*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 497226 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dina 94

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #952 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2010, 01:17:51 am »
Το θέμα είναι ότι δε μπορώ να καταλάβω πως έχουν υπολογίσει αυτούς που θα φύγουν τον Οκτώβρη .Αυτοί έχουν κάνει τα χαρτιά τους τον Αύγουστο και δε μπορούν να στείλουν αναπληρωτή αν δεν φύγουν ! Μήπως εννοούν τους προηγούμενους ;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:45:31 »

Αποσυνδεδεμένος eva7

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #953 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2010, 01:19:47 am »
Η δικιά μου ΜΕΓΑΛΗ απορία παραμένει ΜΙΑ..Τόσες συνταξιοδοτήσεις φέτος...ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΤΟΟΟΟΟΣΣΣΣΑΑΑΑ ΚΕΝΑ????????

Αποσυνδεδεμένος mimelismoni

• Έμπειρο μέλος
  • "παντ΄ανοιχτα παντ΄αγρυπνα τα ματια της ψυχης μου"
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #954 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2010, 01:23:49 am »
εγω εκτιμω οτι εκει μεσα δεν ξερουν τι τους γινεται.αποκλειεται να τους εχουν υπολογισει ολους.ντινα δεν αμφισβητω τις πληροφοριες σου αλλα ολα αυτα τα λεω γιατι αυτο διαπιστωσα απο τις μεχρι τωρα τοποθετησεις αναπληρωτων και γιατι εναντιωνεται στηγν κοινη λογικη.το θεατρο του παραλογου.απο δευτερα τα νεοτερα και μακαρι να ειναι πιο ευχαριστα.επισης η γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να δεχθει και πιεσεις.αλλα απο εναν κοιμισμενο κλαδο οπως ειναι ο δικος μας δεν προκειται.εν πασει περιπτωσει δε μασαμε!.καλο βραδυ ;)
http://filologoi02.webnode.gr/ το επισημο site του Πανελληνιου Συλλογου Αναπληρωτων Φιλολογων,παρακαλω οι Φιλολογοι πατηστε στο λινκ,εγγραφειτε στο Συλλογο και παρτε μερος στο Φορουμ.Μας αφορα ολους!

Αποσυνδεδεμένος dina 94

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #955 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2010, 01:24:51 am »
Και εμένα αυτή είναι η απορία μου .Τόσοι πια υπεράριθμοι που βρέθηκαν ;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:45:31 »

Αποσυνδεδεμένος mimelismoni

• Έμπειρο μέλος
  • "παντ΄ανοιχτα παντ΄αγρυπνα τα ματια της ψυχης μου"
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #956 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2010, 01:41:29 am »
αυριο ειναι μια καινουρια μερα! ;)
http://filologoi02.webnode.gr/ το επισημο site του Πανελληνιου Συλλογου Αναπληρωτων Φιλολογων,παρακαλω οι Φιλολογοι πατηστε στο λινκ,εγγραφειτε στο Συλλογο και παρτε μερος στο Φορουμ.Μας αφορα ολους!

void

• Επισκέπτης
Απ:
« Απάντηση #957 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2010, 09:16:29 am »
και ναι,ειναι μια καινουργια μερα,καλημερα.
σκεφτομαι οτι αν τα πραγματα ειναι οντως ετσι,τοτε δεν αφορα τον κλαδο μας αλλά προκειται για σχεδιασμενη πρακτικη με στοχο τη μειωση δαπανων μεχρι νεωτερας.Και εξηγουμαι:
μικρη και απροσμενη φαση ειχαν οι δασκαλοι και οι νηπιαγωγοι.Τα κενα σ'αυτους ειναι εμφανεστερα και δεν καλυπτονται απο αλλες ειδικοτητες ομως και παλι ζητησαν ελαχιστους.Με ποιο σκεπτικο;φανταζομαι οικονομικο και με τελικο οριζοντα καποια στιγμη ισως τον οκτωβρη,οποτε και θα λυθει το μυστηριο των συνταξιοδοτησεων οριστικα.Εκει μονο να εικαζουμε μπορουμε για το πώς θα χειριστει το υπουργειο την κατασταση που θα εχει δημιουργηθει.Αν τα κενα ειναι πολλα,πολλοι ακω.Αλλιως,αμω.
Παντως,δεν μπορει εδω να τελειωνουν τα πραγματα,μην αυταπατωμαστε.Αλλες εποχες τωρα εβγαιναν τα κενα με τις αιτησεις αναρρωτικης,εγκυμοσυνης κλπ.Τι εγιναν αυτα;

