0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κι εγώ εδώ θα είμαι, αφού η β' φάση απλά με προσπέρασε...
. . . άξιοι συνάδελφοι,ενός ανάξιου συστήματος σ υ γ χ α ρ η τ ή ρ ι α , η σχολική χρονιά να επουλώσει το περσινό τραύμα της ωρομισθίας, αλλά κ η επόμενη χρονιά να μας χαρίσει ανάλογες στιγμές αναπλήρωσης κ βλέψεις διορισμού πρέπει να παλέψουμε για την επιστροφή του 24μήνου κ να μην εφησυχάζουμε γευόμενοι την πρόσχαιρη τωρινή μας χαρά. . .το δικαιούμαστε άλλωστε κ με το παραπάνω! ! !dina να είσαι καλά. . . η παρουσία σου ήταν αρκετά σημαντική τις δύσκολες ώρες γερά να συνεχίσετε για την γ΄φάση που βλέπω να έρχεται εντός ολίγου, ξέρω συνάδελφο ειδικής που δεν θα παρουσιαστεί στην γενική. . . πάλι χαμένα κενά ! ! ! στους δυο aristous εύχομαι τα καλύτερα, γιατί αν εξαιρέσεις το κοινό του ονόματός τους τίποτα κοινό δεν παρουσιάζουν. . .ο μεν νευρικός κ αγχώδης πάντοτε μας ενημέρωνε με σύνεση κατόπιν έρευνας (όντως 22 κενά στα Χανιά!!!κ έτσι είδα κ γω την Κρήτη για άλλη μια χρονιά), ο δε δημιουργικός κ πράος αχα'ι'ός με το χιούμορ του σαν αιχμηρό βέλος αποφόρτιζε το κλίμα ευχάριστα η αγωνία των υπολοίπων ας μετριαστεί όσο το δυνατόν στο ελάχιστοκ ας σας ανταμείψει για αυτό κ μην ξεχνάτε : ο αγώνας τώρα δικαιώνεται ! ! !οφείλουμε στον εαυτό μας κ στην αξιοπρέπεια μας να διεκδικήσουμε τον διορισμό μας ! ! !
. . . άξιοι συνάδελφοι,ενός ανάξιου συστήματος σ υ γ χ α ρ η τ ή ρ ι α , η σχολική χρονιά να επουλώσει το περσινό τραύμα της ωρομισθίας, αλλά κ η επόμενη χρονιά να μας χαρίσει ανάλογες στιγμές αναπλήρωσης κ βλέψεις διορισμού πρέπει να παλέψουμε για την επιστροφή του 24μήνου κ να μην εφησυχάζουμε γευόμενοι την πρόσχαιρη τωρινή μας χαρά. . .το δικαιούμαστε άλλωστε κ με το παραπάνω! ! !dina να είσαι καλά. . . η παρουσία σου ήταν αρκετά σημαντική τις δύσκολες ώρες γερά να συνεχίσετε για την γ΄φάση που βλέπω να έρχεται εντός ολίγου, ξέρω συνάδελφο ειδικής που δεν θα παρουσιαστεί στην γενική. . . πάλι χαμένα κενά ! ! ! στους δυο aristous εύχομαι τα καλύτερα, γιατί αν εξαιρέσεις το κοινό του ονόματός τους τίποτα κοινό δεν παρουσιάζουν. . .ο μεν νευρικός κ αγχώδης πάντοτε μας ενημέρωνε με σύνεση κατόπιν έρευνας (όντως 22 κενά στα Χανιά!!!κ έτσι είδα κ γω την Κρήτη για άλλη μια χρονιά), ο δε δημιουργικός κ πράος αχα'ι'ός με το χιούμορ του σαν αιχμηρό βέλος αποφόρτιζε το κλίμα ευχάριστα η αγωνία των υπολοίπων ας μετριαστεί όσο το δυνατόν στο ελάχιστοκ ας σας ανταμείψει για αυτό κ μην ξεχνάτε : ο αγώνας τώρα δικαιώνεται ! ! !οφείλουμε στον εαυτό μας κ στην αξιοπρέπεια μας να διεκδικήσουμε τον διορισμό μας ! ! !ΚΑΙ Η ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΧΙ ΜΕ ΚΟΥ
Παράθεση από: SAKIS1971 στις Οκτωβρίου 04, 2010, 09:40:25 pmΠαράθεση από: eri02 στις Οκτωβρίου 04, 2010, 09:34:24 pmΠου μπορω να βρω τα δικαιολογητικα που χρειαζονται..? θα τηλ στη δδε αλλα σε περιπτωση που δεν απαντησουν...ψαξε εδω http://www.alfavita.gr/artro.php?id=2696Καποια δικαιολογητικα αργουν αν βγουν πχ ποινικο μητρωο,βεβαιωση υγειονομικης επιτροπης...
Παράθεση από: eri02 στις Οκτωβρίου 04, 2010, 09:34:24 pmΠου μπορω να βρω τα δικαιολογητικα που χρειαζονται..? θα τηλ στη δδε αλλα σε περιπτωση που δεν απαντησουν...ψαξε εδω http://www.alfavita.gr/artro.php?id=2696
Που μπορω να βρω τα δικαιολογητικα που χρειαζονται..? θα τηλ στη δδε αλλα σε περιπτωση που δεν απαντησουν...
