*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 496749 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος fotini18

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #672 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2010, 05:28:25 pm »
Ioanna, σ'ευχαριστώ πολύ για την  απάντηση. Ξέρεις αν υπάρχει πιθανότητα να γίνει σε κάποιον αναπληρωτή - που ακόμα δεν έχει τοποθετηθεί-αλλαγή διεύθυνσης;
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 15, 2010, 05:31:32 pm από fotini18 »
Αχ, Ελλάδα σ' αγαπώ...!!!

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Συνεχώς ξεψυχάει...(Δημήτρης Χορν)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:23:56 »

void

• Επισκέπτης
Απ:
« Απάντηση #673 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2010, 05:33:17 pm »
Οι της ειδικής πράγματι δε διαγράφονται από τον πίνακα της γενικής (αυτό ισχύει από φέτος, νομίζω)... οπότε μπορεί να κληθούν στην επόμενη φάση γενικής. Σε αυτή την περίπτωση, το πιθανότερο είναι τα κενά από τη μη αποδοχή θέσης στη γενική να μεταφερθούν στην επόμενη φάση, δηλ. στη γ΄.

δεν εχω λογια πια.Ολα τα μελετησαν στην εντελεια πια.Το σκεπτικο δεν καταλαβαινω μονο

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #674 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2010, 05:47:19 pm »
ΜΕΧΡΙ 20/9 ΝΕΕΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΜΟΝΙΜΩΝ – ΜΕΧΡΙ 24/9 ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ

Αναμένονται νέες αποσπάσεις μονίμων εκπαιδευτικών μέχρι 20/9 – Νέες φάσεις προσλήψεων αναπληρωτών Α/βάθμιας και

Αποσυνδεδεμένος Markazone

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #675 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2010, 05:49:25 pm »
Σας εμφανίζονται κανονικά τα γράμματα γιατί σ΄εμένα όχι  :(  .Τί να κάνω;;;
http://kechagias.eu/apospaseis/apospaseis_2010/pe02.htm
Αριστοτέλης - στα Ηθικά Νικομάχεια - χαρακτήριζε τον πράο άνθρωπο ως εξής: "Πράος δεν είναι εκείνος που δεν εκνευρίζεται. Όποιος δεν θυμώνει ποτέ είναι ηλίθιος. Πράος είναι αυτός που θυμώνει όταν πρέπει"..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:23:56 »

Αποσυνδεδεμένος Markazone

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #676 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2010, 06:05:09 pm »
Το βρήκα από εδώ   http://kechagias.eu/apospaseis/
Αν γνωρίζει κάποιος καλά από υπολογιστές να με βοηθήσει να μου εμφανιστούν στα ελληνικά γράμματα όταν ανοίγω τους πίνακες απόσπασης για κάθε ειδικότητα.
Αριστοτέλης - στα Ηθικά Νικομάχεια - χαρακτήριζε τον πράο άνθρωπο ως εξής: "Πράος δεν είναι εκείνος που δεν εκνευρίζεται. Όποιος δεν θυμώνει ποτέ είναι ηλίθιος. Πράος είναι αυτός που θυμώνει όταν πρέπει"..

Αποσυνδεδεμένος alexis2

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #677 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2010, 06:24:58 pm »
γεια σας συνάδελφοι.ευχομαι γρήγορα να τοποθετηθείται και να ηρεμήσετε.εγώ ηρέμησα από τη πρώτη φάση,αλλα επειδή το έχω περάσει σας καταλαβαίνω.όλα καλά θα πάνε και σύντομα θα βρίσκεστε μέσα σε σχολική αίθουσα.

Αποσυνδεδεμένος xhm32

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ04.02
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #678 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2010, 07:17:26 pm »
ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΑΚΩ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΝΟ  ΑΜΩ. ?

Αποσυνδεδεμένος xristis23

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #679 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2010, 07:22:41 pm »
ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΑΚΩ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΝΟ  ΑΜΩ. ?

