0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ωχ!!!! Τους πιο πολλούς αναπληρωτές πήρε το Ηράκλειο Κρήτης; Να υποθέσω ότι αυτό σημαίνει ελάχιστους αναπληρωτές στη
Παράθεση από: karas στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 10:14:31 pmΩχ!!!! Τους πιο πολλούς αναπληρωτές πήρε το Ηράκλειο Κρήτης; Να υποθέσω ότι αυτό σημαίνει ελάχιστους αναπληρωτές στη
Δεν μπορώ να καταλάβω τι ανοργανωσιά επικρατεί φέτος! Σήμερα παρουσιάστηκα στη Διεύθυνσή μου για ανάληψη υπηρεσίας και μου είπαν πως δε γνωρίζουν ούτε ΠΟΣΑ κενά έχουν ούτε σε ποια σχολεία υπάρχουν. Η δική μου Διεύθυνση έχει πολλές περιοχές, βέβαια, και πολλα σχολεία αλλά δεν είχαν καμμία απολύτως εικόνα. Είπαν ότι θα μας τηλεφωνήσουν αυτοί, δε θα πάμε έστω προσωρινά σε κάποιο σχολείο! Στην τύχη μας προσέλαβαν στο κάθε μέρος; Δεν πιστεύω πως την Τρίτη, που ξεκινούν τα μαθήματα, θα είμαστε στις θέσεις μας. Αυτό θα επηρεάσει, νομίζετε, τη
Παράθεση από: fotini18 στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 11:04:43 pmΔεν μπορώ να καταλάβω τι ανοργανωσιά επικρατεί φέτος! Σήμερα παρουσιάστηκα στη Διεύθυνσή μου για ανάληψη υπηρεσίας και μου είπαν πως δε γνωρίζουν ούτε ΠΟΣΑ κενά έχουν ούτε σε ποια σχολεία υπάρχουν. Η δική μου Διεύθυνση έχει πολλές περιοχές, βέβαια, και πολλα σχολεία αλλά δεν είχαν καμμία απολύτως εικόνα. Είπαν ότι θα μας τηλεφωνήσουν αυτοί, δε θα πάμε έστω προσωρινά σε κάποιο σχολείο! Στην τύχη μας προσέλαβαν στο κάθε μέρος; Δεν πιστεύω πως την Τρίτη, που ξεκινούν τα μαθήματα, θα είμαστε στις θέσεις μας. Αυτό θα επηρεάσει, νομίζετε, τη
ZHTOYNTAI ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΟΥΜΠΟΥΜΠΑΣΙ-ΚΟΝΓΚΟ.ΚΑΛΗ ΑΜΟΙ
"Όχι, δεν είμαστε αρκετοί αναπληρωτές! Να καταλάβεις, προσλήφθηκα στη