0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: alek81 στις Σεπτεμβρίου 30, 2010, 12:35:36 amΓια να δούμε βρε aristos2!Αποπνέεις μια αγνότητα (αφού πιστεύεις στους αριθμούς τους και στις προθέσεις τους) που μακάρι να ανταμειφθεί!Συμφέρει κι εμένα! Τίποτα δεν πιστεύω ..., επισημαίνω, απλώς, τον αριθμό των έως τώρα κλήσεων σε αντιστοιχία με τις επίσημα ανακοινωμένες πιστώσεις και προσπαθώ να "διασκεδάσω" την αηδία που νοιώθω - όπως πολλοί, υποθέτω - για την τεράστια καθυστέρηση, προχειρότητα κι εγώ δε γνωρίζω τι άλλο ..., σχετικά με τη
Για να δούμε βρε aristos2!Αποπνέεις μια αγνότητα (αφού πιστεύεις στους αριθμούς τους και στις προθέσεις τους) που μακάρι να ανταμειφθεί!Συμφέρει κι εμένα!
Παιδια ,ειτε αυτη ειτε την αλλη βδομαδα η φαση θα βγει...ποσο πισω να την πανε...??το θεμα ειναι να εχει αξιοπρεπη αριθμο ...γιατι αν φαμε την αναμονη για το τιποτα, τοτε θα ειναι οντως χαλια τα πραγματα...τωρα προς το παρον ας ελπιζουμε το καλυτερο...
Παράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 30, 2010, 12:44:59 amΠαράθεση από: alek81 στις Σεπτεμβρίου 30, 2010, 12:35:36 amΓια να δούμε βρε aristos2!Αποπνέεις μια αγνότητα (αφού πιστεύεις στους αριθμούς τους και στις προθέσεις τους) που μακάρι να ανταμειφθεί!Συμφέρει κι εμένα! Τίποτα δεν πιστεύω ..., επισημαίνω, απλώς, τον αριθμό των έως τώρα κλήσεων σε αντιστοιχία με τις επίσημα ανακοινωμένες πιστώσεις και προσπαθώ να "διασκεδάσω" την αηδία που νοιώθω - όπως πολλοί, υποθέτω - για την τεράστια καθυστέρηση, προχειρότητα κι εγώ δε γνωρίζω τι άλλο ..., σχετικά με τη