*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 497960 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Sun

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • αιτία ελομένου ' θεός αναίτιος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #2100 στις: Οκτωβρίου 03, 2010, 09:37:58 am »
μηπως ειπε νουμερα το νουμερο;
οσοι το ειδαν το θριλερ ας μας που και εμας
Πότε θα καταλάβετε κάποιοι επιτέλους ότι το πρόβλημα δεν είναι τα πρόσωπα ,αλλά η πολιτική που εφαρμόζεται ; Πότε θα μάθετε να βλέπετε το δάσος και όχι το δέντρο ; Η κάθε Διαμαντοπούλου και η κάθε Χριστοφιλοπούλου είναι περαστικές . Αύριο δε θα είναι στη θέση τους. Το θέμα είναι ,θα αλλάξει η πολιτκή σε θέματα παιδείας ; Θα αυξηθούν οι διορισμοί, τα σχολεία, οι μισθοί ; Θα βελτιωθούν οι συνθήκες διδασκαλίας ; Είναι πολύ κοντόφθαλμο να πιστεύουμε ότι αυτά καθορίζονται από μια περαστική και αναλώσιμη υπουργό...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 06:11:52 »

Αποσυνδεδεμένος maira 230

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Δεν αντέχω τη μιζέρια!!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #2101 στις: Οκτωβρίου 03, 2010, 10:40:11 am »
Καλημέρα σε όλους!!!!!!!!!
Αισθάνομαι ευτυχής γιατί οι μηχανισμοί άμυνας βοηθούν να έχω ακόμη..δεκάωρους ύπνους....
Θα συμφωνήσω με sun, καθώς τα πρόσωπα απλά φαίνονται, ενώ το σύστημα είναι ο Big Brother που στήνει τους ρόλους τους..κάπως έτσι τελοσπάντων..
Οι πολίτες ωστόσο, τους πολιτικούς ακούν και βλέπουν καθημερινά, οπότε όταν ο θυμός εκφράζεται κάπου συγκεκριμένα, η αγανάκτηση προσωρινά αίρεται ή τουλάχιστον έχουμε τη ψευδαίσθηση ότι εκτονωθήκαμε, γιατί εκείνη τη στιγμή "τα'παμε" ή σκυλοβρίσαμε κάποιον...
Το'χω ξαναπεί εδώ πως μια επόμενη κ μεθεπόμενη φάση θα μας τακτοποιήσει, όμως δεν είναι αυτό που με ησυχάζει και ικανοποιεί πια....όταν η παιδεία υπολειτουργεί και οι χρόνιες αδυναμίες υποτροπιάζουν...όταν κάθε χρόνο περιμένουμε σαν τα "πιόνια" που θα μας πάνε, αψηφώντας ότι έχουμε όλοι τη ζωή μας, τις οικογένειές μας και πάνω απ' όλα...ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ μας :o :o :o :o :o :o :o

Αποσυνδεδεμένος Sun

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • αιτία ελομένου ' θεός αναίτιος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #2102 στις: Οκτωβρίου 03, 2010, 10:48:45 am »
Αισθάνομαι ευτυχής γιατί οι μηχανισμοί άμυνας βοηθούν να έχω ακόμη..δεκάωρους ύπνους....
Θα συμφωνήσω με sun, καθώς τα πρόσωπα απλά φαίνονται, ενώ το σύστημα είναι ο Big Brother που στήνει τους ρόλους τους..κάπως έτσι τελοσπάντων..
Οι πολίτες ωστόσο, τους πολιτικούς ακούν και βλέπουν καθημερινά, οπότε όταν ο θυμός εκφράζεται κάπου συγκεκριμένα, η αγανάκτηση προσωρινά αίρεται ή τουλάχιστον έχουμε τη ψευδαίσθηση ότι εκτονωθήκαμε, γιατί εκείνη τη στιγμή "τα'παμε" ή σκυλοβρίσαμε κάποιον...
Το'χω ξαναπεί εδώ πως μια επόμενη κ μεθεπόμενη φάση θα μας τακτοποιήσει, όμως δεν είναι αυτό που με ησυχάζει και ικανοποιεί πια....όταν η παιδεία υπολειτουργεί και οι χρόνιες αδυναμίες υποτροπιάζουν...όταν κάθε χρόνο περιμένουμε σαν τα "πιόνια" που θα μας πάνε, αψηφώντας ότι έχουμε όλοι τη ζωή μας, τις οικογένειές μας και πάνω απ' όλα...ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ μας :o :o :o :o :o :o :o
Έτσι όπως το θέτεις, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

Αποσυνδεδεμένος mimelismoni

• Έμπειρο μέλος
  • "παντ΄ανοιχτα παντ΄αγρυπνα τα ματια της ψυχης μου"
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #2103 στις: Οκτωβρίου 03, 2010, 11:22:33 am »
καλημερα!συμφωνω απολυτα.δεν πρεπει να ειμαστε κοντοφθαλμοι.Ως κλαδος και γενικα ως εκπαιδευτικοιθα πρεπει να αγωνιστουμε για το καλυτερο.δυστυχως βλεπω οτι επαναπαυομαστε μονο ως προς τον αριθμο φιλολογων που θα καλεσουν.Κι εγω αγωνιω για τον αν θα κληθω φετος αλλα δε στεκομαι μονο εκει.υπαρχουν συναδελφοι που μολις πηραν το πτυχιο κι εχουν απογοητευτει...ποιο ειναι το μελλον?μπραβο sun που αν και διορισμενος εφιστας την προσοχη ολων μας στην ουσια του ζητηματος και δεν επαναπευεσαι στην εκπαιδευτικη σου κονιστρα. ;)
http://filologoi02.webnode.gr/ το επισημο site του Πανελληνιου Συλλογου Αναπληρωτων Φιλολογων,παρακαλω οι Φιλολογοι πατηστε στο λινκ,εγγραφειτε στο Συλλογο και παρτε μερος στο Φορουμ.Μας αφορα ολους!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 06:11:52 »

