιοδοτήσεις.

Αποσυνδεδεμένος pupsi

• Έμπειρο μέλος
  • Όχι με λόγια, με έργα το άδικο πολέμα....
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #782 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 08:47:59 pm »
ειτε υπάρχουν είτε όχι οι β  αναθέσεις είναι απαράδεκτες!!!!!!! Απλούστατα γιατι σε καμία περίπτωση ενες φιλόλογος δεν θα έκανε θρησκευτικά ή αγγλικά

Αποσυνδεδεμένος eri02

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #783 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 08:52:23 pm »
τι να πει κανεις...στο τελος της αλλης βδομαδας να περιμενουμε την β΄φαση?????η Χριστοφυλλοπ.στη ΝΕΤ  ειχε πει αρχες της αλλης...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182632
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)