0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπέρα συνάδελφοι...είμαι θεολόγος και σε εσάς διάβασα ότι λένε και στους θεολόγους για το που θα πάνε....το μόνο που μου είπαν όταν πήρα τηλ ήταν ότι θα βγουν σήμερα....δε μου είπαν για το που θα πάω!! τρέλλα! αν γίνεται αυτό είναι απαράδεκτο! καλές υπομονές σε όλους μας!!
κ ύ ρ ι ε ε λ έ η σ ο ν τα αμέτρητα πλήθη των αναπληρωτών. . .να χουν καλή φώτιση σαν μπούν επιτέλους μέσα σε τάξη σχολική
Μα τογραψα ηδη ειναι το 2103443373,τμημα θεολογων.
Παιδια τοχω γραψει ηδη ειναι το 2103443373.τμημα θεολογων.
Παράθεση από: stenik στις Οκτωβρίου 04, 2010, 03:26:07 pmκαλησπέρα συνάδελφοι...είμαι θεολόγος και σε εσάς διάβασα ότι λένε και στους θεολόγους για το που θα πάνε....το μόνο που μου είπαν όταν πήρα τηλ ήταν ότι θα βγουν σήμερα....δε μου είπαν για το που θα πάω!! τρέλλα! αν γίνεται αυτό είναι απαράδεκτο! καλές υπομονές σε όλους μας!!Φυσικά, ρε φίλε και δε σου είπαν ,γιατί τέτοια πληροφορία απλά ΔΕΝ δίνεται σε κανέναν,δια τηλεφώνου. Μην ακούτε τον καθένα . Σιγά μην τους είπαν και τα ζώδια της ημέρας...
Στο 2103442995 μια δεσποινίς μου είπε: "Δεν τις (προσλήψεις) έχει υπογράψει ακόμα η υπουργός....πάμε για αύριο."!!!! Είναι δυνατόν;;;;;; Αν είναι αλήθεια όσα μου είπε η εν λόγω υπάλληλος, η κα. Άννα είναι τουλάχιστον αισχρή!!!!!!