0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Mη σας προβληματίζει, καν, ο συνήθης και αναμενόμενος πολιτικός λόγος της παραγωγής εντυπώσεων στο πλατύ κοινό.Κενά υπάρχουν, πιστώσεις υπάρχουν, επόμενες φάσεις θα υπάρξουν ..., λίγες και ως τον Οκτώβρη είπαν ..., για να δούμε ...Πάντως, η "βιτρίνα" των 800 πιλοτικών εξοπλίστηκε επαρκώς ...!
Παράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 11:40:21 pmMη σας προβληματίζει, καν, ο συνήθης και αναμενόμενος πολιτικός λόγος της παραγωγής εντυπώσεων στο πλατύ κοινό.Κενά υπάρχουν, πιστώσεις υπάρχουν, επόμενες φάσεις θα υπάρξουν ..., λίγες και ως τον Οκτώβρη είπαν ..., για να δούμε ...Πάντως, η "βιτρίνα" των 800 πιλοτικών εξοπλίστηκε επαρκώς ...! Να δούμε τι θα βγει και μ'αυτήν την ιστορία με τα 800 πιλοτικά...Το σχολείο του γιου μου είναι ένα απ΄αυτά.Πάντως η πλειονότητα δασκάλων και γονέων αντιτάχθηκαν στο νέο πρόγραμμα και μάλλον αναμένονται απεργίες στο ξεκίνημα της χρονιάς.Προσωπικά,απλώς περιμένω να το δω στην πράξη,αν και ομολογώ πως μου φαίνεται καλή ιδέα,εφόσον λειτουργήσει σωστά.
{Αλήθεια στο Λουμπουμπάσι ποιος θα πάει;;; }
Παράθεση από: TYXEROULA στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 12:01:14 am{Αλήθεια στο Λουμπουμπάσι ποιος θα πάει;;; }Κάποιος ανθεκτικός στα ... έντομα!
Παράθεση από: TYXEROULA στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 11:58:59 pmΠαράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 11:40:21 pmMη σας προβληματίζει, καν, ο συνήθης και αναμενόμενος πολιτικός λόγος της παραγωγής εντυπώσεων στο πλατύ κοινό.Κενά υπάρχουν, πιστώσεις υπάρχουν, επόμενες φάσεις θα υπάρξουν ..., λίγες και ως τον Οκτώβρη είπαν ..., για να δούμε ...Πάντως, η "βιτρίνα" των 800 πιλοτικών εξοπλίστηκε επαρκώς ...! Να δούμε τι θα βγει και μ'αυτήν την ιστορία με τα 800 πιλοτικά...Το σχολείο του γιου μου είναι ένα απ΄αυτά.Πάντως η πλειονότητα δασκάλων και γονέων αντιτάχθηκαν στο νέο πρόγραμμα και μάλλον αναμένονται απεργίες στο ξεκίνημα της χρονιάς.Προσωπικά,απλώς περιμένω να το δω στην πράξη,αν και ομολογώ πως μου φαίνεται καλή ιδέα,εφόσον λειτουργήσει σωστά.Η ιδέα είναι θαυμάσια ..., αλλά σε μια οικία πρώτα εξοπλίζεις την κουζίνα και τα μπάνια και, κατόπιν, την αίθουσα μπιλιάρδου ...! (Πάω να πω κάτι, μέσω υπερβολής ..., προς αποφυγήν παρεξηγήσεως ...)
Παράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 12:02:59 amΠαράθεση από: TYXEROULA στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 12:01:14 am{Αλήθεια στο Λουμπουμπάσι ποιος θα πάει;;; }Κάποιος ανθεκτικός στα ... έντομα!χμ..."τι θελει εδω παλι αυτος ? " , θα ρωτησει ο Αχαιος...ειπα να μπω στη Φαση οπου θα ΕΠΡΕΠΕ να ειμαι .....
Παράθεση από: kozzi1 στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 12:10:03 amΠαράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 12:02:59 amΠαράθεση από: TYXEROULA στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 12:01:14 am{Αλήθεια στο Λουμπουμπάσι ποιος θα πάει;;; }Κάποιος ανθεκτικός στα ... έντομα!χμ..."τι θελει εδω παλι αυτος ? " , θα ρωτησει ο Αχαιος...ειπα να μπω στη Φαση οπου θα ΕΠΡΕΠΕ να ειμαι .....+++++++++++++++++++++++++++++++++