0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: TYXEROULA στις Οκτωβρίου 04, 2010, 09:37:43 amΚαλημέρα και καλή τοποθέτηση σε όλους σας! Να κάνω μια ερώτηση; Προφανώς με σειρά γύρω στο 1200 στον πίνακα του υπουργείου δε θα είμαι στη β' φάση. Υπάρχει περίπτωση για την επόμενη ή τζάμπα περιμένω;;;Kαλημέρα!Συμπάσχω μαζί σου λόγω θέσης και συναδελφικής αλληλεγγύης,όμως πραγματικά δε νομίζω πως μπορεί να μας απαντήσει κάποιος με σιγουριά στο ερώτημα...Υπομονή,μάλλον είναι νωρίς ακόμα για μας...Η χρονιά είναι μπροστά μας... ;DΠροσωπικά,αν και σε χειρότερη θέση,θα ήμουν ευχαριστημένη αν μ'έπαιρναν ακόμα και μετά τα Χριστούγεννα...
Καλημέρα και καλή τοποθέτηση σε όλους σας! Να κάνω μια ερώτηση; Προφανώς με σειρά γύρω στο 1200 στον πίνακα του υπουργείου δε θα είμαι στη β' φάση. Υπάρχει περίπτωση για την επόμενη ή τζάμπα περιμένω;;;
Σήμερα βγαίνουν....
Παράθεση από: happykar στις Οκτωβρίου 04, 2010, 09:51:28 amΠαράθεση από: TYXEROULA στις Οκτωβρίου 04, 2010, 09:37:43 amΚαλημέρα και καλή τοποθέτηση σε όλους σας! Να κάνω μια ερώτηση; Προφανώς με σειρά γύρω στο 1200 στον πίνακα του υπουργείου δε θα είμαι στη β' φάση. Υπάρχει περίπτωση για την επόμενη ή τζάμπα περιμένω;;;Kαλημέρα!Συμπάσχω μαζί σου λόγω θέσης και συναδελφικής αλληλεγγύης,όμως πραγματικά δε νομίζω πως μπορεί να μας απαντήσει κάποιος με σιγουριά στο ερώτημα...Υπομονή,μάλλον είναι νωρίς ακόμα για μας...Η χρονιά είναι μπροστά μας... ;DΠροσωπικά,αν και σε χειρότερη θέση,θα ήμουν ευχαριστημένη αν μ'έπαιρναν ακόμα και μετά τα Χριστούγεννα...Tyxeroula σε ευχαριστώ για την αλληλεγγύη! Χαίρομαι για την αισιοδοξία σου! Ελπίζω να "αποκαταστηθούμε" και μεις σε κάποια από τις επόμενες φάσεις! Ίδωμεν...
Παράθεση από: arist2 στις Οκτωβρίου 04, 2010, 11:09:14 amΣήμερα βγαίνουν....αχ αχ... μακάριΕχω να παω να συναντήσω φιλη που έχω να τη δω μηνες και είμαι έτοιμη να πάρω και το laptop μαζί!!!!! Στην καφετέρια που πάω κάθε μέρα με ρωτάν τα γκαρσόνια αν βγήκε η β φάση.... και μου λεν (τα γκαρσόνια ) να κάνω υπομονη!!!!!!!!!!!!!
Καλημέρα παίδες και καλή τοποθέτηση σας εύχομαι...σήμερα λοιπόν θα βγεί η δ/μια, αλλά να μη περιμένω και ξένες γλώσσες ε??
Tι ωρα περίπου να περιμένουμε?