0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν πάρουν 400 άτομα μέχρι 335 στον εκαθαρισμένο γιατί υπάρχουν και τρίτεκνοι με υψηλά μόρια
Παράθεση από: Elpida!!! στις Οκτωβρίου 01, 2010, 01:59:45 pmΠαράθεση από: ZoeG στις Οκτωβρίου 01, 2010, 01:57:12 pmΜ'εμάς τι θα γίνει arist2? Μέχρι πού λες να φτάσει στον εκκαθαρισμένο ο αριθμός? Κι έχω ένα κακό προαίσθημα από το πρωί...λογικά θα φτάσει γυρω στο 350 τουλαχιστονΜε ή χωρίς τους τρίτεκνους? αυτό με καίει!!! Είμαι γύρω στο 260 στον εκκαθαρισμένο!!!
Παράθεση από: ZoeG στις Οκτωβρίου 01, 2010, 01:57:12 pmΜ'εμάς τι θα γίνει arist2? Μέχρι πού λες να φτάσει στον εκκαθαρισμένο ο αριθμός? Κι έχω ένα κακό προαίσθημα από το πρωί...λογικά θα φτάσει γυρω στο 350 τουλαχιστον
Μ'εμάς τι θα γίνει arist2? Μέχρι πού λες να φτάσει στον εκκαθαρισμένο ο αριθμός? Κι έχω ένα κακό προαίσθημα από το πρωί...
Παιδιά πάμε για 400 άτομα....η πληροφορία είναι διασταυρωμένη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δε ξέρουμε τη μέρα.!!!!!!!!!!!!Ίσως σήμερα αν πορλάβουν.....
Παράθεση από: ZoeG στις Οκτωβρίου 01, 2010, 02:03:47 pmΠαράθεση από: Elpida!!! στις Οκτωβρίου 01, 2010, 01:59:45 pmΠαράθεση από: ZoeG στις Οκτωβρίου 01, 2010, 01:57:12 pmΜ'εμάς τι θα γίνει arist2? Μέχρι πού λες να φτάσει στον εκκαθαρισμένο ο αριθμός? Κι έχω ένα κακό προαίσθημα από το πρωί...λογικά θα φτάσει γυρω στο 350 τουλαχιστονΜε ή χωρίς τους τρίτεκνους? αυτό με καίει!!! Είμαι γύρω στο 260 στον εκκαθαρισμένο!!!Aσε και γω ειμαι γυρω στο 300,εκανα τη βλακεια και εβαλα το κουτακι και με εχουν ζωσει τα μαυρα φιδια.Αν επαληθευτουν αυτα που ακουγονται ειμαστε μεσα.Που καταντησαμε,να φοβομαστε μην μας παρουν..Λογω οικογενειακων υποχρεωσεων δεν μπορω να φυγω μακρια.Οποτε θα προτιμουσα να ειμαι στους πρωτους της γ φασης η αμω κοντα στο σπιτι μου.Ο καθεις με τον πονο του.
Παιδιά δύσκολο για σήμερα ...μάλλον Δευτέρααριθμός πάνω απο 400!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παράθεση από: arist2 στις Οκτωβρίου 01, 2010, 02:22:00 pmΠαιδιά δύσκολο για σήμερα ...μάλλον Δευτέρααριθμός πάνω απο 400!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΚΩ, ΑΜΩ;;;;;
ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΑΣΗ ΟΣΟ 1) 20% ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ 2) ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΣΕΠ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΗΜΟΥΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΩΡΟΜΙΣΘΙΑ ΜΕ 2 ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΧΑΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΟΡΙΑΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!