γράφουμε μικρά :o :o

Αποσυνδεδεμένος GERMANOS

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #680 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2010, 08:36:46 pm »
 Συνάδελφοι, χτες σε μια φιλική συγκέντρωση είχα την ακόλουθη συζήτηση με ένα φίλο - δάσκαλο αποσπασμένο σε γραφείο εδώ και πέντε χρόνια.... ο οποίος επέστρεψε οικειοθελώς φέτος... Μου είπε λοιπόν τα εξής... Φέτος είναι η πρώτη φορά που έγιναν και γίνονται 3 φάσεις αποσπάσεις... Δηλαδή ενώ φέτος η Διαμαντοπούλου αισιοδοξούσε να εργαστεί στα γραφεία με λιγότερα άτομα δεν τα καταφέρνει.... Με αποτέλεσμα να ξαναεπιστρέφουν οι αποσπασμένοι στις θέσεις τους.... Δεύτερον τα ρουσφετολόγια στις βιβλιοθήκες, στα γραφεία βουλευτών, στα πανεπιστήμια συνεχίστηκαν .... Τι κατάφερε λοιπόν μέχρι τώρα? Αναστάτωση.... τα γραφεία να μην μπορούν να εργαστούν... και οι καθηγητές που είναι ήδη στα σχολεία είναι έτοιμοι να ξαναφύγουν.... Για παράδειγμα, οι μαθητές μου μού δήλωσαν ότι ενώ έχουν πληθώρα φιλολόγους - 3 είναι τα κενά - 3 είναι οι φιλόλογοι που ήρθαν - εντούτοις τα μαθήματα δεν έχουν ξεκινήσει κανονικά γιατί το πρόγραμμα ακόμη δεν έχει σταθεροποιηθε..... Και πως βέβαια να σταθεροποιηθεί όταν περιμένουμε το νέο κύκλο αποσπάσεων... Τώρα προσθέστε τις συνταξιοδοτήσεις... προσθέστε και τις εμπειρίες των συναδέλφων τις α φάσης.... ακόμη δεν έχουν τοποθετηθεί... προσθέστε και τις απαντήσεις των συναδέλφων στις δευτεροβάθμιες και βγάλτε τα συμπεράσματά σας....

Αποσυνδεδεμένος magi

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #681 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2010, 08:38:01 pm »
"κακώς χαρήκαμε ότι κερδίσαμε θέσεις...αν το σύστημα τρέξει τα ονόματά τους...άρα δεν κερδίσαμε τίποτα.."

Συνάδελφοι καλησπέρα, την ίδια απορία και αγωνία είχα και εγώ, γι'αυτό έψαξα τη φετινή εγκύκλιο όπου αναφέρεται ξεκάθαρα ότι
"....5. Για τους υποψηφίους των πινάκων αναπληρωτών και ωρομισθίων της παρούσης εγκυκλίου, οι οποίοι κατατάσσονται και στους αντίστοιχους πίνακες Ειδικής ή Φυσικής Αγω-γής (Τ.Α.Δ.), σύμφωνα με την κατά περίπτωση ισχύουσα νομοθεσία, αναστέλλεται η υπο-ψηφιότητά τους στους πίνακες γενικής παιδείας σε περίπτωση πρόσληψής τους με πλήρες ωράριο στην Ειδική ή Φυσική Αγωγή και αντιστρόφως"

Αποσυνδεδεμένος fotini18

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #682 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2010, 08:48:09 pm »
Συνάδελφοι, χτες σε μια φιλική συγκέντρωση είχα την ακόλουθη συζήτηση με ένα φίλο - δάσκαλο αποσπασμένο σε γραφείο εδώ και πέντε χρόνια.... ο οποίος επέστρεψε οικειοθελώς φέτος... Μου είπε λοιπόν τα εξής... Φέτος είναι η πρώτη φορά που έγιναν και γίνονται 3 φάσεις αποσπάσεις... Δηλαδή ενώ φέτος η Διαμαντοπούλου αισιοδοξούσε να εργαστεί στα γραφεία με λιγότερα άτομα δεν τα καταφέρνει.... Με αποτέλεσμα να ξαναεπιστρέφουν οι αποσπασμένοι στις θέσεις τους.... Δεύτερον τα ρουσφετολόγια στις βιβλιοθήκες, στα γραφεία βουλευτών, στα πανεπιστήμια συνεχίστηκαν .... Τι κατάφερε λοιπόν μέχρι τώρα? Αναστάτωση.... τα γραφεία να μην μπορούν να εργαστούν... και οι καθηγητές που είναι ήδη στα σχολεία είναι έτοιμοι να ξαναφύγουν.... Για παράδειγμα, οι μαθητές μου μού δήλωσαν ότι ενώ έχουν πληθώρα φιλολόγους - 3 είναι τα κενά - 3 είναι οι φιλόλογοι που ήρθαν - εντούτοις τα μαθήματα δεν έχουν ξεκινήσει κανονικά γιατί το πρόγραμμα ακόμη δεν έχει σταθεροποιηθε..... Και πως βέβαια να σταθεροποιηθεί όταν περιμένουμε το νέο κύκλο αποσπάσεων... Τώρα προσθέστε τις συνταξιοδοτήσεις... προσθέστε και τις εμπειρίες των συναδέλφων τις α φάσης.... ακόμη δεν έχουν τοποθετηθεί... προσθέστε και τις απαντήσεις των συναδέλφων στις δευτεροβάθμιες και βγάλτε τα συμπεράσματά σας....

