*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 496809 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος eri02

• Ιστορικό μέλος
  • χαμογελά η ζωή σε όποιον έχει πίστη και αντοχή....
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #2478 στις: Οκτωβρίου 04, 2010, 09:47:15 pm »
Που μπορω να βρω τα δικαιολογητικα που χρειαζονται..???? θα τηλ στη δδε αλλα σε περιπτωση που δεν απαντησουν...
ψαξε εδω http://www.alfavita.gr/artro.php?id=2696
Καποια δικαιολογητικα αργουν αν βγουν πχ ποινικο μητρωο,βεβαιωση υγειονομικης επιτροπης...
να εχεισ τα βασικα τα υπολοιπα εχεισ 40 μερεσ

Ευχαριστω...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:03:03 »

Αποσυνδεδεμένος inw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • http://filologoi02.webnode.gr/(Σύλλογος Φιλολόγων)
Απ:
« Απάντηση #2479 στις: Οκτωβρίου 04, 2010, 09:47:28 pm »
Ιωάννα έναν πίνακα σε παρακαλώ.
http://filologoi02.webnode.gr/(Σύλλογος Φιλολόγων)

xriana1

• Επισκέπτης
Απ:
« Απάντηση #2480 στις: Οκτωβρίου 04, 2010, 09:48:02 pm »
Ξέρει κανείς τη διαδικασία για το πιστοποιητικό υγείας ; πρέπει να κλεισουμε ραντεβου σε δημόσιο νοσοκομείο ή πάμε σε όποιο εφημερεύει και μετά;;

Σε δημόσιο νοσοκομείο περνάς ακτινογραφία, παθολόγο και ψυχίατρο και τα καταθέτεις στη νομαρχία απο όπου θα πάρεις το τελικό πιστοποιητικό.

Αποσυνδεδεμένος AntreaEirini

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #2481 στις: Οκτωβρίου 04, 2010, 09:51:55 pm »
Συνάδελφοι, μια ερώτηση..Παρουσιάζομαι στο ίδιο γραφείο Δμιας. Πρέπει να ξαναβγάλω όλες τις φωτοτυπίες ή τις έχουν εκεί?? Επίσης πέρισυ μου κράτησαν το γνήσιο πιστοποιητικό υγείας..Τέλος, από όσους κλήθηκαν στην περιφέρειά μου έχω τα περισσότερα μόρια. Αυτό σημαίνει πως επιλέγω πρώτη??

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:03:03 »

Αποσυνδεδεμένος Elpida!!!

• Έμπειρο μέλος
  • dum spiro spero...
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #2482 στις: Οκτωβρίου 04, 2010, 09:56:24 pm »
συγχαρητήρια κι από εμένα σε όλους σας...οι περισσότεροι κοντά στον τόπο σας!
καλή δύναμη!

Αποσυνδεδεμένος Tertia

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #2483 στις: Οκτωβρίου 04, 2010, 09:57:24 pm »
Ξέρει κανείς τη διαδικασία για το πιστοποιητικό υγείας ; πρέπει να κλεισουμε ραντεβου σε δημόσιο νοσοκομείο ή πάμε σε όποιο εφημερεύει και μετά;;

Σε δημόσιο νοσοκομείο περνάς ακτινογραφία, παθολόγο και ψυχίατρο και τα καταθέτεις στη νομαρχία απο όπου θα πάρεις το τελικό πιστοποιητικό.
ευχαριστω xriana1 και κάτι τελευταίο
τη βεβαίωση προυπηρεσίας μπορούμε να την πάρουμε απο τη δευτεροβάθμια που θα παμε  ή απο εκείνη στην οποία ήμασταν;

Αποσυνδεδεμένος momo

• Πλήρες μέλος
  • γηράσκω αεί διδασκόμενη..
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #2484 στις: Οκτωβρίου 04, 2010, 09:58:42 pm »
παιδια βγηκαν!!!  ;D (μολις γυρισα απο τα μαθηματα) και ναι!!! το κουτακι δε με προσπερασε... :D :D
β' επιλογη!!
συγχαρητηρια σε ολους  και απο μενα, καλη Γ' φαση στους επομενους!!!!
Θεέ μου, δώσε μου εγκράτεια και υπομονή... ΤΩΡΑ!!!!!

