0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: eri02 στις Οκτωβρίου 04, 2010, 09:43:05 pmΠαράθεση από: SAKIS1971 στις Οκτωβρίου 04, 2010, 09:40:25 pmΠαράθεση από: eri02 στις Οκτωβρίου 04, 2010, 09:34:24 pmΠου μπορω να βρω τα δικαιολογητικα που χρειαζονται..? θα τηλ στη δδε αλλα σε περιπτωση που δεν απαντησουν...ψαξε εδω http://www.alfavita.gr/artro.php?id=2696Καποια δικαιολογητικα αργουν αν βγουν πχ ποινικο μητρωο,βεβαιωση υγειονομικης επιτροπης...να εχεισ τα βασικα τα υπολοιπα εχεισ 40 μερεσ
Παράθεση από: SAKIS1971 στις Οκτωβρίου 04, 2010, 09:40:25 pmΠαράθεση από: eri02 στις Οκτωβρίου 04, 2010, 09:34:24 pmΠου μπορω να βρω τα δικαιολογητικα που χρειαζονται..? θα τηλ στη δδε αλλα σε περιπτωση που δεν απαντησουν...ψαξε εδω http://www.alfavita.gr/artro.php?id=2696Καποια δικαιολογητικα αργουν αν βγουν πχ ποινικο μητρωο,βεβαιωση υγειονομικης επιτροπης...
Παράθεση από: eri02 στις Οκτωβρίου 04, 2010, 09:34:24 pmΠου μπορω να βρω τα δικαιολογητικα που χρειαζονται..? θα τηλ στη δδε αλλα σε περιπτωση που δεν απαντησουν...ψαξε εδω http://www.alfavita.gr/artro.php?id=2696
Που μπορω να βρω τα δικαιολογητικα που χρειαζονται..? θα τηλ στη δδε αλλα σε περιπτωση που δεν απαντησουν...
Ξέρει κανείς τη διαδικασία για το πιστοποιητικό υγείας ; πρέπει να κλεισουμε ραντεβου σε δημόσιο νοσοκομείο ή πάμε σε όποιο εφημερεύει και μετά;;
Συνάδελφοι, μια ερώτηση..Παρουσιάζομαι στο ίδιο γραφείο Δμιας. Πρέπει να ξαναβγάλω όλες τις φωτοτυπίες ή τις έχουν εκεί?? Επίσης πέρισυ μου κράτησαν το γνήσιο πιστοποιητικό υγείας..Τέλος, από όσους κλήθηκαν στην περιφέρειά μου έχω τα περισσότερα μόρια. Αυτό σημαίνει πως επιλέγω πρώτη??
Παράθεση από: Tertia στις Οκτωβρίου 04, 2010, 09:45:49 pmΞέρει κανείς τη διαδικασία για το πιστοποιητικό υγείας ; πρέπει να κλεισουμε ραντεβου σε δημόσιο νοσοκομείο ή πάμε σε όποιο εφημερεύει και μετά;;Σε δημόσιο νοσοκομείο περνάς ακτινογραφία, παθολόγο και ψυχίατρο και τα καταθέτεις στη νομαρχία απο όπου θα πάρεις το τελικό πιστοποιητικό.
