0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι της ειδικής πράγματι δε διαγράφονται από τον πίνακα της γενικής (αυτό ισχύει από φέτος, νομίζω)... οπότε μπορεί να κληθούν στην επόμενη φάση γενικής. Σε αυτή την περίπτωση, το πιθανότερο είναι τα κενά από τη μη αποδοχή θέσης στη γενική να μεταφερθούν στην επόμενη φάση, δηλ. στη γ΄.δεν εχω λογια πια.Ολα τα μελετησαν στην εντελεια πια.Το σκεπτικο δεν καταλαβαινω μονο
ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΑΚΩ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΝΟ ΑΜΩ. ?
"κακώς χαρήκαμε ότι κερδίσαμε θέσεις...αν το σύστημα τρέξει τα ονόματά τους...άρα δεν κερδίσαμε τίποτα.."Συνάδελφοι καλησπέρα, την ίδια απορία και αγωνία είχα και εγώ, γι'αυτό έψαξα τη φετινή εγκύκλιο όπου αναφέρεται ξεκάθαρα ότι"....5. Για τους υποψηφίους των πινάκων αναπληρωτών και ωρομισθίων της παρούσης εγκυκλίου, οι οποίοι κατατάσσονται και στους αντίστοιχους πίνακες Ειδικής ή Φυσικής Αγω-γής (Τ.Α.Δ.), σύμφωνα με την κατά περίπτωση ισχύουσα νομοθεσία, αναστέλλεται η υπο-ψηφιότητά τους στους πίνακες γενικής παιδείας σε περίπτωση πρόσληψής τους με πλήρες ωράριο στην Ειδική ή Φυσική Αγωγή και αντιστρόφως"
Συνάδελφοι, χτες σε μια φιλική συγκέντρωση είχα την ακόλουθη συζήτηση με ένα φίλο - δάσκαλο αποσπασμένο σε γραφείο εδώ και πέντε χρόνια.... ο οποίος επέστρεψε οικειοθελώς φέτος... Μου είπε λοιπόν τα εξής... Φέτος είναι η πρώτη φορά που έγιναν και γίνονται 3 φάσεις αποσπάσεις... Δηλαδή ενώ φέτος η Διαμαντοπούλου αισιοδοξούσε να εργαστεί στα γραφεία με λιγότερα άτομα δεν τα καταφέρνει.... Με αποτέλεσμα να ξαναεπιστρέφουν οι αποσπασμένοι στις θέσεις τους.... Δεύτερον τα ρουσφετολόγια στις βιβλιοθήκες, στα γραφεία βουλευτών, στα πανεπιστήμια συνεχίστηκαν .... Τι κατάφερε λοιπόν μέχρι τώρα? Αναστάτωση.... τα γραφεία να μην μπορούν να εργαστούν... και οι καθηγητές που είναι ήδη στα σχολεία είναι έτοιμοι να ξαναφύγουν.... Για παράδειγμα, οι μαθητές μου μού δήλωσαν ότι ενώ έχουν πληθώρα φιλολόγους - 3 είναι τα κενά - 3 είναι οι φιλόλογοι που ήρθαν - εντούτοις τα μαθήματα δεν έχουν ξεκινήσει κανονικά γιατί το πρόγραμμα ακόμη δεν έχει σταθεροποιηθε..... Και πως βέβαια να σταθεροποιηθεί όταν περιμένουμε το νέο κύκλο αποσπάσεων... Τώρα προσθέστε τις συνταξιοδοτήσεις... προσθέστε και τις εμπειρίες των συναδέλφων τις α φάσης.... ακόμη δεν έχουν τοποθετηθεί... προσθέστε και τις απαντήσεις των συναδέλφων στις δευτεροβάθμιες και βγάλτε τα συμπεράσματά σας....