XAOΣ!!! Τελικά η Διαμαντοπούλου φάνηκε συνεπής σε μία και ΜΟΝΟ δήλωσή της: "Θα είναι η πιο δύσκολη χρονιά από τη μεταπολίτευση και μετά..."

(Ελπίζω να έχω τοποθετηθεί ως τα Χριστούγεννα, βαρέθηκα να κάθομαι...)
Αχ, Ελλάδα σ' αγαπώ...!!!

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Συνεχώς ξεψυχάει...(Δημήτρης Χορν)

Αποσυνδεδεμένος GERMANOS

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #683 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2010, 08:50:57 pm »
Επίσης με μια γρήγορη ματιά που έριξα περίπου 200 άτομα αφήνουν τα σχολεία και επιστρέφουν στα γραφεία.. στο παιδαγωγικό........ Και άλλα κενά.... Αυτά που σας έλεγα... Συμπεριλάβετε και τις συντάξεις.... Σκεφτείτε ότι ακόμη θα υπολογίζουν τα νέα κενά.... Όπως κάθε χρόνο πρόγραμμα σταθερό στο σχολείο θα βγει κατά το Νοέμβριο, όταν θα έχει βγει και η γ και η δ φάση....
  Επίσης να σας θυμίσω ότι η αγαπητή υφυγπουργός είπε στον Αυτιά ότι για τους ΑΜΩ θα βγει ειδική εγκύκλιος....

Αποσυνδεδεμένος LG_Shine

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #684 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2010, 08:58:23 pm »
μακαρι παιδια..η αληθεια ειναι πως ναι θα υπάρχουν κενα...ηδη υπάρχουν και θα υπάρξουν....
αλλωστε το εχει παραδεχτει κ αυτη..
το θεμα ειναι να παρουν κόσμο..
σημερα πραγματικα τρομαξα....
δηλαδη καπου ρε παιδι μου λες.....hellloooooo παιδια να σας πουμε εμεις αν θελετε τα κενα ...
αλλα η απαντηση ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ και ενω ηξερε πως μιλαω για φιλολογους...
εδειχνε πολυ φανατισμο..
λες και της ειπα...δως μου το μισθό σου....

ευρω?! ποιο ευρω?!   τη θυμαστε τη διαφημιση!?!>!!!
ε ναι ....πως τους εχουν κανει ετσι....

αντε να δουμε λοιπον..υπομονη ως την αλλη παρασκευη....9 μερες μεινανε...αντε να δουμε και πόσους θα πάρει..ετσι...
κενα υπάρχουν όπως και υπήρχαν και τόσα χρόνια..
δεν τα καλυπταν απολυτα καθε χρόνο,.,...και αυτη το ξερει και δεν σκοπευει η τσιγκουνα να τα καλύψει όλα.

Αποσυνδεδεμένος stell@74

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #685 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2010, 09:10:20 pm »
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών, τα κενά για όλες τις ειδικότητες της δυτεροβάθμιας αυτή τη στιγμή πανελλαδικά ανέρχονται σε 1107 σε 12 μόνο από τις 80 περιφέρειες (άρα εκτιμάται ότι αγγίζουν τις 2500). Στις αρχές Οκτωβρίου αναμένονται 8000 συνταξιοδοτήσεις. Τα συμπεράσματα δικά σας.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 15, 2010, 09:17:03 pm από stell@74 »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182568
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144