0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα!!!!Συμφωνώ μαζί σας.Γνωρίζουμε τουλάχιστον πάνω κάτω τον αριθμό και έχουμε ηρεμήσει.Τώρα υπάρχει αγωνία για το που θα βρεθούμε.. Είναι και αυτό το άτιμο το κουτάκι........Ας μην είμαστε όμως αχάριστοι..Ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες :)Καλό σαβ/κο σε όλους και καλή τοποθέτηση!!!!!!
Παράθεση από: aristos2 στις Οκτωβρίου 01, 2010, 11:48:51 pm— Τι περιμένουμε στον Η/Υ συναθροισμένοι; Είναι οι αναπληρωτές να κληθούν σήμερα.— Γιατί μέσα στο Φόρουμ μια τέτοια απραξία; Τι κάθονται οι του Υπουργείου και δε "τρέχουν" τον πίνακα; Γιατί οι αναπληρωτές θα κληθούν σήμερα. Τι δουλειές πια θα κάμουν οι του Υπουργείου; Οι αναπληρωτές σαν έλθουν θα διδάξουν.—Γιατί η Μεγαλειοτάτη Άννα μας τόσο πρωί σηκώθη, και κάθεται στου Δια
— Τι περιμένουμε στον Η/Υ συναθροισμένοι; Είναι οι αναπληρωτές να κληθούν σήμερα.— Γιατί μέσα στο Φόρουμ μια τέτοια απραξία; Τι κάθονται οι του Υπουργείου και δε "τρέχουν" τον πίνακα; Γιατί οι αναπληρωτές θα κληθούν σήμερα. Τι δουλειές πια θα κάμουν οι του Υπουργείου; Οι αναπληρωτές σαν έλθουν θα διδάξουν.—Γιατί η Μεγαλειοτάτη Άννα μας τόσο πρωί σηκώθη, και κάθεται στου Δια
εγω.. αν και αριθμητικα μεσα... δεν εβαλα φετος για πρωτη φορα, εκτιμωντας την οικογενειακη και οικονομικη μου κατασταση, το κουτακι παντου... μπορει το συστημα και να με προσπερασει καθως θα τρεχει... αν ειναι να'ρθει θε ναρθει αλλιως... ελπιζω να μην πω .."η αναπληρωση αργησε μια μερα"...
Καλημέρα!!! Μέσα σ' αυτούς τους 390 θα είναι περίπου 75-80 τρίτεκνοι και πόσα άτομα που έχουν προσληφθεί ήδη στην ειδική αγωγή?Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος please???
Και εγω δεν έβαλα το κουτάκι λέτε η Θεσσαλονίκη να δώσει αρκετα κενά, αφού στην πρώτη φάση είχε ελάχιστα ή τα κάλυψαν με αποσπάσεις;;
καλημερα και απο εμενα... Aristos2 ..παντα αξιος!!!! (κι ευχη και διαπιστωση) εγραψες τον υμνο της αγωνιας του αναπληρωτη ...τυφλα να'χει ο υμνος του Ολυμπιακου
εγω παλι θα ειμαι στην τελευταια 20αδα 25αδα και τρεμω το κουτακι καθως το μικρο μου τεκνο μετραει 6 μηνες ζωης.Αλλοι φοβουνται μηπως τους προσπερασει το συστημα,αλλοι μετανοιωσαν για το κουτακι,τι να πει κανεις.Το σιγουρο ειναι οτι ολοι εχουμε τον αγωνα μας.Να ρωτησω και κατι ασχετο.Το ECDL στο νεο συστημα μοριοδοτησης μετραει 1 ολοκληρο μοριο η οχι