0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα, από μια γωνιά της βροχερής Αθήνας.....Χάλια είναι....Έκανα δήλωση τοποθέτησης χτές κι έχω να πώ ότι στην Εύβοια έχει τουλάχιστον 3 κενά φιλολόγων(τα δηλωμένα),αλλά δε γνωρίζω εάν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία των εσωτερικών αποσπασεων.Το ΠΥΣΔΕ συνεδριάζει Δευτέρα και το απόγευμα θα μας ενημερώσουν.Να σημειώσω ότι φυσικά και θα χρειστώ 2 μέρες τουλάχιστον για να παρουσιαστώ σχολείο, μετά άλλες 3 να τακτοποιήσω το σπίτι, όταν βρώ, οπότε από 20 Σεπτέμβρη θα "λειτουργώ" κανονικά....Γιατί "πρώτα ο μαθητής"....εγώ, τελευταία και καταϊδρωμένη(όχι τόσο, γιατί χρησιμοποιώ καλό αφρόλουτρο και αποσμητικό).Δε γνωρίζω τί θα μου ξημερώσει, αλλά φαντάζομαι ότι κάποιοι από εσάς θα έρθετε Δ Εύβοιας και θα είμαστε συνάδελφοι στο τετράγωνο :Dφιλάκια πολλά.....
Αdigoni, εσείς είστε οργανωμένοι και προχωράτε με ταχύτητες φωτός! Εμείς δεν΄κάναμε ακόμα δήλωση τοποθέτησης γιατί δε γνωρίζουν ακόμα τα κενά!!! Φέεεεετα...
Συναδέλφισσα για την ακρίβεια :Dστη Δ Εύβοιας αναφέρομαι, δεν είδα τα άλλα αν υπήρχαν, αλλά δε γνωρίζω τί γίνεται με τις εσωτερικές αποσπάσεις.
Για την ανάπαυλα της βασανιστικής αναμονής της
Παράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 04:43:16 pmΓια την ανάπαυλα της βασανιστικής αναμονής της