0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
οκ...πάμε για ύπνο...τουλάχιστον μάθαμε αριθμό και ότι θα είμαστε μέσα κάτι είναι και αυτό...φαντάζεσαι να μη μαθαίναμε τίποτα...η αγωνία θα χτυπούσε κόκκινο..τώρα είμαι πιο ήρεμος....
Παράθεση από: arist2 στις Οκτωβρίου 02, 2010, 12:02:40 amοκ...πάμε για ύπνο...τουλάχιστον μάθαμε αριθμό και ότι θα είμαστε μέσα κάτι είναι και αυτό...φαντάζεσαι να μη μαθαίναμε τίποτα...η αγωνία θα χτυπούσε κόκκινο..τώρα είμαι πιο ήρεμος....Ολυμπιακός κι εσύ, σε είχα αφουγκραστεί ...
Αντε παιδια καληνυχτα!!!τα λεμε και αυριο παλι.....παλι εδω θα ειμαστε...να σβησω το φως???
ariste2 όπου και να σε τοποθετήσουν (με το καλό ) μη λησμονήσεις τους "μοιραίους" αυτού του φόρουμ...δεν θα ήθελα ποτέ να βρεθώ στη δυσάρεστη θέση και να πω:"Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς τον aristo2; Ο άνθρωπος αυτός ήταν μια κάποια παρηγοριά"
μπα...αν και με αυτους ποτέ δε ξέρεις
Παράθεση από: arist2 στις Οκτωβρίου 02, 2010, 12:09:16 amμπα...αν και με αυτους ποτέ δε ξέρεις ο πίνακας αναπληρωτων αλλαξε σημερα?πάντα δεν αλλάζει πριν βγουνε?ειδε κανεις?
αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι η σιωπη του alfavita και του esos,ολη μερα σημερα...