0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρε παιδιά γνωρίζει κανένας αν θα έχει και άλλες ειδικότητες τώρα που αναμένεται η β φάση;
Παράθεση από: KYRINIS στις Σεπτεμβρίου 29, 2010, 08:34:49 pmΈμαθα ότι σε σχολείο της Α΄Αθήνας, ο Διευθυντής ζήτησε επανειλημμένως 2 φιλολόγους, τους οποίους απάντησε το Γραφείο ότι δε θα τους στείλει -αφήνοντάς τον ξεκρέμαστο στο πώς θα ρυθμίσει το θέμα.Μετά από άρνηση των μονίμων να κάνουν υπερωρίες, αποφασίστηκε( δεν ξέρω αν ήταν και πρόταση από το Γραφείο αυτή) να περικόψουν τις διδακτικές ώρες του προγράμματος, π.χ. αντί για 3 ώρες Αρχαία να κάνουν 2. Αυτό είναι άκρως ΠΑΡΑΝΟΜΟ.Δεν ξέρω τι γίνεται, αλλά τα πράγματα έχουν πάρει πολύ άσχημη τροχιά. 2 κενά λοιπόν που κουκουλώνονται με αλχημείες.Μπράβο και πάλι μπράβο.Δε νομιζω βρε παιδια.. Τοποθετηθηκαμε εμεις της Α φασης και υποθετω πως περιμενουν την
Έμαθα ότι σε σχολείο της Α΄Αθήνας, ο Διευθυντής ζήτησε επανειλημμένως 2 φιλολόγους, τους οποίους απάντησε το Γραφείο ότι δε θα τους στείλει -αφήνοντάς τον ξεκρέμαστο στο πώς θα ρυθμίσει το θέμα.Μετά από άρνηση των μονίμων να κάνουν υπερωρίες, αποφασίστηκε( δεν ξέρω αν ήταν και πρόταση από το Γραφείο αυτή) να περικόψουν τις διδακτικές ώρες του προγράμματος, π.χ. αντί για 3 ώρες Αρχαία να κάνουν 2. Αυτό είναι άκρως ΠΑΡΑΝΟΜΟ.Δεν ξέρω τι γίνεται, αλλά τα πράγματα έχουν πάρει πολύ άσχημη τροχιά. 2 κενά λοιπόν που κουκουλώνονται με αλχημείες.Μπράβο και πάλι μπράβο.
Παράθεση από: moustard στις Σεπτεμβρίου 29, 2010, 09:24:43 pmΠαράθεση από: KYRINIS στις Σεπτεμβρίου 29, 2010, 08:34:49 pmΈμαθα ότι σε σχολείο της Α΄Αθήνας, ο Διευθυντής ζήτησε επανειλημμένως 2 φιλολόγους, τους οποίους απάντησε το Γραφείο ότι δε θα τους στείλει -αφήνοντάς τον ξεκρέμαστο στο πώς θα ρυθμίσει το θέμα.Μετά από άρνηση των μονίμων να κάνουν υπερωρίες, αποφασίστηκε( δεν ξέρω αν ήταν και πρόταση από το Γραφείο αυτή) να περικόψουν τις διδακτικές ώρες του προγράμματος, π.χ. αντί για 3 ώρες Αρχαία να κάνουν 2. Αυτό είναι άκρως ΠΑΡΑΝΟΜΟ.Δεν ξέρω τι γίνεται, αλλά τα πράγματα έχουν πάρει πολύ άσχημη τροχιά. 2 κενά λοιπόν που κουκουλώνονται με αλχημείες.Μπράβο και πάλι μπράβο.Δε νομιζω βρε παιδια.. Τοποθετηθηκαμε εμεις της Α φασης και υποθετω πως περιμενουν την
Παράθεση από: KYRINIS στις Σεπτεμβρίου 30, 2010, 12:15:13 pmΠαράθεση από: moustard στις Σεπτεμβρίου 29, 2010, 09:24:43 pmΠαράθεση από: KYRINIS στις Σεπτεμβρίου 29, 2010, 08:34:49 pmΈμαθα ότι σε σχολείο της Α΄Αθήνας, ο Διευθυντής ζήτησε επανειλημμένως 2 φιλολόγους, τους οποίους απάντησε το Γραφείο ότι δε θα τους στείλει -αφήνοντάς τον ξεκρέμαστο στο πώς θα ρυθμίσει το θέμα.Μετά από άρνηση των μονίμων να κάνουν υπερωρίες, αποφασίστηκε( δεν ξέρω αν ήταν και πρόταση από το Γραφείο αυτή) να περικόψουν τις διδακτικές ώρες του προγράμματος, π.χ. αντί για 3 ώρες Αρχαία να κάνουν 2. Αυτό είναι άκρως ΠΑΡΑΝΟΜΟ.Δεν ξέρω τι γίνεται, αλλά τα πράγματα έχουν πάρει πολύ άσχημη τροχιά. 2 κενά λοιπόν που κουκουλώνονται με αλχημείες.Μπράβο και πάλι μπράβο.Δε νομιζω βρε παιδια.. Τοποθετηθηκαμε εμεις της Α φασης και υποθετω πως περιμενουν την
Παιδιά δεν είμαι φιλόλογος αλλά παίρνω πολύ κουράγιο από εσάς !!!! Παρατήρησα ότι στο site του υπουργείου λείπουν οι ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ , γιατι;;;;;;