0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: karxarias29 στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 12:34:43 amΠαράθεση από: kozzi1 στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 12:10:03 amΠαράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 12:02:59 amΠαράθεση από: TYXEROULA στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 12:01:14 am{Αλήθεια στο Λουμπουμπάσι ποιος θα πάει;;; }Κάποιος ανθεκτικός στα ... έντομα!χμ..."τι θελει εδω παλι αυτος ? " , θα ρωτησει ο Αχαιος...ειπα να μπω στη Φαση οπου θα ΕΠΡΕΠΕ να ειμαι .....+++++++++++++++++++++++++++++++++ μα ΤΟΣΗ γκινια ρε ψαρακα ...........τι αμαρτιες πληρωνουμε?
Παράθεση από: kozzi1 στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 12:10:03 amΠαράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 12:02:59 amΠαράθεση από: TYXEROULA στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 12:01:14 am{Αλήθεια στο Λουμπουμπάσι ποιος θα πάει;;; }Κάποιος ανθεκτικός στα ... έντομα!χμ..."τι θελει εδω παλι αυτος ? " , θα ρωτησει ο Αχαιος...ειπα να μπω στη Φαση οπου θα ΕΠΡΕΠΕ να ειμαι .....+++++++++++++++++++++++++++++++++
Παράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 12:02:59 amΠαράθεση από: TYXEROULA στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 12:01:14 am{Αλήθεια στο Λουμπουμπάσι ποιος θα πάει;;; }Κάποιος ανθεκτικός στα ... έντομα!χμ..."τι θελει εδω παλι αυτος ? " , θα ρωτησει ο Αχαιος...ειπα να μπω στη Φαση οπου θα ΕΠΡΕΠΕ να ειμαι .....
Παράθεση από: TYXEROULA στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 12:01:14 am{Αλήθεια στο Λουμπουμπάσι ποιος θα πάει;;; }Κάποιος ανθεκτικός στα ... έντομα!
{Αλήθεια στο Λουμπουμπάσι ποιος θα πάει;;; }
Εγώ δεν αναλαμβάνω ιδιαίτερα και δεν έχω κάνει καμία κίνηση για φροντιστήριο με τη σκέψη ότι θα με πάρουν έστω και άμω... Αν τα πράγματα δεν πάνε κατ' ευχήν θα γίνω ο σταθερός επαίτης έξω από το υπουργείο και θα ζω με τα κέρματα που θα μου πετάει η Διαμαντοπούλου. Ελπίζω να καταλάβουν ότι βοηθούν την οικονομία προσφέροντας θέσεις εργασίας και όχι με το να καταδικάζουν στην ανεργία όσο περισσότερους μπορούν. ΑΝΝΑ SOS ANNA SOS
Πόσοι έφυγαν της ειδικής αγωγής; Μπορεί να τους μετρήσει κάποιος;
Πού μπορούμε να δουμε τα μόρια αυτων που είναι στην ειδικη αγωγή; Υπάρχει κάποιος πίνακας;
Παιδιά εχω το εξης προβλημα. Διορίστηκα αναπληρώτρια κανονικού ωραρίου όμως ειμαι στον τέταρτο μήνα μιας προβληματικής εγκυμοσύνης, οπότε θα πάρω άδεια επαπειλούμενης κύησης. Μου είπαν ότι αν κατά την διάρκεια της άδειας μου καλυφθεί η θέση μου στο σχολείο απο κάποιον μόνιμο τότε θα χάσω την θέση μου. Απαντήστε παρακαλώ οτι ξέρετε.
Λοιπόν, γέρον, θα αφιερώσω στην αφεντιά μου... άντε και σε σένα το εξής ανάλαφρο χαζοτράγουδο... http://www.youtube.com/watch?v=CcNDCjmmV0U... μπας και πιστέψουμε τον τίτλο του!
μεχρι και το 250 νούμερο στον καθαρό πίνακαυπάρχουν 23 που είναι σε καλή θέση στην ειδική αγωγή...μάλλον θα φύγουν αναπληρωτές Α φαση ειδικής....