0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν περίπου 50 άτομα που έπρεπε να κληθούν στην α΄φάση και δεν κλήθηκαν επειδή δεν τσέκαραν το κουτάκι... μία από αυτούς είμαι και εγώ... και ελπίζω να μη μας πηδήξει και αυτή η φάση (κυριολεκτικά και μεταφορικά)!!!Καλό κουράγιο και καλή τοποθέτηση σε όλους!!!
Αχ! αυτες οι πηγες που δε σηκωνουν τα τηλεφωνα....ας μη φτασουμε στην πηγη και δεν πιουμε νερο...
Παράθεση από: tonik στις Οκτωβρίου 01, 2010, 04:38:08 pmΚαι ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν περίπου 50 άτομα που έπρεπε να κληθούν στην α΄φάση και δεν κλήθηκαν επειδή δεν τσέκαραν το κουτάκι... μία από αυτούς είμαι και εγώ... και ελπίζω να μη μας πηδήξει και αυτή η φάση (κυριολεκτικά και μεταφορικά)!!!Καλό κουράγιο και καλή τοποθέτηση σε όλους!!!Ας κουτσομπολέωουμε και λίγο!!Και εγώ μια από τα ίδια τι περιοχές είχες βάλει και σε "πηδηξε"?
http://www.minedu.gov.gr/index.php?option=com_content&view=category&id=135&Itemid=142&lang=el
Παράθεση από: lazaroz στις Οκτωβρίου 01, 2010, 04:41:11 pmΠαράθεση από: tonik στις Οκτωβρίου 01, 2010, 04:38:08 pmΚαι ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν περίπου 50 άτομα που έπρεπε να κληθούν στην α΄φάση και δεν κλήθηκαν επειδή δεν τσέκαραν το κουτάκι... μία από αυτούς είμαι και εγώ... και ελπίζω να μη μας πηδήξει και αυτή η φάση (κυριολεκτικά και μεταφορικά)!!!Καλό κουράγιο και καλή τοποθέτηση σε όλους!!!Ας κουτσομπολέωουμε και λίγο!!Και εγώ μια από τα ίδια τι περιοχές είχες βάλει και σε "πηδηξε"?Τους 7 νομούς της κεντρικής Μακεδονίας!!! Αλλά τι περίμενα!!! Εδώ ολόκληρη Θεσσαλονίκη έδωσε 0 κενά στην ανατολική και 11 ή 13 στη δυτική! Πού πήγαν τα κενά οεο;;; Εσύ σε ποιά περιοχή έπαθες το ίδιο;
Παράθεση από: tonik στις Οκτωβρίου 01, 2010, 04:44:34 pmΠαράθεση από: lazaroz στις Οκτωβρίου 01, 2010, 04:41:11 pmΠαράθεση από: tonik στις Οκτωβρίου 01, 2010, 04:38:08 pmΚαι ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν περίπου 50 άτομα που έπρεπε να κληθούν στην α΄φάση και δεν κλήθηκαν επειδή δεν τσέκαραν το κουτάκι... μία από αυτούς είμαι και εγώ... και ελπίζω να μη μας πηδήξει και αυτή η φάση (κυριολεκτικά και μεταφορικά)!!!Καλό κουράγιο και καλή τοποθέτηση σε όλους!!!Ας κουτσομπολέωουμε και λίγο!!Και εγώ μια από τα ίδια τι περιοχές είχες βάλει και σε "πηδηξε"?Τους 7 νομούς της κεντρικής Μακεδονίας!!! Αλλά τι περίμενα!!! Εδώ ολόκληρη Θεσσαλονίκη έδωσε 0 κενά στην ανατολική και 11 ή 13 στη δυτική! Πού πήγαν τα κενά οεο;;; Εσύ σε ποιά περιοχή έπαθες το ίδιο;Σε Αθήνα και Περαιά
Παράθεση από: lazaroz στις Οκτωβρίου 01, 2010, 04:41:11 pmΠαράθεση από: tonik στις Οκτωβρίου 01, 2010, 04:38:08 pmΚαι ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν περίπου 50 άτομα που έπρεπε να κληθούν στην α΄φάση και δεν κλήθηκαν επειδή δεν τσέκαραν το κουτάκι... μία από αυτούς είμαι και εγώ... και ελπίζω να μη μας πηδήξει και αυτή η φάση (κυριολεκτικά και μεταφορικά)!!!Καλό κουράγιο και καλή τοποθέτηση σε όλους!!!Ας κουτσομπολέωουμε και λίγο!!Και εγώ μια από τα ίδια τι περιοχές είχες βάλει και σε "πηδηξε"?Aπο αυτους τους 50 ειχε βαλει κανεις θεσσαλια κ δεν τον πηραν?
Παράθεση από: B F στις Οκτωβρίου 01, 2010, 04:45:28 pmΠαράθεση από: lazaroz στις Οκτωβρίου 01, 2010, 04:41:11 pmΠαράθεση από: tonik στις Οκτωβρίου 01, 2010, 04:38:08 pmΚαι ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν περίπου 50 άτομα που έπρεπε να κληθούν στην α΄φάση και δεν κλήθηκαν επειδή δεν τσέκαραν το κουτάκι... μία από αυτούς είμαι και εγώ... και ελπίζω να μη μας πηδήξει και αυτή η φάση (κυριολεκτικά και μεταφορικά)!!!Καλό κουράγιο και καλή τοποθέτηση σε όλους!!!Ας κουτσομπολέωουμε και λίγο!!Και εγώ μια από τα ίδια τι περιοχές είχες βάλει και σε "πηδηξε"?Aπο αυτους τους 50 ειχε βαλει κανεις θεσσαλια κ δεν τον πηραν?Για Θεσσαλία δεν ξέρω... άλλη μία κοπέλα που ξέρω επίσης κεντρική Μακεδονία.