0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ισως οντως να ηταν σε 39 νομους τα κενα και οι υπολοιποι να μην ειχαν,οποτε καλυψαν ο,τι κενα υπηρχαν.συνολικα πηραν παραπανω κι απο περυσι,αρα πιστευω να εχουμε καλα νεα
Παράθεση από: evants στις Σεπτέμβριος 24, 2010, 09:07:59 πμισως οντως να ηταν σε 39 νομους τα κενα και οι υπολοιποι να μην ειχαν,οποτε καλυψαν ο,τι κενα υπηρχαν.συνολικα πηραν παραπανω κι απο περυσι,αρα πιστευω να εχουμε καλα νεαΣΕ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΠΕΡΣΥ ΟΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ1500 ΦΕΤΟΣ 1700 ΠΕΡΣΥ....ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕ ΛΕΩ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΡΕ ΛΙΓΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ....ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ 500 ΚΑΙ ΗΡΘΕ 240......ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΦΕΤΟΣ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ
Παράθεση από: arist2 στις Σεπτέμβριος 24, 2010, 09:12:01 πμΠαράθεση από: evants στις Σεπτέμβριος 24, 2010, 09:07:59 πμισως οντως να ηταν σε 39 νομους τα κενα και οι υπολοιποι να μην ειχαν,οποτε καλυψαν ο,τι κενα υπηρχαν.συνολικα πηραν παραπανω κι απο περυσι,αρα πιστευω να εχουμε καλα νεαΣΕ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΠΕΡΣΥ ΟΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ1500 ΦΕΤΟΣ 1700 ΠΕΡΣΥ....ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕ ΛΕΩ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΡΕ ΛΙΓΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ....ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ 500 ΚΑΙ ΗΡΘΕ 240......ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΦΕΤΟΣ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙΠάντως στα σχολεία πιέζουν απίστευτα για συμπτύξεις και κάλυψη ωραρίου...Μου τα λέει ο άντρας μου...Κάθε μέρα παίρνουν τηλέφωνα οι διευθύνσεις!Οσο για τους νηπιαγωγούς,υποτίθεται δεν τέλειωσαν οι φάσεις για να μιλήσουμε για συνολικό αριθμό,έτσι δεν είναι;;;
καλημέρα σε όλους κ καλή υπομονή..μόλις μίλησα με το αρμόδιο τμήμα του υπουργείου (210 3442311) και μου είπαν ότι δεν έχουν καμιά ειδοποίηση σήμερα για ανακοίνωση αναπληρωτών φιλολόγων. μάλλον την ερχόμενη εβδομάδα θα δημοσιευτούν, μου είπαν. ωραίο σαββατοκύριακο θα περάσουμεν πάλι....
Η α φάση των νηπιαγωγών περιελάμβανε όμως περίπου 1300 άτομα..πολύ περισσότερα από άλλες χρονιές..πέρισυ για π.χ ,αν θυμάμαι καλά ,πήραν 600 με 700 αναπλ α φάση...επίσης.μην ξεχνάτε ότι λίγο πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων περίμεναν απογοητευμένοι μόνο 500 αναπλ ....Επομένως,υπομονή!!!Κάτι καλό θα ρθεί και για μας...
Συνάδελφοι έχετε κάνει μάθημα σε τάξη με 28 μαθητές? Δεν μπορεί να γίνει μάθημα με τίποτα....