0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συμφωνώ κι εγώ αυτό πρόσεξα , ειδικά για Θεσσαλονίκη που τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει τα κενά πιο αργά...εμένα προσωπικά η α φάση δε με εντυπωσίασε... περίμενα μεγαλύτερο αριθμό με βάση βέβαια τις φήμες για τα κενά...βασίζομαι μόνο σε αυτό που είπε η tonik , οτι τα κενά από συνταξιοδοτήσεις θα φανούν αργότερα...
Παράθεση από: baxev_ch στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 10:18:30 amΣυμφωνώ κι εγώ αυτό πρόσεξα , ειδικά για Θεσσαλονίκη που τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει τα κενά πιο αργά...εμένα προσωπικά η α φάση δε με εντυπωσίασε... περίμενα μεγαλύτερο αριθμό με βάση βέβαια τις φήμες για τα κενά...βασίζομαι μόνο σε αυτό που είπε η tonik , οτι τα κενά από συνταξιοδοτήσεις θα φανούν αργότερα...Αν μέτρησα σωστά η Θεσσαλονίκη έδωσε μόνο 10 κενά στην πρωτη φάση.Επομένως τα κενά των συνταξιοδοτήσεων δε συμπεριλήφθηκαν.Αρα μάλλον η β φάση θα δώσει αρκετα κενά εκει.Ξερει κανεις αν οι τρίτεκνοι διαλέγουν πρωτοι ; Αν η β φάση είναι μεγάλη τοτε οι τρίτεκνοι κύρίως πάνε στα αστικά κέντρα,εφοσον το επιθυμούν
"Σε λίγα λεπτά, συνέντευξη τύπου στο Υπ. Παιδείας. Ενημέρωση με στοιχεία για τα κενά και τις αναπληρώσεις στα σχολεία όλης της χώρας." Αυτό έγραφε πριν μια ώρα στο twitter η Διαμαντοπούλου.
Παράθεση από: Πέτρος στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 03:20:47 pm"Σε λίγα λεπτά, συνέντευξη τύπου στο Υπ. Παιδείας. Ενημέρωση με στοιχεία για τα κενά και τις αναπληρώσεις στα σχολεία όλης της χώρας." Αυτό έγραφε πριν μια ώρα στο twitter η Διαμαντοπούλου. Είχε προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου η τετράδα του υπουργείου για της 13:30.Μήπως εννοούσε αυτή;
Παράθεση από: Stelios στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 03:40:19 pmΠαράθεση από: Πέτρος στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 03:20:47 pm"Σε λίγα λεπτά, συνέντευξη τύπου στο Υπ. Παιδείας. Ενημέρωση με στοιχεία για τα κενά και τις αναπληρώσεις στα σχολεία όλης της χώρας." Αυτό έγραφε πριν μια ώρα στο twitter η Διαμαντοπούλου. Είχε προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου η τετράδα του υπουργείου για της 13:30.Μήπως εννοούσε αυτή;που θα τη δούμε τη συνέντευξη;;