0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό έψαχνα και εγώ τώρα αλλά δεν βρήκα κάτι!!!!!Απ'οτι φαίνεται θα πάω τη Δευτέρα στην Αθμια και αν χρειαστεί ας μου πουν εκεί. Τι να πώ!!!!Άλλο είναι το θέμα....πήραν τόσους με υψηλά μόρια ΑΜΩ, αν χρειαστούν ΑΚΩ ποιους θα πάρουν???Αυτούς με πολύ λιγότερα?
Παράθεση από: Elfipats στις Σεπτέμβριος 10, 2010, 08:59:51 μμΑυτό έψαχνα και εγώ τώρα αλλά δεν βρήκα κάτι!!!!!Απ'οτι φαίνεται θα πάω τη Δευτέρα στην Αθμια και αν χρειαστεί ας μου πουν εκεί. Τι να πώ!!!!Άλλο είναι το θέμα....πήραν τόσους με υψηλά μόρια ΑΜΩ, αν χρειαστούν ΑΚΩ ποιους θα πάρουν???Αυτούς με πολύ λιγότερα?Εαν το κενό του ΑΚΩ είναι στην περιοχή που ήδη δουλεύουν ως ΑΜΩ και το έχουν δηλώσει στην αίτησή τους, θα πάρουν τους ίδιους. Αν όχι, τότε θα τρέξει το πρόγραμμα τον πίνακα και θα πάρει τον επόμενο που το έχει δηλώσει, προφανώς με πολύ λιγότερα μόρια.
Παράθεση από: froski στις Σεπτέμβριος 10, 2010, 09:07:50 μμΠαράθεση από: Elfipats στις Σεπτέμβριος 10, 2010, 08:59:51 μμΑυτό έψαχνα και εγώ τώρα αλλά δεν βρήκα κάτι!!!!!Απ'οτι φαίνεται θα πάω τη Δευτέρα στην Αθμια και αν χρειαστεί ας μου πουν εκεί. Τι να πώ!!!!Άλλο είναι το θέμα....πήραν τόσους με υψηλά μόρια ΑΜΩ, αν χρειαστούν ΑΚΩ ποιους θα πάρουν???Αυτούς με πολύ λιγότερα?Εαν το κενό του ΑΚΩ είναι στην περιοχή που ήδη δουλεύουν ως ΑΜΩ και το έχουν δηλώσει στην αίτησή τους, θα πάρουν τους ίδιους. Αν όχι, τότε θα τρέξει το πρόγραμμα τον πίνακα και θα πάρει τον επόμενο που το έχει δηλώσει, προφανώς με πολύ λιγότερα μόρια.αυτο froski ειναι εγκυρο? το διαβασες καπου? γιατι ψιλοαδικο μου φαινεται και με αυτη τη λογικη δεν προκειτε να καλεσει κανεναν ΑΚΩ. Εμενα δεν ξερω γιατι αλλα μου χει κολλησει οτι απλα τον τιτλο αλλαξαμε και κατα τα αλλα ολα θα ειναι οπως τα ξεραμε, δωδεκαρια πακετα κτλ.
Συνάδελφοι και εμενα ΑΜΩ με κάλεσαν..να ρωτήσω κι εγω με τη σειρά μου, πρόσεξα ότι σε κάποιους νόμους πήραν μόνο 1 ή 2 άτομα, θα υπάρξει και άλλο κύμα με τους ΑΜΩ για τους νομους που δεν ήταν σε αυτή τη φάση ή θα βγουν κενά για ΑΜΩ και για νομούς που είδαμε ήδη.Ρωτώ γιατί κλήθηκα ως ΑΜΩ στην τελευταία μου επιλογή, στην πρώτη μου επιλογή πήραν μόλις 1 άτομο....