Αποσυνδεδεμένος KIT MAT

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #958 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2010, 09:58:49 am »
Να ρωτήσω κάτι; Είστε όλοι άνεργοι σαν εμένα ή όχι; Εγώ περίμενα να με καλέσουν φέτος(σειρά 1132) δεν το έψαχνα και πολύ με φροντιστήρια και η ανεργία έχει χτυπήσει κόκκινο. Ρωτάω για να ΄δω τι γίνεται με όσους είναι πάνω κάτω σαν και εμένα.

Αποσυνδεδεμένος ENTY23

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #959 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2010, 10:13:54 am »
Η δικιά μου ΜΕΓΑΛΗ απορία παραμένει ΜΙΑ..Τόσες συνταξιοδοτήσεις φέτος...ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΤΟΟΟΟΟΣΣΣΣΑΑΑΑ ΚΕΝΑ????????
Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι η εξής: 1) Μειώθηκαν οι αποσπάσεις, 2) Μεγάλωσαν τα τμήματα, 3) Πήραν ιστορίες οι θεολόγοι και οι ξενόγλωσσοι, 4) Κόπηκαν και τα προγράμματα, τα οποία έπαιρναν οι μόνιμοι και έτσι υποτίθεται κάλυπταν το ωράριό τους, 5) Οι μόνιμοι παίρνουν όλες τις ώρες που υποχρεούνται. Γι' αυτό λοιπόν δεν υπάρχουν κενά.

Αποσυνδεδεμένος baxev_ch

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Η ζωή έχει περισσότερη φαντασία από μας!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #960 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2010, 10:56:09 am »
Να ρωτήσω κάτι; Είστε όλοι άνεργοι σαν εμένα ή όχι; Εγώ περίμενα να με καλέσουν φέτος(σειρά 1132) δεν το έψαχνα και πολύ με φροντιστήρια και η ανεργία έχει χτυπήσει κόκκινο. Ρωτάω για να ΄δω τι γίνεται με όσους είναι πάνω κάτω σαν και εμένα.
εγώ είμαι στην ίδια κατάσταση με σένα...περίπου 21 μόρια και μάλιστα στον 6ο μήνα τησ εγκυμοσύνης , περιόρισα τα μαθήματά μου , γιατι θεωρούσα οτι έστω αμω θα δουλέψω...τώρα με αυτά που διαβάζω εδώ με έχει πιάσει αγωνία....τι να πω....μας περιμένουν δύσκολες  μέρες....ας μην απελπιζόμαστε ακόμα όμως, πιστεύω πως έστω και πιο αργά , έστω και αμω θα μας πάρουν....
πάλι τα ίδια και τα ίδια θα μου πεις ρε φίλε...
όμως  τη σκέψη του πρόσφυγα, τη σκέψη του αιχμαλώτου, τη σκέψη του ανθρώπου που κατάντησε κι αυτός πραμάτεια...δοκίμασε να την αλλάξεις....ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ....(Γ.Σεφέρης)

Αποσυνδεδεμένος baxev_ch

• Πλήρες μέλος
  • Η ζωή έχει περισσότερη φαντασία από μας!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #961 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2010, 10:59:27 am »
αν υπολογίζω σωστά χρειαζόμαστε περίπου 600-650 άτομα να πάρουν ακόμα για να είμαστε μέσα....μέχρι τώρα το θεωρούσα πιθανό έστω για τρίτη φάση.....τώρα......;;;;;;;;;;;;;!! ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
πάλι τα ίδια και τα ίδια θα μου πεις ρε φίλε...
όμως  τη σκέψη του πρόσφυγα, τη σκέψη του αιχμαλώτου, τη σκέψη του ανθρώπου που κατάντησε κι αυτός πραμάτεια...δοκίμασε να την αλλάξεις....ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ....(Γ.Σεφέρης)