τη βεβαίωση προυπηρεσίας μπορούμε να την πάρουμε απο τη δευτεροβάθμια που θα παμε ή απο εκείνη στην οποία ήμασταν;
Παράθεση από: xriana1 στις Οκτωβρίου 04, 2010, 09:48:02 pmΠαράθεση από: Tertia στις Οκτωβρίου 04, 2010, 09:45:49 pmΞέρει κανείς τη διαδικασία για το πιστοποιητικό υγείας ; πρέπει να κλεισουμε ραντεβου σε δημόσιο νοσοκομείο ή πάμε σε όποιο εφημερεύει και μετά;;Σε δημόσιο νοσοκομείο περνάς ακτινογραφία, παθολόγο και ψυχίατρο και τα καταθέτεις στη νομαρχία απο όπου θα πάρεις το τελικό πιστοποιητικό.ευχαριστω xriana1 και κάτι τελευταίοτη βεβαίωση προυπηρεσίας μπορούμε να την πάρουμε απο τη δευτεροβάθμια που θα παμε ή απο εκείνη στην οποία ήμασταν;
Παράθεση από: Tertia στις Οκτωβρίου 04, 2010, 09:57:24 pmΠαράθεση από: xriana1 στις Οκτωβρίου 04, 2010, 09:48:02 pmΠαράθεση από: Tertia στις Οκτωβρίου 04, 2010, 09:45:49 pmΞέρει κανείς τη διαδικασία για το πιστοποιητικό υγείας ; πρέπει να κλεισουμε ραντεβου σε δημόσιο νοσοκομείο ή πάμε σε όποιο εφημερεύει και μετά;;Σε δημόσιο νοσοκομείο περνάς ακτινογραφία, παθολόγο και ψυχίατρο και τα καταθέτεις στη νομαρχία απο όπου θα πάρεις το τελικό πιστοποιητικό.ευχαριστω xriana1 και κάτι τελευταίοτη βεβαίωση προυπηρεσίας μπορούμε να την πάρουμε απο τη δευτεροβάθμια που θα παμε ή απο εκείνη στην οποία ήμασταν;[/quoteεΓια κατάθεση προυπηρεσίας χρειάζεσαι τις προτότυπες βεβαιώσεις από τις διάφορες διευθύνσεις που κατα καιρούς εργάστηκες.Εμενα μου λειπει η προπερσινη και η περσινη ειναι συγκεντρωτικη ,οχι καθε μηνα.ποσες ωρες ειχα ...ημουν ωρομισθια
Παράθεση από: xriana1 στις Οκτωβρίου 04, 2010, 09:48:02 pmΠαράθεση από: Tertia στις Οκτωβρίου 04, 2010, 09:45:49 pmΞέρει κανείς τη διαδικασία για το πιστοποιητικό υγείας ; πρέπει να κλεισουμε ραντεβου σε δημόσιο νοσοκομείο ή πάμε σε όποιο εφημερεύει και μετά;;Σε δημόσιο νοσοκομείο περνάς ακτινογραφία, παθολόγο και ψυχίατρο και τα καταθέτεις στη νομαρχία απο όπου θα πάρεις το τελικό πιστοποιητικό.ευχαριστω xriana1 και κάτι τελευταίοτη βεβαίωση προυπηρεσίας μπορούμε να την πάρουμε απο τη δευτεροβάθμια που θα παμε ή απο εκείνη στην οποία ήμασταν;[/quoteεΓια κατάθεση προυπηρεσίας χρειάζεσαι τις προτότυπες βεβαιώσεις από τις διάφορες διευθύνσεις που κατα καιρούς εργάστηκες.
Παράθεση από: xriana1 στις Οκτωβρίου 04, 2010, 10:05:12 pmΠαράθεση από: Tertia στις Οκτωβρίου 04, 2010, 09:57:24 pmΠαράθεση από: xriana1 στις Οκτωβρίου 04, 2010, 09:48:02 pmΠαράθεση από: Tertia στις Οκτωβρίου 04, 2010, 09:45:49 pmΞέρει κανείς τη διαδικασία για το πιστοποιητικό υγείας ; πρέπει να κλεισουμε ραντεβου σε δημόσιο νοσοκομείο ή πάμε σε όποιο εφημερεύει και μετά;;Σε δημόσιο νοσοκομείο περνάς ακτινογραφία, παθολόγο και ψυχίατρο και τα καταθέτεις στη νομαρχία απο όπου θα πάρεις το τελικό πιστοποιητικό.ευχαριστω xriana1 και κάτι τελευταίοτη βεβαίωση προυπηρεσίας μπορούμε να την πάρουμε απο τη δευτεροβάθμια που θα παμε ή απο εκείνη στην οποία ήμασταν;[/quoteεΓια κατάθεση προυπηρεσίας χρειάζεσαι τις προτότυπες βεβαιώσεις από τις διάφορες διευθύνσεις που κατα καιρούς εργάστηκες.Εμενα μου λειπει η προπερσινη και η περσινη ειναι συγκεντρωτικη ,οχι καθε μηνα.ποσες ωρες ειχα ...ημουν ωρομισθιαΠέρσι που για πρώτη φορα με πήραν αναπληρώτρια, για να βρω προυπηρεσια του 2004 που είχα χάσει μαλωσα πολύ ασχημα με τον διευθυντη του σχολείου που δουλευα γιατι ειχε χάσει ολα τα πρακτικα!!!!! Τις προυπηρεσιες τις παίρνουμε από τα σχολεία στα οποια δουλεψαμε. Μια διευθυντρια σχολειου μου ειχε πει οτι δεν μου δινει τιποτα γιατι δεν με ξερει προσωπικα (δεν της αρκουσε η αστυνομικη ταυτοτητα)!!!!! Σουρεαλισμος!!!!!