0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό γράφτηκε από νωρίς από τον aristos2 και όλοι γνωρίζουμε τα δείγματα γραφής του :"Η πληροφόρησή μου από το Υπουργείο επιμένει πως θα ισχύσουν οι δηλώσεις της Υφυπουργού για κλήση της
Παράθεση από: kasta1 στις Σεπτεμβρίου 30, 2010, 11:22:08 pmΑυτό γράφτηκε από νωρίς από τον aristos2 και όλοι γνωρίζουμε τα δείγματα γραφής του :"Η πληροφόρησή μου από το Υπουργείο επιμένει πως θα ισχύσουν οι δηλώσεις της Υφυπουργού για κλήση της
Καληνύχτα παιδάκια και με το καλό να ξημερώσει η πρωτομηνιά......καλά να μας μπει η πρώτη μέρα
Kαλημέρα, καλό μήνα, καλά ξεμπερδέματα ...Επειδή επιθυμώ να είμαι ξεκάθαρος και, σε τέτοιες ώρες αγωνίας, δεν ξέρω αν όλοι έχουν την απαιτούμενη ψυχραιμία ..., εξηγούμαι εκ νέου:Χθές, μετέφερα, με όποια δική μου - ελπίζω και δική σας - επιφύλαξη, την αίσθηση υπαλλήλου του Τμ. Διορισμών για κλήση 300 και ΠΕ02 ..., αίσθηση βεβαίως που στηρίζεται στο πλήθος κενών για τ' οποίο είναι ενήμερος, αλλά δε μου αποκάλυψε ..., στην ανακοίνωση, από μέρες, της Χριστοφιλοπούλου για κλήση στα τέλη της τρέχουσας εβδομάδας, καθώς και στις, εκ του υπουργείου, ανακοινώσεις για λίγες (2-4) φετινές φάσεις, ως τέλος Οκτώβρη, που θα καλύψουν τα κενά ...Τι θα γίνει δε γνωρίζω ... Η αίσθηση και η επιθυμία μου είναι να κληθούν, επιτέλους, και να είναι πάνω από 300 ..., αλλά Άλλοι αποφασίζουν.Ως πέρσι, μπορούσα να σας ενημερώνω με εξαιρετική ακρίβεια και συνέπεια, λόγω κάποιου, που δεν είναι πια στην ίδια θέση ...Φέτος, αναζητώ κι εγώ, όπως όλοι, σταγόνες λογικής σ' έναν ωκεανό παραλογισμού και προχειρότητας ..., ελπίζω, σήμερα, πολλοί να βγούμε στην ακτή!Γενικά, αξιολογείτε - με τη λογική και όχι με το συναίσθημα - ό,τι ακούτε και, κυρίως, ό,τι λέτε ...