0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μόλις μου έγραψε ο Καψαλάκης στο facebook ότι από ότι ακούει τα κενά των φιλολόγων και των μαθηματικών είναι ελάχιστα.... ΩΧ! Τι τρέχει βρε παιδιά?
Παράθεση από: GERMANOS στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 07:57:11 pm Μόλις μου έγραψε ο Καψαλάκης στο facebook ότι από ότι ακούει τα κενά των φιλολόγων και των μαθηματικών είναι ελάχιστα.... ΩΧ! Τι τρέχει βρε παιδιά?Ο Καψαλάκης είναι αιρετός, σωστά; Τα στοιχεία που έχουν είναι μόνο αυτά που τους δίνουν οι β΄βάθμιες, άρα δεν μπορεί να ξέρει και πολλά. Νομίζω ότι όλο το παιχνίδι θα παιχτεί στις συνταξιοδοτήσεις.
Παράθεση από: stell@74 στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 08:06:40 pmΠαράθεση από: GERMANOS στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 07:57:11 pm Μόλις μου έγραψε ο Καψαλάκης στο facebook ότι από ότι ακούει τα κενά των φιλολόγων και των μαθηματικών είναι ελάχιστα.... ΩΧ! Τι τρέχει βρε παιδιά?Ο Καψαλάκης είναι αιρετός, σωστά; Τα στοιχεία που έχουν είναι μόνο αυτά που τους δίνουν οι β΄βάθμιες, άρα δεν μπορεί να ξέρει και πολλά. Νομίζω ότι όλο το παιχνίδι θα παιχτεί στις συνταξιοδοτήσεις. Οι οποίες θ' αρχίσουν να φαίνονται από πότε; Πάντως, αν αρχίσουν να φαίνονται από μέσα Οκτώβρη, και πάλι θα υπάρξουν καθυστερήσεις στις προσλήψεις λόγω των επικείμενων εκλογών. Καλά Χριστούγεννα δηλ;
παντως αν ειναι οι ξενογλωσσοι και λοιποι να παιρνουν τις ιστοριες ,ας σταματησουν να τις εχουν εξεταζομενο μαθημα στον ασεπ....υποφερουμε να συγκρατησουμε τοσες πληροφοριες και γεγονοτα και το δια ταυτα ποιο ειναι...??σε μας γινονται διορισμοι αν και εκλογες ...εξαιρουμαστε...
Μπράβο βρε Στέλλα μου.....