0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λοιπόν ,έχω νέα .Πολλοί από τους συνταξιούχους όχι μόνο πηγαίνουν στο σχολείο αλλά μπαίνουν και στις τάξεις ,με αποτέλεσμα να μην εμφανίζονται τα κενά των συντάξεων. Για παράδειγμα σε μια πόλη που έχω πληροφόρηση ενώ είχαν ανάγκη από 15 φιλολόγους τώρα δείχνει ότι δεν χρειάζονται κανέναν .Μετά τις 10 Οκτώβρη θα φανούν αυτά τα κενά .Για αυτό η μαντάμ έπιανε το κεφάλι της χτες στη συνέντευξη ...Οπότε να ξέρετε αυτά τα κενά που φαίνονται είναι τα περισσότερα από άδειες .Η γ΄λοπόν φάση θα είναι μεγάλη
Eγώ, που με κάλεσαν στην Α΄φάση, δεν έχω δηλώσει ΑΚΟΜΑ τα σχολεία προτίμησης!
Μεταφερω τον ακόλουθο προβληματισμόΓιατι αφαιρεσαμε τους ειδικής αγωγής? όταν γινει η β φαση το σύστημα δεν θα τρεξει τα ονόματά τους???
Παράθεση από: arist2 στις Σεπτεμβρίου 15, 2010, 04:33:43 pmΜεταφερω τον ακόλουθο προβληματισμόΓιατι αφαιρεσαμε τους ειδικής αγωγής? όταν γινει η β φαση το σύστημα δεν θα τρεξει τα ονόματά τους???αφου θα εχουν ηδη αναλαβει υπηρεσια!με το σκεπτικο αυτο,οσοι απο τους ακω α φασης ηταν και στον πινακα ειδικης αγωγης επρεπε να δηλωσουν τωρα παραιτηση για να αποδεχθουν τη νεα τους τοποθετηση.Εγινε κατι τετοιο;
Παράθεση από: fotini18 στις Σεπτεμβρίου 15, 2010, 02:51:22 pmEγώ, που με κάλεσαν στην Α΄φάση, δεν έχω δηλώσει ΑΚΟΜΑ τα σχολεία προτίμησης!
Παράθεση από: ralou67 στις Σεπτεμβρίου 15, 2010, 04:56:48 pmΠαράθεση από: fotini18 στις Σεπτεμβρίου 15, 2010, 02:51:22 pmEγώ, που με κάλεσαν στην Α΄φάση, δεν έχω δηλώσει ΑΚΟΜΑ τα σχολεία προτίμησης!