0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: zulte στις Σεπτεμβρίου 20, 2010, 12:28:31 pmαν μας καλεσουν για ΑΜΩ φευγουμε απ τον πινακα και δε μας καλουν για ΑΚΩ ετσι;αν ανοιξει κενό στην περιοχή που είσαι ΑΜΩ τότε και μόνο σε καλουν ΑΚΩ..
αν μας καλεσουν για ΑΜΩ φευγουμε απ τον πινακα και δε μας καλουν για ΑΚΩ ετσι;
Σε ΓΕΛ του ν. Καστοριάς : 4 τμήματα στην Α Λυκείου με 27-28 μαθητές έκαστο. Μόλις σήμερα πήραν απόφαση να δημιουργήσουν και 5ο τμήμα μπας και αποφορτιστεί η κατάσταση και γίνει μάθημα της προκοπής . Το περιστατικό νομίζω εξηγεί επαρκώς γιατί ακόμη και σε περιοχές πιό ελέγξιμες τα κενά δεν έχουν ακόμη προσδιοριστεί με ακρίβεια
Παράθεση από: che στις Σεπτεμβρίου 20, 2010, 02:40:42 pmΣε ΓΕΛ του ν. Καστοριάς : 4 τμήματα στην Α Λυκείου με 27-28 μαθητές έκαστο. Μόλις σήμερα πήραν απόφαση να δημιουργήσουν και 5ο τμήμα μπας και αποφορτιστεί η κατάσταση και γίνει μάθημα της προκοπής . Το περιστατικό νομίζω εξηγεί επαρκώς γιατί ακόμη και σε περιοχές πιό ελέγξιμες τα κενά δεν έχουν ακόμη προσδιοριστεί με ακρίβειαΣε ΓΕΛ εδώ στη Δράμα συνέπτυξαν 3 τμήματα θεωρητικής κατεύθυνσης Γ' Λυκείου σε 2 των 29 και 30 ατόμων...Διαμαρτυρήθηκαν μαθητές, γονείς, καθηγητές, απ' ό,τι μαθαίνω όμως ο διευθυντής της δευτεροβάθμιας ανθίσταται σθεναρά... γραμμή απ' το υπουργείο λέει. Σήμερα ελπίζω να μάθω αν τελικά ξανάγιναν 3...
Παράθεση από: AntreaEirini στις Σεπτεμβρίου 20, 2010, 03:11:46 pmΠαράθεση από: che στις Σεπτεμβρίου 20, 2010, 02:40:42 pmΣε ΓΕΛ του ν. Καστοριάς : 4 τμήματα στην Α Λυκείου με 27-28 μαθητές έκαστο. Μόλις σήμερα πήραν απόφαση να δημιουργήσουν και 5ο τμήμα μπας και αποφορτιστεί η κατάσταση και γίνει μάθημα της προκοπής . Το περιστατικό νομίζω εξηγεί επαρκώς γιατί ακόμη και σε περιοχές πιό ελέγξιμες τα κενά δεν έχουν ακόμη προσδιοριστεί με ακρίβειαΣε ΓΕΛ εδώ στη Δράμα συνέπτυξαν 3 τμήματα θεωρητικής κατεύθυνσης Γ' Λυκείου σε 2 των 29 και 30 ατόμων...Διαμαρτυρήθηκαν μαθητές, γονείς, καθηγητές, απ' ό,τι μαθαίνω όμως ο διευθυντής της δευτεροβάθμιας ανθίσταται σθεναρά... γραμμή απ' το υπουργείο λέει. Σήμερα ελπίζω να μάθω αν τελικά ξανάγιναν 3...ΞΕΦΤΙΛΑ!!! Δεν έχω τίποτε άλλο να πω.....!!! ΥΓ: Σε ποιο ΓΕΛ έγινε αυτό...;;;
Παράθεση από: AntreaEirini στις Σεπτεμβρίου 20, 2010, 03:11:46 pmΣε ΓΕΛ εδώ στη Δράμα συνέπτυξαν 3 τμήματα θεωρητικής κατεύθυνσης Γ' Λυκείου σε 2 των 29 και 30 ατόμων...Διαμαρτυρήθηκαν μαθητές, γονείς, καθηγητές, απ' ό,τι μαθαίνω όμως ο διευθυντής της δευτεροβάθμιας ανθίσταται σθεναρά... γραμμή απ' το υπουργείο λέει. Σήμερα ελπίζω να μάθω αν τελικά ξανάγιναν 3...ΞΕΦΤΙΛΑ!!! Δεν έχω τίποτε άλλο να πω.....!!! ΥΓ: Σε ποιο ΓΕΛ έγινε αυτό...;;;
Σε ΓΕΛ εδώ στη Δράμα συνέπτυξαν 3 τμήματα θεωρητικής κατεύθυνσης Γ' Λυκείου σε 2 των 29 και 30 ατόμων...Διαμαρτυρήθηκαν μαθητές, γονείς, καθηγητές, απ' ό,τι μαθαίνω όμως ο διευθυντής της δευτεροβάθμιας ανθίσταται σθεναρά... γραμμή απ' το υπουργείο λέει. Σήμερα ελπίζω να μάθω αν τελικά ξανάγιναν 3...
το τρεναρουν να πιασει Οκτ.να παρουν β΄ γ΄ μαζι οπως το πανε....