0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Oι αποσπάσεις ήταν αρκετές!....
Άρα, το μαγικό χεράκι υπογράφει......
Παράθεση από: koge στις Οκτωβρίου 04, 2010, 04:01:45 pmΠαράθεση από: eri02 στις Οκτωβρίου 04, 2010, 03:53:00 pmΠειτε με αναισθητη...αλλα παω για μεσημεριανο υπνο...ολο το σκ βραδυ δεν κοιμηθηκα...αν βγει κατι θα το καταλαβω απο τα πυροτεχνηματα και τους γκρεμισμενους φουρνους...Παρομοίως ...άυπνη και νηστική είμαι ! Πάω για φαγητό γιατι με βλέπω να χτυπάω 45άρι στα κιλά και μετά δεν θα είμαι για σχολείο αλλά για νοσοκομείο Αυτό δεν είναι Forum ...To Big Brother είναι...
Παράθεση από: eri02 στις Οκτωβρίου 04, 2010, 03:53:00 pmΠειτε με αναισθητη...αλλα παω για μεσημεριανο υπνο...ολο το σκ βραδυ δεν κοιμηθηκα...αν βγει κατι θα το καταλαβω απο τα πυροτεχνηματα και τους γκρεμισμενους φουρνους...Παρομοίως ...άυπνη και νηστική είμαι ! Πάω για φαγητό γιατι με βλέπω να χτυπάω 45άρι στα κιλά και μετά δεν θα είμαι για σχολείο αλλά για νοσοκομείο
Πειτε με αναισθητη...αλλα παω για μεσημεριανο υπνο...ολο το σκ βραδυ δεν κοιμηθηκα...αν βγει κατι θα το καταλαβω απο τα πυροτεχνηματα και τους γκρεμισμενους φουρνους...
τπτ ακομη ε?...μηπως βγηκαν σημερα οι αποσπασεις και αυριο τα δικα μας??? μηπως ειναι λιγο το συτημα σαν τους...αντρες που οταν πρεπει να κανουν πολλα πραγματα μαζι βραχυκυκλωνουν? ...ειπα την κακια μου και το καταχαρηκα...
ανανεώθηκαν οι πίνακες...