0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
2103443887λοιπόν....."γεια σας για β φαση αναπληρωτων ηθελα να ρωτησω....""προς τα τελη της αλλης βδομαδας θα δουμε πόσα ειναι τα κενα και ΑΝ θα γινει, έτσι??""δηλαδη υποάρχει περιπτωση να μη γινει???""
Παράθεση από: LG_Shine στις Σεπτεμβρίου 15, 2010, 11:34:55 am2103443887λοιπόν....."γεια σας για β φαση αναπληρωτων ηθελα να ρωτησω....""προς τα τελη της αλλης βδομαδας θα δουμε πόσα ειναι τα κενα και ΑΝ θα γινει, έτσι??""δηλαδη υποάρχει περιπτωση να μη γινει???""
Ρε παιδιά σόρυ αν έχει ειπωθεί κάπου,,, αλλά αυτοί οι ΙΔΑΧ ξέρει να μου πει κπ τι είναι; Πού τοποθετούνται; Φεύγουν τουλάχιστον από πάνω μας;;;[Είμαι νέα στο φόρουμ και τώρα το ψάχνω, αλλά είδα ότι οι ΙΔΑΧ προσλήφθηκαν με σύμβαση αορίστου χρόνου ιδιωτικού δικαίου. Είναι απολυμένοι εκπαιδευτικοί ιδιωτικών σχολείων και απ' ότι διάβασα και ιδιωτικών ιεκ κλπ. Απ' ό,τι είδα, δεν υπήρχαν στους πίνακες μας πουθενά. Άρα μπα.... τίποτα δεν άλλαξε στη σειρά μας...]
Ρε παιδιά σόρυ αν έχει ειπωθεί κάπου,,, αλλά αυτοί οι ΙΔΑΧ ξέρει να μου πει κπ τι είναι; Πού τοποθετούνται; Φεύγουν τουλάχιστον από πάνω μας;;;
Παράθεση από: morgan στις Σεπτεμβρίου 15, 2010, 12:05:47 pmΡε παιδιά σόρυ αν έχει ειπωθεί κάπου,,, αλλά αυτοί οι ΙΔΑΧ ξέρει να μου πει κπ τι είναι; Πού τοποθετούνται; Φεύγουν τουλάχιστον από πάνω μας;;;[Είμαι νέα στο φόρουμ και τώρα το ψάχνω, αλλά είδα ότι οι ΙΔΑΧ προσλήφθηκαν με σύμβαση αορίστου χρόνου ιδιωτικού δικαίου. Είναι απολυμένοι εκπαιδευτικοί ιδιωτικών σχολείων και απ' ότι διάβασα και ιδιωτικών ιεκ κλπ. Απ' ό,τι είδα, δεν υπήρχαν στους πίνακες μας πουθενά. Άρα μπα.... τίποτα δεν άλλαξε στη σειρά μας...]αλλά μειώθηκαν τα κενά..
αλλά μειώθηκαν τα κενά..