0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρε παιδια κ εμενα στη β αθηνας με πηραν (πε.04.05) εκανα αναληψη αλλα ακομα να με τοποθετησουν σε σχολειο.πηρα τηλεφωνο κ αυτη εκει μου φωναξε κιολας κ μου ειπε πληρωνεσαι τι σε νοιαζει??/μονη μου ειμαι πως να τα προλαβω..ουτε οι μοινιμοι εχουν τοποθετηθει ακομη..πρωτα αυτοι κ μετα εσεις...κ η αννουλα βγαινει κ λεει πως ολα λειτουργουν κανονικα.....ολοι οι καθηγητες ειναι στα σχολεια.
[ .] Απ' όσους συμμετείχαν σε τούτη τη συνάντηση ..., ελπίζω κάποιος να κατόρθωσε να ΤΗΝ ενημερώσει πως οι οικογένειες των αδιόριστων απαρτίζονται από γονείς με ιδιάζοντα και ακραία προβλήματα που και δεν τα επέλεξαν και δεν τ΄αξίζουν...Πολιτική α λ η τ ε ί α ..., ως πότε !!!
Παράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 08:10:36 pm[ .] Απ' όσους συμμετείχαν σε τούτη τη συνάντηση ..., ελπίζω κάποιος να κατόρθωσε να ΤΗΝ ενημερώσει πως οι οικογένειες των αδιόριστων απαρτίζονται από γονείς με ιδιάζοντα και ακραία προβλήματα που και δεν τα επέλεξαν και δεν τ΄αξίζουν...Πολιτική α λ η τ ε ί α ..., ως πότε !!!δεν μπορω παρα να προσυπογραψω...
Παράθεση από: kozzi1 στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 08:16:10 pmΠαράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 08:10:36 pm[ .] Απ' όσους συμμετείχαν σε τούτη τη συνάντηση ..., ελπίζω κάποιος να κατόρθωσε να ΤΗΝ ενημερώσει πως οι οικογένειες των αδιόριστων απαρτίζονται από γονείς με ιδιάζοντα και ακραία προβλήματα που και δεν τα επέλεξαν και δεν τ΄αξίζουν...Πολιτική α λ η τ ε ί α ..., ως πότε !!!δεν μπορω παρα να προσυπογραψω...Θ' άντεχα τα πάντα, φίλε ..., αλλά όχι την τόση α λ η τ ε ί α ...
Παράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 08:18:56 pmΠαράθεση από: kozzi1 στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 08:16:10 pmΠαράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 08:10:36 pm[ .] Απ' όσους συμμετείχαν σε τούτη τη συνάντηση ..., ελπίζω κάποιος να κατόρθωσε να ΤΗΝ ενημερώσει πως οι οικογένειες των αδιόριστων απαρτίζονται από γονείς με ιδιάζοντα και ακραία προβλήματα που και δεν τα επέλεξαν και δεν τ΄αξίζουν...Πολιτική α λ η τ ε ί α ..., ως πότε !!!δεν μπορω παρα να προσυπογραψω...Θ' άντεχα τα πάντα, φίλε ..., αλλά όχι την τόση α λ η τ ε ί α ......θα το ελεγε κανεις και δουλεμα καταμουτρα, αλλα θα θιχτουν οι "κατακερματισμενες" επιτροπες μας......παρεμπιπτοντως,Αχαιε ασπονδε, στο Μουσικο σχολειο Ζακυνθου εκκρεμουν 40 ωρες φιλολογικων... (2 ΑΚΩ)
Καλά κρασιά στο Υπουργείο ..., κατά προτίμηση εμφιαλωμένα ...Καλό βράδυ αδέλφια ..., ας επιστρέψουμε σ' εκείνους που μας σέβονται ...Καλές μουσικές σπουδές, άσπονδε ..., Ευρωπαίε ...
Παράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 08:38:21 pmΚαλά κρασιά στο Υπουργείο ..., κατά προτίμηση εμφιαλωμένα ...Καλό βράδυ αδέλφια ..., ας επιστρέψουμε σ' εκείνους που μας σέβονται ...Καλές μουσικές σπουδές, άσπονδε ..., Ευρωπαίε ... ..αμηηηηνννν... ( ηχος πλαγιος β' )