Αποσυνδεδεμένος eva7

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #962 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2010, 11:00:13 am »
Η οικονομική κρίση χτύπησε και τα ιδιαίτερα..πάπαλα κι εκεί.. :-\

Αποσυνδεδεμένος inw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • http://filologoi02.webnode.gr/(Σύλλογος Φιλολόγων)
Απ:
« Απάντηση #963 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2010, 11:04:47 am »
Ντίνα σ' ευχαριστούμε για τις πληροφορίες σου. Εσύ να μας ενημερώνεις με ό,τι μαθαίνεις.Εγώ σήμερα έμαθα απ' τον αδερφό μου (διορισμένος πε04)πως τα κενά (40 στα Τρίκαλα)καλύφθηκαν μ' αυτούς που ήταν στη διάθεση και δυστυχώς ήταν πάρα πολλοί.
http://filologoi02.webnode.gr/(Σύλλογος Φιλολόγων)

Αποσυνδεδεμένος eva7

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #964 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2010, 11:04:55 am »
Να αφιερώσουμε στη Διαμάντω το "Χτύπα κι άλλο..θα τ'αντέξω....."..Από αύριο τα νεότερα! Είθε να είναι ευχάριστα!  :)

Αποσυνδεδεμένος GERMANOS

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #965 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2010, 11:08:13 am »
 Συνάδελφοι έχω την ίδια αγωνία με εσάς.... Προσπαθώ να σκεφτώ όμως λογικά, όσο μπορώ... Δεν αμφισβητώ την Ντίνα... και τον Arist2.... Κρίνοντας όμως τις καταστάσεις καταλήγω στα ακόλουθα συμπεράσματα... Θα ακολουθήσει μία μικρή δεύτερη φάση... Σκεφτείτε ότι ακόμη δεν έχουν τοποθετηθεί οι μόνιμοι και οι αναπληρωτές α΄ φάσης.... Οι συνάδελφοι της α΄ φάσης μας το λένε καθημερινά και εμείς κάνουμε πως δεν τους ακούμε... προσκολλημένοι μόνο στη β φάση... Μα πώς θα έρθει η β φάση αν δεν τοποθετηθούν όλοι αυτοί οι συνάδελφοι... που ήδη πληρώνονται... Πληροφοριακά ο Ζαχαρίας Καψαλάκης μόλις έγραψε στο facebook ότι οι διορισμένοι ΑΜΩ ο ένας στους 3 αρνείται το διορισμό του... Νομίζω μου ακούγεται λογικό... Ποιος πάει από τον Πειραιά στις Σέρρες για 600 ευρώ αν δεν είναι έγκυος ή αν δεν μπορεί να πάρει άδεια επαπειλούμενης κύησης? Κανείς... Και να θέλει είναι πρακτικά αδύνατο....Δεν του φτάνουν τα χρήματα ούτε για τα εισιτήρια... Υπολογίστε ότι οι περισσότεροι από εμάς έχουμε οικογένεια.... Για να επανέλθω στο θέμα... θεωρώ ότι τέλη Οκτώβρη, με αρχές Νοέμβρη... θα γίνει μία γ΄φάση με ένα μεγάλο νούμερο 200? και μετά ΑΜΩ ωρομίσθιοι.... Νομίζω ότι όσοι εργαστήκαμε πέρσι ωρομίσθιοι με 20 μόρια... θα εργαστούμε και φέτος στο παραπέντε... Επίσης θα πρέπει να αφαιρέσουμε σε λίγο και καμιά 50ρια άτομα από Σιβιτανίδειο, εκκλησιαστικά σχολεία, ειδική αγωγή.... Στον κατάλογο της Σιβιτανιδείου μέχρι το νούμερο 90 είναι γύρω στα 24 - 23 μόρια...  
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 19, 2010, 11:10:59 am από GERMANOS »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182631
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144