0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάντως στα σχολεία πιέζουν απίστευτα για συμπτύξεις και κάλυψη ωραρίου...Μου τα λέει ο άντρας μου...Κάθε μέρα παίρνουν τηλέφωνα οι διευθύνσεις!
Καλημερουδια !!!!! Η α΄ φαση των νηπιαγωγων ηταν πολυ μεγαλυτερη απο την αναμενομενη ,αλλα και η δικη μας α΄ ηταν μεγαλυτερη απο την αντιστοιχη περσινη !!! Θυμαται κανεις περυσι η β΄ φαση και η γ΄ ποσους περιελαμβαναν και ποτε ειχαν γινει????Η β΄ νομιζω ηταν γυρω στις 9 Σεπτ.αλλα δεν ειμαι σιγουρη ,γιατι μαλλον θα χουμε 2 φασεις σε 1!
Συνάδελφοι έχετε κάνει μάθημα σε τάξη με 28 μαθητές? Δεν μπορεί να γίνει μάθημα με τίποτα....
Παράθεση από: GERMANOS στις Σεπτεμβρίου 24, 2010, 09:37:53 am Συνάδελφοι έχετε κάνει μάθημα σε τάξη με 28 μαθητές? Δεν μπορεί να γίνει μάθημα με τίποτα.... Σε 28αρι οχι, αλλα σε 27αρι, και μαλιστα σε ΕΠΑΛ, με 19 αγορια στην ταξη. Φανταζεσαι τι γινοταν εκει μεσα...
Παράθεση από: intemperanta στις Σεπτεμβρίου 24, 2010, 10:37:45 amΠαράθεση από: GERMANOS στις Σεπτεμβρίου 24, 2010, 09:37:53 am Συνάδελφοι έχετε κάνει μάθημα σε τάξη με 28 μαθητές? Δεν μπορεί να γίνει μάθημα με τίποτα.... Σε 28αρι οχι, αλλα σε 27αρι, και μαλιστα σε ΕΠΑΛ, με 19 αγορια στην ταξη. Φανταζεσαι τι γινοταν εκει μεσα... Άστα... έχω διδάξει σε 28 μόνο αγόρια....ΤΕΕ....
καλημέρα σε όλους κ καλή υπομονή..μόλις μίλησα με το αρμόδιο τμήμα του υπουργείου (210 3442311) και μου είπαν ότι δεν έχουν καμιά ειδοποίηση σήμερα για ανακοίνωση αναπληρωτών φιλολόγων. μάλλον την ερχόμενη εβδομάδα θα δημοσιευτούν, μου είπαν. ωραίο σαββατοκύριακο θα περάσουμεν πάλι....
ποσες πιστωσεις ομως περισσεψαν στην πρωτοβαθμια?