*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 496800 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος epidauros

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #714 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 02:04:25 am »
Αν μετρησετε τις φιλολογικές ώρες που έχουν δοθεί σε θεολόγους και καθηγητές Αγγλικών θα δείτε ότι έχουν ήδη χαθεί πολλές εκατοντάδες θέσεις φιλολόγων. Διορίζονται οι θεολόγοι για να διδάσκουν φιλολογικά?
Δεν έχουν το δικαίωμα να το κάνουν αυτό από το υπουργείο - είναι αντιδεοντολογικό, αντισυναδελφικό και απράδεκτο για τους μαθητές.(βλ. "πρώτα ο μαθητής")
Οι πλεονάζοντες (υπεράριθμοι) στα σχολεία θα διδάσκουν σε λίγο τα φιλολογικά μαθήματα. Δεν θα διοριστούν φιλόλογοι γιατί διορίστηκαν πολλοί θεολόγοι και αγγλικών. Και όμως, ούτε μια διαμαρτυρία από την (απαράδεκτη κατά την άποψή μου) ΟΛΜΕ ή από κάποιον άλλο συνδικαλιστικό φορέα της εκπαίδευσης. Αντίθετα, διαμαρτυρήθηκε η (απαράδεκτη κατά την άποψή μου) ΟΛΜΕ για τη μεταφορά υπεράριθμων στα δημοτικά...
Επομένως, ή θα πρέπει να γίνει το σχολικό πρόγραμμα με βάση το δυναμικό - κάτι το οποίο προφανώς θα οδηγούσε σε 20 ώρες γυμναστικής 10 ώρες θρησκευτικών και 10 ώρες αγγλικών την εβδομάδα ή θα πρέπει να βρουν μια δουλειά για τον εαυτό τους οι υπεράριθμοι (π.χ. διοικητική) που δεν θίγει άλλους κλάδους - και βέβαια θα πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη από τους υπόλοιπους αφού διορίστηκαν ενώ δεν χρειαζόταν, και σπατάλησαν και σπαταλούν τους λιγοστούς πόρους αυτού του κράτους.

Κατακλείδα: τα περισσότερα κενα ως δια μαγείας έχουν εξαφανιστεί και οι ώρες έχουν ανατεθεί σε υπεράριθμους. Χωρίς οργανωμένη αντίδραση δεν υπάρχει ελπίδα. Και η (απαράδεκτη κατα την άποψή μου) ΟΛΜΕ πρέπει να πάρει θέση και να σταματήσει τους συμβιβασμούς τεχνητής ισορροπίας.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:58:43 »

Αποσυνδεδεμένος LG_Shine

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #715 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 06:57:52 am »
Η ΟΛΜΕ ειναι απαραδεκτη!!!!!!
δεν νοιαζεται...πραγματικα εχω την εντυπωση πως μονο τα των μονιμων την ενδιαφερει κ αυτο πάλι το συζηταμε!!!!!!
ανυπαρκτη.....προκλητικά απαθεις .....αδιαφορη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ποιος θα μπορουσε να μας ενημερωσει επίσημα για τα εως τωρα κενα..!??!?!?!?
αν και καλυτερα απο τον αριστ αποκλειεται να τα ξερει κανεις.....απλα να ...να πουμε οτι εχουμε τόσα...και προσθετουμε τα των αποπσασεων!!!

Αποσυνδεδεμένος akoufou

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #716 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 07:34:40 am »
Αν και άλλου κλάδου καταθέτω στο θέμα σας πως στην περιοχή μου λόγω υπεραριθμίας ξενόγλωσσων και θεολόγων έχουν
χαθεί τουλάχιστον 1/2-1 θέση αναπληρωτή ΠΕ02 ανά σχολείο με βάση σχολεία που γνωρίζω!

Αποσυνδεδεμένος momo

• Πλήρες μέλος
  • γηράσκω αεί διδασκόμενη..
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #717 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 09:10:30 am »
.. ετσι οπως πανε αυτοι θα το γυρισουν στα αλληλοδιδακτικα του Καποδιστρια... οι μεγαλυτεροι μαθητες θα διδασκουν τους μικροτερους...(λετε, αυτο να εννοουσε κατα βαθος ο ποιητης οταν ελεγε "πρωτα ο μαθητης";;; )  ::) ::)
οσο σκεφτομαι ποσο ξενυχτι και ιδρωτα εχυσα να διαβαζω ιστορια για τον ασεπ, και πως εχασα το διορισμο απο την αρνητικη βαθμολογια σ'αυτο το μαθημα ...  ??? :-X :-X :-X
Θεέ μου, δώσε μου εγκράτεια και υπομονή... ΤΩΡΑ!!!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:58:43 »

Αποσυνδεδεμένος katiafil

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #718 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 10:06:34 am »
της ειδικης ολοι εχουν παει σε φιλετα περιοχες,γιατι να προτιμησουν κατι αλλο...??????

