0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μα πόσο άχρηστοι μπορεί να είναι;Αφού δε το χεις ρε πατσαβούρα....γιατί δεν παραιτείσαι;
Καλημέρα! Χθες ήρθα σε επαφή με γνωστό μου μέσα από τη Δευτεροβάθμια του νομού μου (
ουτε 150 δεν θα παρουν ψαχνωγια δουλεια με 20 μορια
Συνάδελφοι, είδατε ότι πήραν 289 δασκάλους για το Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ;http://www.minedu.gov.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1288%3A24-09-10-----------------&catid=46%3Aprwtovathmia-ekpaideysh&Itemid=142&lang=elΑν δεν κάνω λάθος, είχαμε κι εμείς δικαίωμα να συμμετέχουμε. Νομίζω ότι το είχα τικάρει... Άρα, θα πάρουν κι εκεί πολλούς! Είναι και ευρωπαϊκά κονδύλια...Και αν μας πάρουν σε αυτό θα θεωρούμαστε "ειδικής αγωγής"!
Παράθεση από: alek81 στις Σεπτεμβρίου 25, 2010, 06:37:02 pmΣυνάδελφοι, είδατε ότι πήραν 289 δασκάλους για το Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ;http://www.minedu.gov.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1288%3A24-09-10-----------------&catid=46%3Aprwtovathmia-ekpaideysh&Itemid=142&lang=elΑν δεν κάνω λάθος, είχαμε κι εμείς δικαίωμα να συμμετέχουμε. Νομίζω ότι το είχα τικάρει... Άρα, θα πάρουν κι εκεί πολλούς! Είναι και ευρωπαϊκά κονδύλια...Και αν μας πάρουν σε αυτό θα θεωρούμαστε "ειδικής αγωγής"!Αν δεν απατώμαι, για να γίνει αυτό που λες, πρέπει προηγουμένως να έχουν εξαντληθεί οι πίνακες της ειδικής.
Στους δασκάλους από την ειδική πήραν;
Όσοι παρακολουθούμε το θέμα γνωρίζουμε τις δηλώσεις του υπουργειου για ανακοίνωση β φάσης τρίτη , τετάρτη . Απορώ πώς ένας γνωστός σε δευτεροβάθμια( καμία αιχμή για σενα zoeG) μπορεί να ξέρει περισσότερα .
Παράθεση από: alek81 στις Σεπτεμβρίου 25, 2010, 07:04:06 pmΣτους δασκάλους από την ειδική πήραν;Στους δασκάλους ξεκίνησαν από την ειδική και προφανώς εξαντλήθηκε ο πίνακας αυτός και αργότερα ανακοινώθηκαν νέα ονόματα αναπληρωτών από το γενικό πίνακα τους.