0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι μη μας παίρνει από κάτω ,ειδικά εμάς τους φιλολόγους .Τα κενά που θα προκείψουν από τους συνταξιούχους πλέον του Οκτώβρη ΔΕΝ έχουν καταμετρηθεί ή αν έχουν καταμετρηθεί από το ριμαδο-υπουργείο δεν τα φανερώνουν τα κενά ,γιατί απλούστατα δε μπορούν να πληρώνουν δύο υπαλλήλους για μια θέση .Αυτοί που θα βγουν τώρα σε σύνταξη είναι πολλοί ,για αυτό το λόγο θα γίνει μια μεγάλη φάση στα μέσα ή τέλος Οκτώβρη .Τη λογική βάζω κάτω και αυτά μου λέει και ελπίζω να βγω σωστή .Και εγώ πιστεύω ότι η επόμενη φάση θα είναι γύρω στα 300+ άτομα .Να ρωτήσω και εγώ κάτι οι τρίτεκνοι πόσοι ακόμα είναι ;
Παράθεση από: arist2 στις Σεπτεμβρίου 15, 2010, 10:45:16 amμην απογοητεύεστε..οι αποσπάσεις θα δημιουργήσουν νέα κενά...Αχ βρε arist2, πρεπει να εχεις μεγαλα αποθεματα ψυχης για να εισαι τοσο αισιοδοξος!!! Μπραβο σου!!!
μην απογοητεύεστε..οι αποσπάσεις θα δημιουργήσουν νέα κενά...
Κατερίνη Γ λυκείου κατεύθυνση 28 άτομα / 3ο λύκειο...μονο αν φωναξουν γονείς και αρχίσουν καταλήψεις οι μαθητές θα δουν φως και όσοι ειναι πιο χαμηλα...
Κενά υπάρχουν ..., λεφτά υπάρχουν (οι περίπου 16.000 πιστώσεις ..., μη χρησιμοποιημένες στην πλειονότητά τους ως προς εμάς, στη
Παράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 15, 2010, 10:59:19 amΚενά υπάρχουν ..., λεφτά υπάρχουν (οι περίπου 16.000 πιστώσεις ..., μη χρησιμοποιημένες στην πλειονότητά τους ως προς εμάς, στη
Παράθεση από: G7 02 στις Σεπτεμβρίου 15, 2010, 11:01:28 amΠαράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 15, 2010, 10:59:19 amΚενά υπάρχουν ..., λεφτά υπάρχουν (οι περίπου 16.000 πιστώσεις ..., μη χρησιμοποιημένες στην πλειονότητά τους ως προς εμάς, στη
Παράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 15, 2010, 11:10:06 amΠαράθεση από: G7 02 στις Σεπτεμβρίου 15, 2010, 11:01:28 amΠαράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 15, 2010, 10:59:19 amΚενά υπάρχουν ..., λεφτά υπάρχουν (οι περίπου 16.000 πιστώσεις ..., μη χρησιμοποιημένες στην πλειονότητά τους ως προς εμάς, στη
ΆΚΟΥΣΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΝΕΤ ΤΟ ΠΡΩΙ. ΤΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΕ. ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΧΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
Αυτός ο άθλιος χαρτογιακας που βγήκε και μίλησε ποιός ήταν; Μόνο ότι ήταν από την Δυτική Ελλάδα συγκράτησα!!!!