0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδια και εγω αυτο εγραψα χτες!! οντως τα κενα θα φανουν απο τις 8 οκτωβρη και μετα γιατι οντως τοτε ειναι η ημερομηνια που και οι τελευταιοι φευγουν στην συνταξη..... μου το ειπε ενας συναδελφος που οταν πηγα στο κεσυπ να ρωτησω κατι μου λεει :"εισαι το τελευταιο ατομο που εξυπηρετω στην καριερα μου... σε μιση ωρα θα ειμαι πολιτης !!" χαχαχαχα.....και μου εξηγησε την ολη διαδικασια... οποτε ,λεω τωρα εγω, μηπως παμε σε μια μικρη σχετικα β φαση κκαι ερθει μια λιγο πιο μεγαλη γ??
Το ποτήρι έχει ξεχειλίσει.....και η τάση να ξερ@@ουμε είναι σταθερή κατάσταση και καθημερινή πραγματικότητα.Συμφωνώ μαζί σας...Στο μεταξύ μήπως μπορεί κανείς να πει την άποψη του γύρω από το θέμα της Ψυχολογίας που έθεσα;;;;Ευχαριστώ
Καλημέρα σε όλους, αν και η ώρα έχει πατήσει το όριο προ; καλησπέρα....Ερώτηση΄πάνω στο σχέδιο: την ψυχολογία θα τη διδάσκει άραγε απόφοιτος του Φ.Π.Ψ. ή θα αρχίσουν να απορροφούνται απόφοιτοι τμημάτων Ψυχολογίας "καθαρής;;;;;;Ρωτάω γιατί η κατάρτιση στην ψυχολογία από Φ.Π.Ψ. σε καλύπτει να διδάξεις, όμως δε σου δίνει την επαγγελματική επάρκεια να ασκήσεις το επάγγελμα του ψυχολόγου-και πολύ καλά ισχύει,συμφωνώ απόλυτα, καθώς πρόκειται για δύο διαφορετικά πράγματα.Η τάξη βέβαια προϋποθέτει παιδαγωγική επάρκεια, που το τμήμα παρέχει ικανοποιητικά.
Συνάδελφοι στα πόσα μόρια περίπου υπολογίζετε πως θα είναι ο τελευταίος μη τρίτεκνος της β φάσης;