Αποσυνδεδεμένος eri02

• Ιστορικό μέλος
  • χαμογελά η ζωή σε όποιον έχει πίστη και αντοχή....
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #2104 στις: Οκτωβρίου 03, 2010, 11:49:33 am »
Έτσι όπως το θέτεις, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
Εχεις απολυτο δικο...μια εδω ,μια εκει  και με την ελπιδα της μονιμοποιησης οπως δειχνουν οι αριθμοι των προσληψεων να ειναι μακρινο ονειρο οδηγουμαστε σε αδιεξοδο...φετος στον ενα τοπο ,του χρονου στον αλλο ...χανεις τον μπουσουλα...εγω πολλες φορες νιωθω οτι δεν εχω μια συνεχεια...πανω που συνηθιζω καπου ,βρισκομαι αλλου ....και αν εχεις και οικογενειακες υποχρεωσεις...?????πως να μην υπαρχει υπογεννητικοτητα???? ευκολο ειναι ενα παιδι να το κανεις αποσκευη χειρος...????

Αποσυνδεδεμένος Supreme

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #2105 στις: Οκτωβρίου 03, 2010, 11:56:02 am »
Όλοι έχετε δίκιο αλλά μιλάμε για πολύ μιζέρια Κυριακάτικα.Αλλάξτε διάθεση επειγόντως....

Αποσυνδεδεμένος dimik

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #2106 στις: Οκτωβρίου 03, 2010, 12:08:24 pm »
Παιδια καλημερα!!!!
μην την ακουτε...σιγα μην τρεχει και απο την τεταρτη!!!
Μην την ακουτε...αυτη ήταν που ελεγε...οτι θα ειχε γινει κληση αναπληρωτων την προηγουμενη βδομαδα ¨αρχες"
ολο ετσι λεει...και τελικα βλεπουμε πως δεν ισχυει..
ας ελπίσουμε οτι τα αποτελεσματα μας θα βγουν ΔΕΥΤΕΡΑ και ΟΧΙ ΑΠΟ Δευτέρα!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 03, 2010, 12:19:41 pm από dimik »

Αποσυνδεδεμένος momo

• Πλήρες μέλος
  • γηράσκω αεί διδασκόμενη..
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #2107 στις: Οκτωβρίου 03, 2010, 12:10:21 pm »
Όλοι έχετε δίκιο αλλά μιλάμε για πολύ μιζέρια Κυριακάτικα.Αλλάξτε διάθεση επειγόντως....

σωστα! ας απολαυσουμε τη χαλαροτητα και την ξεγνοιασια αυτης της κυριακης... το αυριο θαρθει..το χθες ομως με τιποτα... ;)
Θεέ μου, δώσε μου εγκράτεια και υπομονή... ΤΩΡΑ!!!!!

Αποσυνδεδεμένος KORINA27

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #2108 στις: Οκτωβρίου 03, 2010, 12:37:41 pm »
kαλημερα σε ολουσ σασ! παρακολουθω τοφορουμ ενα χρονο.το πρωτο μου  μυνυμα ασ ειναι μια ευχη για καλη τοποθετηση σ οσουσ περιμενουν ευελπιστω ...αυριο.και οσοι δε θαναι αυριο...υπομονη κι επιμονη!...περσι ημουν 2 θεσεισ μετα τον τελευταιο αναπληρωτη.

Αποσυνδεδεμένος belw

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #2109 στις: Οκτωβρίου 03, 2010, 12:49:49 pm »
 Καλημερα!

Διαβασατε την ανακοινωση της ΠΕΑ για την προυπηρεσια? http://www.pde.gr/forum/index.php?page=1862
Πως την αντιλαμβανεστε? γιατι εγω καταλαβαινω οτι θελουν να ειναι σιγουροι και ησυχοι πως δεν προκειται να ξεκλειδωσουν οι πινακες  ::)

Αποσυνδεδεμένος eri02

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #2110 στις: Οκτωβρίου 03, 2010, 12:53:05 pm »
Η' να μην ξεκλειδωσουν μερικως και για αλλους να μεινουν κλειδωμενοι...ή για ολους ή για κανεναν...(η εκτιμηση μου ειναι αυτη)

Αποσυνδεδεμένος GERMANOS

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #2111 στις: Οκτωβρίου 03, 2010, 01:39:32 pm »
 Συζητιέται να ανακοινωθεί η

Αποσυνδεδεμένος eri02

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #2112 στις: Οκτωβρίου 03, 2010, 01:47:59 pm »
Μονο να μην παει Παρασκευη και Παρασκευη ξαναπουν απο Δευτερα...και δε θα καταλαβουμε ποτε θα πουμε χαρουμενη χρυση πρωτοχρονια.... ;D

Αποσυνδεδεμένος karas

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #2113 στις: Οκτωβρίου 03, 2010, 01:56:59 pm »
Ε όχι πια...και με τα πόδια να τα στέλνανε θα είχαν φτάσει πια τα ονόματα στη Γαρίπα (χωριό της Κρήτης)..Αμάν όλο αύριο και αύριο...
Αν κάποιος από εσάς που μιλάτε με γνωστούς στο πολύπαθο υπουργείο κατορθώσει να μάθει το ονομα του τελευταίου μη τρίτεκνου θα τον/την αγαπήσω πάρα πολύ (με την καλή εννοια)! Απέχω λίγα μόνο ονόματα από τον τελευταίο και θέλω να μάθω αν είμαι μέσα ή όχι...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182632
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)