Αποσυνδεδεμένος AntreaEirini

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #2485 στις: Οκτωβρίου 04, 2010, 09:59:26 pm »

τη βεβαίωση προυπηρεσίας μπορούμε να την πάρουμε απο τη δευτεροβάθμια που θα παμε  ή απο εκείνη στην οποία ήμασταν;

Τη βεβαίωση προϋπηρεσίας την παίρνεις από τη δευτεροβάθμια που υπηρέτησες. Κανονικά έπρεπε να σου την είχαν δώσει όταν απολύθηκες πέρσι

Αποσυνδεδεμένος KORINA27

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #2486 στις: Οκτωβρίου 04, 2010, 10:04:38 pm »
συγχαρητηρια σ' ολουσ  τουs προσληφθεντεs αναπληρωτεs !εγω κληθηκα  ε θεσ/νικηs . καλο κουραγιο στουσ αναμενοντεs την γ  φαση.

xriana1

• Επισκέπτης
Απ:
« Απάντηση #2487 στις: Οκτωβρίου 04, 2010, 10:05:12 pm »

Για κατάθεση προυπηρεσίας χρειάζεσαι τις προτότυπες βεβαιώσεις από τις διάφορες διευθύνσεις που κατα καιρούς εργάστηκες.

Αποσυνδεδεμένος Berlin

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #2488 στις: Οκτωβρίου 04, 2010, 10:06:00 pm »
Καλή τοποθέτηση σε όλους και γρήγορη νέα φάση για τους υπόλοιπους! Εγώ ξενιτεύομαι Γ Ηλείας. Αν ξέρει κανείς κάποια πληροφορία ευπρόσδεκτη.

Αποσυνδεδεμένος eri02

• Ιστορικό μέλος
  • χαμογελά η ζωή σε όποιον έχει πίστη και αντοχή....
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #2489 στις: Οκτωβρίου 04, 2010, 10:08:50 pm »

[/quote

εΓια κατάθεση προυπηρεσίας χρειάζεσαι τις προτότυπες βεβαιώσεις από τις διάφορες διευθύνσεις που κατα καιρούς εργάστηκες.
Εμενα μου λειπει η προπερσινη και η περσινη ειναι συγκεντρωτικη ,οχι καθε μηνα.ποσες ωρες ειχα ...ημουν ωρομισθια

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Οι "δανειστές" επιτρέπουν την ύπαρξη σχολείων;
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #2490 στις: Οκτωβρίου 04, 2010, 10:15:50 pm »
Δ Ηλείας, 4η μου επιλογή ..., δίπλα στον τόπο μου, οι 3 πρώτες, στον τόπο μου, δεν έδωσαν κενό ...

Καλή τοποθέτηση και δημιουργική σχολική χρονιά σε όλους ...

Θα είμαι στη διάθεση όποιου φέρει ακόμη το σκληρό φορτίο ν' αναμένει ..., το "γεύτηκα" πέρσι επαρκώς, παραμένοντας ωρομίσθιος, και το "γνωρίζω", δυστυχώς ..., καλά ...

Από το δάσος του Σέργουντ - της Ηλείας, επιστρέφω στην αξιοπρεπή τοξοβολία ..., να 'μαστε καλά ... και μη ξεχνάτε ... η ζωή είναι πλάι στους υπολογιστές και τους πίνακες ...   ;) :D 8)
Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως.
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος koge

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #2491 στις: Οκτωβρίου 04, 2010, 10:18:59 pm »

[/quote

εΓια κατάθεση προυπηρεσίας χρειάζεσαι τις προτότυπες βεβαιώσεις από τις διάφορες διευθύνσεις που κατα καιρούς εργάστηκες.
Εμενα μου λειπει η προπερσινη και η περσινη ειναι συγκεντρωτικη ,οχι καθε μηνα.ποσες ωρες ειχα ...ημουν ωρομισθια
Πέρσι που για πρώτη φορα με πήραν αναπληρώτρια, για να βρω προυπηρεσια του 2004 που είχα χάσει μαλωσα πολύ ασχημα με τον διευθυντη του σχολείου που δουλευα γιατι ειχε χάσει ολα τα πρακτικα!!!!! Τις προυπηρεσιες τις παίρνουμε από τα σχολεία στα οποια δουλεψαμε. Μια διευθυντρια σχολειου μου ειχε πει οτι δεν μου δινει τιποτα γιατι δεν με ξερει προσωπικα (δεν της αρκουσε η αστυνομικη ταυτοτητα)!!!!! Σουρεαλισμος!!!!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182584
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)