0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξαναρωτάω και συγγνώμη αν δεν έχω καταλάβει κάτι που είναι για τους άλλους ευνόητο και απλό, αλλά οι "ανανεωμένοι" πίνακες του Υπουργείου ανανεώθηκαν ή έχει γίνει κάποιο λάθος;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
τελικα ξερει κανεις αν αξιζει φετος να πας σε δυσπροσιτο τα μορια θα προσμετρηθουν για την επομενη χρονια? ενοω τα διπλα
Συνάδελφοι καλησπέρα!!!Θέλω τη βοήθειά σας.. ???Σήμερα παρουσιάστηκα στη δευτεροβάθμια και ταυτόχρονα τοποθετήθηκα..Αύριο μου είπαν ότι πρέπει να παρουσιαστώ στο σχολείο.Το προβλήμα μου είναι η διαμονή και άλλα θέματα που εκκρεμούν..Διανύω απόσταση 2 ωρών από το σπίτι μου..Υπάρχει περίπτωση να μου δοθει μια μίνι άδεια;;;; ;DΜία μερούλα βρε αδερφέ....Ποια είναι η δικη σας εμπειρία;;;Δείχνουν κατανόηση οι διευθυντές;;;;;
Παράθεση από: SAKIS1971 στις Οκτωβρίου 05, 2010, 05:17:58 pmτελικα ξερει κανεις αν αξιζει φετος να πας σε δυσπροσιτο τα μορια θα προσμετρηθουν για την επομενη χρονια? ενοω τα διπλαΈχω την εντύπωση ότι οι δυσπρόσιτες περιοχές συνεχίζουν να δίνουν διπλά μόρια .Θέλω να ρωτήσω αν περιοχή με 9 μόρια ,στους μονίμους θεωρείται δυσπρόσιτη
Παράθεση από: O.M.G στις Οκτωβρίου 05, 2010, 05:32:30 pmΣυνάδελφοι καλησπέρα!!!Θέλω τη βοήθειά σας.. ???Σήμερα παρουσιάστηκα στη δευτεροβάθμια και ταυτόχρονα τοποθετήθηκα..Αύριο μου είπαν ότι πρέπει να παρουσιαστώ στο σχολείο.Το προβλήμα μου είναι η διαμονή και άλλα θέματα που εκκρεμούν..Διανύω απόσταση 2 ωρών από το σπίτι μου..Υπάρχει περίπτωση να μου δοθει μια μίνι άδεια;;;; ;DΜία μερούλα βρε αδερφέ....Ποια είναι η δικη σας εμπειρία;;;Δείχνουν κατανόηση οι διευθυντές;;;;; Σε ευχαριστώ christina K!!!Αυτό εύχομαι και 'γω..... Συνήθως, δείχνουν και μάλιστα αρκετή... Ελπίζω να μην πέσεις σε περίπτωση στραβόξυλου!
Συνάδελφοι καλησπέρα!!!Θέλω τη βοήθειά σας.. ???Σήμερα παρουσιάστηκα στη δευτεροβάθμια και ταυτόχρονα τοποθετήθηκα..Αύριο μου είπαν ότι πρέπει να παρουσιαστώ στο σχολείο.Το προβλήμα μου είναι η διαμονή και άλλα θέματα που εκκρεμούν..Διανύω απόσταση 2 ωρών από το σπίτι μου..Υπάρχει περίπτωση να μου δοθει μια μίνι άδεια;;;; ;DΜία μερούλα βρε αδερφέ....Ποια είναι η δικη σας εμπειρία;;;Δείχνουν κατανόηση οι διευθυντές;;;;; Σε ευχαριστώ christina K!!!Αυτό εύχομαι και 'γω.....