0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα κενά που υπάρχουν δεν αντιστοιχούν σε ίσο αριθμό προσλήψεων ,γιατί όσοι θα συνταξιοδοτηθούν έκαναν ελάχιστες ώρες και αυτό η διαμάντω το ξέρει.Άρα για 2 (μη σου πω για 3 )που θα φύγουν θα παροσληφθεί ένας ακω.Κενά πάντως ακούγεται πως υπάρχουν.
Παράθεση από: maraki_76 στις Σεπτεμβρίου 27, 2010, 01:32:20 pmΚαλημέρα - καλησπέρα....πως ξέρουμε ότι τα κενά είναι πολλά;;;φανταζόμαστε ή κάνουμε υποθέσεις βρε παιδιά;;εκτός κάποιων δεδομένων που τα άξια παιδιά της παρέας μας έχουν συλλέξει, πόσες άλλες ενδείξεις έχουμε για κάτι τέτοιο;;εξακολουθώ να πιστεύω - και μακάρι το έστικτο μου να με ξεγελά - πως θα εξαντλήσουν τα περιθώρια καλύπτοντας ανάγκες με υπερωρίες, β' αναθέσεις, συμπτύξεις.. Και επειδή συντηρώ την αισιοδοξία μου - όσο και αν έχω αποθυμοποιήσει πολύ τη χαρά να είσαι σε σχολείο, ειδικά αυτή τη χρονιά, που τα μόρια ουσιαστικά δεν ωφελούν ιδιαίτερα - δε θα πω άλλα.... Ο καθένας μπορεί να μιλάει για την περιοχή του με σιγουριά! Εγώ λοιπον μιλώ για τη Θράκη, όπου έγιναν ελάχιστοι διορισμοί (σε κάποιους νομούς και κανένας) και από μαθητές και συναδέλφους μαθαίνουμε ότι υπάρχουν κενά σε πολλά σχολεία!
Καλημέρα - καλησπέρα....πως ξέρουμε ότι τα κενά είναι πολλά;;;φανταζόμαστε ή κάνουμε υποθέσεις βρε παιδιά;;εκτός κάποιων δεδομένων που τα άξια παιδιά της παρέας μας έχουν συλλέξει, πόσες άλλες ενδείξεις έχουμε για κάτι τέτοιο;;εξακολουθώ να πιστεύω - και μακάρι το έστικτο μου να με ξεγελά - πως θα εξαντλήσουν τα περιθώρια καλύπτοντας ανάγκες με υπερωρίες, β' αναθέσεις, συμπτύξεις.. Και επειδή συντηρώ την αισιοδοξία μου - όσο και αν έχω αποθυμοποιήσει πολύ τη χαρά να είσαι σε σχολείο, ειδικά αυτή τη χρονιά, που τα μόρια ουσιαστικά δεν ωφελούν ιδιαίτερα - δε θα πω άλλα....
νομιζω μεχρι 16 βρε τιποτα δεν κανει τυχαια αυτη....
Παράθεση από: dimik στις Σεπτεμβρίου 27, 2010, 09:57:27 pmνομιζω μεχρι 16 βρε τιποτα δεν κανει τυχαια αυτη....Ποιο είναι το minimum των ωρων που μπορεί να διδασκει ενας εκπαιδευτικος που έχει κάνει αίτηση σύνταξιοδότησης??Απο ? εως 16? Το maximum είναι 16 ώρες?
Συναδελφοι καλησπερα, κουραγιο και καλη δυναμη σε οσους περιμενουν τη β' φαση...σημερα δε θα εβγαινε κανονικα...;;;Μια ερωτηση θα ηθελα να κανω, αν καποιος γνωριζει κατι σχετικα με το εξης: αναπληρωτης που πηγαινει σε 2 σχολεια για να συμπληρωσει ωραριο, απαλλασσεται απο εξωδιδακτικες εργασιες, πχ υπευθυνος τμηματος, γιορτες κτλ ή όχι;;;Υπαρχει σχετικος νομος που να αναφερεται σ'αυτο;;;