Παράθεση από: eri02 στις Οκτωβρίου 04, 2010, 09:43:05 pmΠαράθεση από: SAKIS1971 στις Οκτωβρίου 04, 2010, 09:40:25 pmΠαράθεση από: eri02 στις Οκτωβρίου 04, 2010, 09:34:24 pmΠου μπορω να βρω τα δικαιολογητικα που χρειαζονται..? θα τηλ στη δδε αλλα σε περιπτωση που δεν απαντησουν...ψαξε εδω http://www.alfavita.gr/artro.php?id=2696Καποια δικαιολογητικα αργουν αν βγουν πχ ποινικο μητρωο,βεβαιωση υγειονομικης επιτροπης...Το ποινικο μητρωο το ζηταει αυτεπαγγελτα η δευτεροβαθμια οπως γινεται και σε καθε δημοσια υπηρεσια. Καλη η β'φαση ε? Αν και σας εβγαλαν το λαδι! Συγχαρητηρια σε οσους τους καλεσαν και υπομονη σε οσους περιμενουν γ φαση.. Ειναι τοσο ψυχοφθορα αυτη η διαδικασια την οποια την εχω περασει τρεις φορες που αν και ημουνα α φαση φετος δεν μπορω να ξεκολλησω απο το φορουμ..
Επιτέλους μετά από 2 ΑΣΕΠ κι ένα έτος ωρομισθίας ήρθε η πολυπόθητη αναπλήρωση! Στη 2η επιλογή μου
Παράθεση από: moustard στις Οκτωβρίου 05, 2010, 02:17:01 amΠαράθεση από: eri02 στις Οκτωβρίου 04, 2010, 09:43:05 pmΠαράθεση από: SAKIS1971 στις Οκτωβρίου 04, 2010, 09:40:25 pmΠαράθεση από: eri02 στις Οκτωβρίου 04, 2010, 09:34:24 pmΠου μπορω να βρω τα δικαιολογητικα που χρειαζονται..? θα τηλ στη δδε αλλα σε περιπτωση που δεν απαντησουν...ψαξε εδω http://www.alfavita.gr/artro.php?id=2696Καποια δικαιολογητικα αργουν αν βγουν πχ ποινικο μητρωο,βεβαιωση υγειονομικης επιτροπης...Το ποινικο μητρωο το ζηταει αυτεπαγγελτα η δευτεροβαθμια οπως γινεται και σε καθε δημοσια υπηρεσια. Καλη η β'φαση ε? Αν και σας εβγαλαν το λαδι! Συγχαρητηρια σε οσους τους καλεσαν και υπομονη σε οσους περιμενουν γ φαση.. Ειναι τοσο ψυχοφθορα αυτη η διαδικασια την οποια την εχω περασει τρεις φορες που αν και ημουνα α φαση φετος δεν μπορω να ξεκολλησω απο το φορουμ..Τί να πούμε κι εμείς που διοριστήκαμε και παρόλα αυτά αγωνιούμε για τους συναδέλφους και για τη γ΄φάση ακόμη ; Μήπως να το κοιτάξω σε κανένα γιατρό αυτό ;
Γ ΠΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ..ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ 1. ΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙΧΑΝ .....ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΤΟ ΕΡΓΟ...ΘΑ
. . . άξιοι συνάδελφοι,ενός ανάξιου συστήματος σ υ γ χ α ρ η τ ή ρ ι α , η σχολική χρονιά να επουλώσει το περσινό τραύμα της ωρομισθίας, αλλά κ η επόμενη χρονιά να μας χαρίσει ανάλογες στιγμές αναπλήρωσης κ βλέψεις διορισμού πρέπει να παλέψουμε για την επιστροφή του 24μήνου κ να μην εφησυχάζουμε γευόμενοι την πρόσχαιρη τωρινή μας χαρά. . .το δικαιούμαστε άλλωστε κ με το παραπάνω! ! !dina να είσαι καλά. . . η παρουσία σου ήταν αρκετά σημαντική τις δύσκολες ώρες γερά να συνεχίσετε για την γ΄φάση που βλέπω να έρχεται εντός ολίγου, ξέρω συνάδελφο ειδικής που δεν θα παρουσιαστεί στην γενική. . . πάλι χαμένα κενά ! ! ! στους δυο aristous εύχομαι τα καλύτερα, γιατί αν εξαιρέσεις το κοινό του ονόματός τους τίποτα κοινό δεν παρουσιάζουν. . .ο μεν νευρικός κ αγχώδης πάντοτε μας ενημέρωνε με σύνεση κατόπιν έρευνας (όντως 22 κενά στα Χανιά!!!κ έτσι είδα κ γω την Κρήτη για άλλη μια χρονιά), ο δε δημιουργικός κ πράος αχα'ι'ός με το χιούμορ του σαν αιχμηρό βέλος αποφόρτιζε το κλίμα ευχάριστα η αγωνία των υπολοίπων ας μετριαστεί όσο το δυνατόν στο ελάχιστοκ ας σας ανταμείψει για αυτό κ μην ξεχνάτε : ο αγώνας τώρα δικαιώνεται ! ! !οφείλουμε στον εαυτό μας κ στην αξιοπρέπεια μας να διεκδικήσουμε τον διορισμό μας ! ! !'