0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από τη στιγμή που οι αναπληρωτές θα βγουν την άλλη εβδομάδα...είναι νωρίς να ενοχλούμε το ΥΠΕΠΘ....ας περιμένουμε αποσπάσεις και αν μπορούμε να μάθουμε κενά
Μόλις τηλεφώνησα στην ΠΥΣΔΕ Πειραιά και μου είπαν ότι οι τοποθετήσεις τελικά θα γίνουν την Παρασκευή.... Την ρώτησα αν μπορεί να μου πει ποια θα είναι η γενική εικόνα των κενών μετά τις τοποθετήσεις.... μου είπε ότι τα κενά για αναπληρωτές δεν θα είναι πολλά...
Άρα πολύ πιθανό να καθόμαστε μπροστά στον Η/Υ μέχρι τα τέλη της επόμενης εβδομάδας; Φανταστικά!!!Δεν έχω τίποτα καλύτερο να κάνω...
Συναδελφοι που περιμενετε τη β φαση και αναρωτιεστε γιατι αργει να σας πω γιατι αργει... Εχω κληθει α΄ φαση στην Αθηνα.. Απο την Πεμπτη που παρουσιαστηκα παμε καθε μερα στη δευτεροβαθμια και περιμενουμε να στειλει το υπουργειο τα κενα κ να τοποθετηθουμε... Ακομα τοποθετουν τους αποσπασμενους και γινεται ενα μπαχαλο. Χτες μας δωσανε τις αιτησεις. Σημερα επιτελους αποφασισανε να συνεδριασουν και να μας τοποθετησουν κι εμας.. αφου περιμεναμε ολη μερα τελικα με εστειλαν σε ενα σχολειο που.. τελικα δεν εχει κενο!!! Μαλλον τα κενα αλλαζουν σχημα και μορφη απο λεπτο σε λεπτο!! Θα παω λεει να κανω αναληψη απο εκει και μετα θα μεταφερθω σε αλλο σχολειο, αγνωστο το που............................ Η β φαση αργει γιατι ηδη η κατασταση ειναι ενα μπαχαλο (το ειπα και πιο πριν;
Δεν νομιζω οτι μπορειτε να βγαλετε ακρη με τα κενα. Αλλα ειναι τα πραγματικα κενα και πολυ πιο λιγα αυτα που παρουσιαζουν στην καθε φαση. Ασε που ακομα περιφερονται οι αποσπασμενοι και μπαινουν σφηνα οποτε η εικονα αλλαζει συνεχεια. Ειλικρινα τετοιο χαλι καμια αλλη χρονια!