Επιπλέον έχουν και επίδομα (περίπου 150 ευρώ) επιπλέον στο μισθό τους, άσε που η προυπηρεσία της ειδικής μετράει για τον πίνακα της γενικής, το αντίστροφο όμως όχι.

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #719 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 11:22:43 am »
To κακό παιδιά είναι ότι ενώ θεολόγοι και ξενόγλωσσοι που μας τρώνε ώρες είναι υπεράριθμοι.....παίρνουν και αναπληρωτές.....λες και έχουν κενά....θα τρελαθώ.......

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #720 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 11:29:08 am »
έχουμε καμια ενημέρωση απο ΥΠΕΠΘ..?

void

• Επισκέπτης
Απ:
« Απάντηση #721 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 11:35:17 am »
To κακό παιδιά είναι ότι ενώ θεολόγοι και ξενόγλωσσοι που μας τρώνε ώρες είναι υπεράριθμοι.....παίρνουν και αναπληρωτές.....λες και έχουν κενά....θα τρελαθώ.......
μηπως οι αναπληρωτες ξενογλωσσοι ειναι για τα πιλοτικα ολοημερα δημοτικα,εξ ου και οι προσληψεις αμω;
θεολογους δεν εχει παρει ακομη αν δεν απατωμαι

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #722 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 11:39:15 am »
θα πάρουν γιατί έχουν κενα θεολόγων....ναι καλά ακούσατε.....

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #723 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 11:39:48 am »
Δεν ξέρω οι θεολόγοι, αλλά οι ξενόγλωσσοι, πράγματι, κκαλύπτουν πολλές θέσεις φιλολόγων.
Η μετακίνηση πολλών ξενόγλωσσων και στα Δημοτικά μπορεί να περιορίσει αυτή την στρέβλωση...
Και ρωτώ: ποια είναι θέση ενός φιλολόγου σ' αυτή την εξέλιξη; Ταυτίζεται με αυτή της ΟΛΜΕ κι' ας είναι εναντίον του κλάδου;

Διλήμματα που προκαλούνται από το μπάχαλο που έχει δημιουργήθει... ???

ΥΓ. Τι με νοιάζει εμένα,  εγώ είμαι ΠΕ04.01...      Με νοιάζει!! :o
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 11:42:12 am από panos2 »

Αποσυνδεδεμένος stell@74

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #724 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 11:42:42 am »
μηπως οι αναπληρωτες ξενογλωσσοι ειναι για τα πιλοτικα ολοημερα δημοτικα,εξ ου και οι προσληψεις αμω;
θεολογους δεν εχει παρει ακομη αν δεν απατωμαι
Γεγονός. Θεολόγους δεν έχει πάρει, ακόμη τουλάχιστον, ενώ όσοι ξενόγλωσσοι κλήθηκαν αναπληρωτές κλήθηκαν από την Α΄βάθμια. Η ζημιά με αυτές τις ειδικότητες (τους ξενόγλωσσους) μάλλον έχει ήδη γίνει, όταν διορίζονταν αβέρτα κι οι φιλόλογοι, παρά τις ανάγκες, κοιτούσαν από μακριά την πόρτα κλειστή (δεν έχω τίποτα με τους ξενόγλωσσους συναδέλφους, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, αλλά με την κυρίαρχη πολιτική εν γένει.).

void

• Επισκέπτης
Απ:
« Απάντηση #725 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 11:43:26 am »
φυσικα και μας νοιαζει ολους.Στη Λερο πχ φυσικη κατευθυνσης κανουν χημικοι!
Παντως δε γνωριζουμε ποσο εχει προχωρησει η διαθεση ξενογλωσσων στην Αθμια.Πιστευω φετος θα ειναι καλυτερα τα πραγματα.

Αποσυνδεδεμένος G7 02

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #726 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 11:52:15 am »
dina94 κανένα νεότερο;;;;;Κάτι;;;;;Έτσι να το έχω να το σκέφτομαι!!!
Φώφη, κάνε το καλό και ρίξ' την στο γυαλό....

http://filologoi02.forumgreek.com/

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #727 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 12:21:41 pm »
Από τη στιγμή που οι αναπληρωτές θα βγουν την άλλη εβδομάδα...είναι νωρίς να ενοχλούμε το ΥΠΕΠΘ....

ας περιμένουμε αποσπάσεις και αν μπορούμε να μάθουμε κενά

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182583
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144